דיאלים S3 250

דיאלים S3 250

מישהו עשה נסיעת מבחן? שכן שלי רוצה להחליף את הג'וימקס ושאל אותי לדעתי....
אלבר נותבים אותו עכשיו בתנאי תשלום נוחים מאוד...

פרארי1

New member
מבחן דרכים יעלה בקרוב בפולגז

תנאי התשלום באלבר מאד קורצים, בעיקר המחירון על הכלי הישן.
תגיד לו שייקח רכיבת מבחן, זה תמיד מומלץ בלי קשר למה שכתוב במבחנים, אפילו עדיף שיתרשם קודם בעצמו בטרם יהיה "משוחד" מדעתם של בוחנים שאולי מחפשים דברים שלו פחות חשובים או שמים לב לנקודות שלו לא יפריעו.

ברור שיבקש נ"מ

מה שאני המלצתי לו זה לעשות נסיעת מבחן תוך תשומת לב מיוחדת ל"חסרונות" שנאמרו ע"י הבוחנים ואני שמח לדעת שבקרוב תעלה כתבה בפולגז (לבדוק כמה כל חסרון באמת חסרון עבורו וכמובן לחוש את הכלי בלי קשר למבחן...)

odedm1

New member
מה זה מחיר נוח ........ של אלבר ?

כתבת : " אלבר נותנים אותו עכשיו בתנאי תשלום נוחים מאוד... "
תוכל לתת פרטים שנתנו לך , סתם מעניין לשמוע ,

תודה

R1000מוני5

New member
יום ראשון לפני החג קניתי דיאלים 250

יותר נכון הזמנתי יגיע בעוד חודשיים.
היינו שני חבר'ה עשינו נסיעת מבחן בידיעה שחברי מעונין לרכב ולתת לי חוות דעת על הכלי ללא קניה,
אני יש לי גו' מקס 250 שנת 2008.
הכלי הנבחן (לא בוחן מקצועי אנוכי אלא יש לי 25 שנות רכיבה מאחוריי) נח בהחלט, אגב אני מטר ושמונים.נסעתי עליו במהירות יותר ממאה ושלושים (מהירות סופי בטלפון) אחיזת כביש מעולה ,ברקסים מעולים.מראות רואים הכל נפלא,אכסון טיפה פחות מגו' מקס נכנסת קסדה מלאה ועוד כמה דברים קטנים,בקיצור מבחינתי מעולה כמובן ההשוואה שלי היא ביחס לכלי שיש כרגע ברשותי.
החבר שהיה איתי מבין יותר ממני בקטנועים והוא לא פשרן (יענו מחפש בעיות) והיינו באיחוד דעים על הכלי.
העסקה שעשיתי היא טרייד אין פלוס תשלומים ללא ריבית על ההפרש ,לא אלעה אותכם בכול הפרטים כדי לא לאכזב ולא להתאכזב אבל בשנה האחרונה ניסיתי לעשות טרייד על הכלי שלי אצל כל החברות ולא קיבלתי אפילו 50 אחוז מהעסקה שהציעו לי באלבר.
שנים יגידו אם הכלי הוא טוב לאורך זמן ,אז בעוד שנתיים כשאחליף אותו אעדכן אותכם אם העסקה היתה משתלמת.
נכון לרגע זה זו העסקה הכי טובה בשוק.

פרארי1

New member
תתחדש

נאמר לך מדוע זמן ההמתנה כל כך ארוך?
האם עד שיגיע הכלי החדש, הג'וימקס נשאר אצלך?

אין ספק שהטרייד במחיר מחירון, מאד אטרקטיבי.

R1000מוני5

New member
לא נאמר למה לוקח הרבה זמן

השאירו לי את הגוי מקס אצלי
והטרייד אכן כמו שאמרתה

פרארי1

New member
סביר להניח

כמו שגם סביר להניח שעדיין זה יהיה יותר ממה שהוא יוכל לקבל היום על ג'וימקס 2008, במכירה לאדם פרטי.

xfwind

New member
מצויין לשמוע. הטרייד אין שווה כסף

וכנראה זה שיקול עסקי נכון מבחינתם כדי להביא ליותר כלים כאלה על הכביש כמהלך פרסומי. אז אתה מרוויח.

נשמח לכשיגיע אם תחזור ותכתוב רשמים.

למעלה