דיאלים s3 250 טרייד אין

• פותח הנושא ay115
  • פורסם בתאריך

ay115

New member
הסרטון פחות רלוונטי למי שביצע נסיעת מבחן

אני לא אגיד שהקטנוע גרוע,
יש לו נקודות חוזק רבות שכבר פירטתי פה,

אבל שראיתי בסקירות של דו"ג ביטויים כמו "היגוי מעורפל" "מהמורות שעוברות לגב" לא הבנתי על מה מדובר עד שנסעתי על הS3,
הוא קטנוע סביר אבל הוא הרגיש לי מאוד לא נוח לשליטה במהירויות של כבישים מהירים (למרות המנוע החזק שלו)

יכול להיות שדגם ה125 יותר משובח, בנוסף לגדם הS1 שנראה מעולה

(לBBONE אני לא מתייחס כי אפשר לקרוא לו קטנוע נישתי יותר מאשר פרקטי- למרות שהוא נראה כמו קטנוע שבנוי לתפארת)

בנדיטון

New member
בסדר גמור, אין לי בעיה עם הצגת דעות

רכבת עליו ולכן דעתך רצינית, אובייקטיבית וחשוב שתשמע.
יש לי בעיה עם הצהרות של אנשים שלא רכבו, לא בדקו ואפילו לא קראו מבחן דרכים מקצועי אחד, אבל מרשים לעצמם לבטל מוצר בכזו גסות ובאופן שיטתי.
היא אפילו לא טורחת לצוטט את מה שקראה, בטח שלא את הפלוסים שבמוצר, אלא בוחרת לבטלו לחלוטין. למה?

המילה ג'אנק אגב הייתה עדינה.
לפני שבועיים הדאלים היה בשבילה "זבל קוראני".
אני יכול למצוא את השרשור אם תרצו. בפעם הקודמת הבלגתי אבל הפעם זה חצה גבולות.

לפעמים אנשים לא שמים לב למה שהם רושמים על

המקלדת.הערות עוקצניות,פוגעניות וכו וחופשי חוצים גבולות.בגלל שזה דרך מקלדת ובשם עלום,הבטחון שלהם בשמיים.
חבל שכך,אבל זה מה שזה

ay115

New member
לא ביצעתי נסיעות מבחן על דגמי ה125CC

אבל הBBONE באמת נראה מהודק ובנוי כמו שצריך...
יכול להיות מאוד מעניין לנסות אותו

פרארי1

New member
לטעמי, ה-S1 יותר מוצלח

והבי-בון בכלל בונבון

צמד ה-S3 בסדר, אבל לא בולטים לטובה ולא נמצאים בטופ של הקטגוריה.
ה-S1, לדעתי, הוא אחד הטובים בקטגוריה (125 מקוררי אוויר) מבחינת התנהגות הכביש שלו והבי-בון, הזהה לו מכנית, שונה מכל העדר ומעורר חיוכים בקרב כל מי שרואה אותו (כמעט).

l coyote l

New member
רכבתי על קסבו, ויתרה מכך,

היו בסביבתי הקרובה מאוד כמה וכמה כאלה שהחזיקו כזה לתקופה ארוכה.

לא ניכנס לעומק ההכללה שלך "נתקעתי עם קסבו" ועל איטלקים בכלל, רק נזכיר את מה שכבר הוזכר: היה שנתון מסוים עם משאבות דלק תקולות שטופלו במסגרת האחריות.

"סקירות של אחרים" הם גם מבחני דרכים מקצועיים, שדרשת ציטוטים מהם.
כל השוק בעידן האינטרנט מבוסס על "סקירות של אחרים" וגיבוש דעה ומסקנה בהסתמך על שקלול כל המידע יד שניה שניתן למצוא. כדאי להפנים את העובדה הזו, כי זו המציאות.
הנה למשל של פולגז, שחוזר על אותן נקודות בעייתיות שהעלו רוכבי-מבחן "לא מקצועיים" שכתבו סקירות כאן בפורום:

"בין המנוע לגלגל יש תמסורת שמעבירה את הכוח, וכאן הקלפים של הצמד פחות חזקים. ל-250 יש יחס העברה סופי ארוך ורולים כבדים. חיבור המצמד מיידי, אבל יש תחושה כאילו רוב הזמן התמסורת נמצאת בהילוך אחד גבוה מדי. משיכת מצערת חזקה לא מצליחה לגרום למנוע לעלות מספיק בסל"ד ולספק את כל הכוח שלו [...]"

"הנוחות נפגמת כאן בגלל סינון חלש של מפגעי האספלט. מהמורות גדולות מעבירות חבטה לידיים, וגם מפגעים קטנים מורגשים. תחושת ההיגוי לעומת זאת מסוננת יותר מדי, וצמיגי ה'שוואלבה' המקוריים בינוניים באיכותם ותורמים גם הם לערפול התחושה בפניות."

http://www.fullgaz.co.il/home/p/54138/
יש עוד, אבל נראה לי שמהסר ברור.

========================================================

לא חלקתי על החלק שאתה אמרת בעצמך: "אף אחד לא טען שדאלים הוא המוצר הכי טוב בעולם.
אבל במשוואה הנכספת שכולם חפצים בה, שנקראת: "Value for money", הוא מנצח בגדול. "

להפך, זה בדיוק מה שאמרתי בעצמי: המוצר הזה שווה ומשתלם בשקלול הכלכלי של "המחיר הזול, התנאים והטרייד מחירון". לכן לא כתבתי דבר כשדובר על קניית חדש או בעסקת טרייד על ישן.
כן ראיתי לנכון להעלות את אי השקילות בהחלפת קטנוע די חדש, שרמתו גבוהה יותר (חזור להודעתי הקודמת, הכל כתוב שם) במוצר הספציפי הזה של דאלים.

רוצה להתווכח על ההפרש ברמה בין פיאג'יו לדאלים? בסדר. אבל קח בחשבון שעצם ההסכמות שקיבלתי על אותה תהיה לעסקת הטרייד הספציפית הזו מראה שאני כנראה לא לבד בדעתי הנ"ל.

========================================================
לעניין ה"אישי": סימני הקריאה והשאלה, יחד עם שלל ביטויים בפניה אישית אלי (ורק אלי, לא רק בהודעה אליה הגבתי כרגע) בעוד אחרים כאמור אוחזים בדעה דומה לשלי במקרה דנן), במקום התעסקות במוצר לבדו - בד"כ מצביעה על עניין אישי, יותר מאשר ענייני.
לפחות ככה זה נראה מהצד.

בנדיטון

New member
כנראה שלא הבנת אותי

קודם כל ברור שאני פונה אישית אליך, כי הבעיה היא עם צורת ההתבטאות שלך, ולא עם דעותייך.
שימי לב אני אומר שוב: צורת ההתבטאות שלך. לא עם דעותייך.

שני החסרונות שאת כל הזמן חוזרת עליהם, המיוחסים לשני כלים מתוך מגוון, לא הופכים את כ-ל מותג דאלים ל"זבל קוראני", או ל"ג'אנק".
זו זכותך לומר מה שאת רוצה, אבל זוהי גם בחירה אומללה המעידה על רמת ההשפעה של החברה עלייך... הוירטואלית והלא וירטואלית.

אולי פשוט כי זה הכי קל לרדת על הילד החדש בכיתה? גם אם יש לו משקפיים?
כולם אומרים לו "משקפופר" אז את אומרת שהוא גם עיוור עילג גידם ומכוער?

תחשבי על זה.

l coyote l

New member
בתגובה הראשונה פה אליך חזרתי בי מ"ג'אנק"

אז עכשיו אנחנו בענייני חפירות? מצוין.
"זבל קוריאני" הוא לא ביטוי שהיה יוצא את מקלדתי. חפש והבא נא לי.

הנה כל הודעותיי בפורום עם המילה "זבל"
http://goo.gl/Mkqae1

כל הודעותיי בפורום עם המילה "דיאלים"
http://goo.gl/rG36aT

כאן
אכן יש הודעה אחת שבה קראתי למותג "זבאלה" (ללא ציון ארץ יצור ותוך הפניה לסקירות בפורום), ואז זה היה בהשוואה ל-לא פחות מאשר מעסיקתך הקודמת הונדה.
יש להניח שעל הפער ברמה בין דיאלים להונדה לא רצית להתווכח.

כמו כן, תוצאות החיפוש הנ"ל די שומטות את הטיעונים שלך על הכביכול עקביות וחזרה שלי ב"לכלוך" על דיאלים.
השוויתי פעם אחת להונדה ופעם שניה לפיאג'יו. מעולם לא התייחסתי למותג באופן שאינו יחסי.

rusti james

New member
דבר אחד לא ברור לי...

ראשית, גם לדעתי הגעת למסקנה הנכונה להישאר עם האקסאבו
ובמקרה שלך אין פה שום 'שדרוג'.

מה שלא מובן לי זה למה הלכו מייסבי היגוי בקטנוע עם 21K ק"מ...

ay115

New member
לגבי מיסבי ההיגוי

הם לא הלכו אבל הם מזייפים לגורמים להרגשה של רעידות להכידון
אפשר להמשיך ככה עוד 10,000 ק"מ אבל כמו שאמרתי- אני מטפל יפה בבחור.
בבדיקה לפני קניה (ב14000 ק"מ) כבר הייתה התחלה של המדרגה בטבעת שהמיסבים יושבים בפנים.

rusti james

New member
כל הכבוד על הטיפול המקדים וחוסר ההזנחה!

ובכל זאת זה לא היה אמור להגיע כ"כ מוקדם בחיי הקטנוע...

שתהיה לך ולו שנה טובה עם רכיבות טובות
ושתצליח לשדרג במהרה לאחד עם קלאץ'

aloniloni

New member
הייתי הולך על זה, אין ספק

גם מחיר טוב של הטרייד אין וגם אתה מקבל קטנוע איכותי חדש עם אחריות.
אין על מה להתווכח פה בכלל

למעלה