דיאלים S1

drass

Member
דיאלים S1

האם לדעתכם חכם להחליף את ההונדה דילן שלי שבמצב מעולה לדיאלים S1 חדש?

פרארי1

New member
רכבת על ה-S1?

הוא קטנוע טוב אבל עם אופי שונה מהדילן.
להתחדש זה תמיד כיף, השאלה אם בכל מחיר, כשיש לך ביד אחלה כלי.
לדעתי, עשה סיבוב על הדיאלים ואז יהיו לך יותר כלים להחליט אם בא לך להחליף.

drass

Member
זה ממש אבסורד

שלא ניתן לבצע נסיעת מבחן בירושלים...

אנחנו הירושלמים מקופחים...

התקשרתי לסוכנות בירושלים התשובה שקבלתי אני מצטט: "למה אתה צריך נסיעת מבחן, זה רק 125 סמ"ק, לא עושים נסיעות מבחן בירושלים"

פרארי1

New member
טפשים

על תשובה כזאת של סוכן מכירות הייתי אומר לו שבהונדה יש נסיעות מבחן בירושלים ושהוא הפסיד לקוח.

אתה יכול להתקשר לסוכנות המרכזית בת"א ולשאול אם זו המדיניות או שמדובר רק בסוכן אידיוט .

בנדיטון

New member
יש נסיעות מבחן בירושלים.אמור יום ושעה שנוח לך

ויהיה. אני אדאג לזה.
וכמובן שגם לאיש המכירות יובהרו מספר דברים...

צור איתי קשר בפרטי בבקשה

מאיר

פרארי1

New member

גם לי שאלה שנושא הדיאלים .

אשמח לקבל תשובה .
למה בדיוק מתכונת חברת אלבר בפירסום הטריד אין שלה כאשר היא אומרת : בוא עם הקטנוע הישן ,קבל מחיר מחירון וצא עם קטנוע חדש .

האם הכוונה לכל קטנוע באשר הוא בכל מצב , כולל הגראנד דינק המזדקן שלי , או שהם בוחרים להם שם , מה שבא להם ? איך זה עובד העיניין הזה ?

drass

Member
אני שאלתי את הסוכן

של אלבר לגבי הדילן שלי, קבלתי תשובה של 4000 מקסימום....

בנדיטון

New member
גם על הדילן וגם על הגרנד של פפו:

מחירון לפני בדיקה.
הכוונה היא שאם הקטנועים בסך הכל במצב תקין, לא שבורים או תקולים מכנית (לא חייב להיות מושלם אבל גם לא מנוע שדופק הקראנק).

לך על זה

ההזדמנות של דיאלים משתלמת למי שרוצה להתחדש. לך תדע אם תחזור לך עוד הזדמנו כזו..

aloniloni

New member
מסכים

גם בלי קשר לתנאי המימון (שמאוד מפתים) - הדיאלים הוא באמת אחלה של קטנוע. נראה טוב והנסיעה בו היא מאוד נוחה. אל תשכח שיש גם שנתיים אחריות ללא הגבלת קילומטראז'

יפה , השאלה האם קיים להם דגם ביניים

בין ה125 סמק לבין ה250 סמק ,

ה125 סמק קטן לי מדי , ה250 סמק גדול לי מדי . אין לי צורך בזה , עד 200 סמק זה בסדר , מחפש כלי קליל יותר שיתן לי תחושת רכיבה על קטנוע ולא על טנק מרכבה .את הגראנד קניתי עקב מצבו המכני המצויין שבו הוא היה ומחירו הנמוך , ולמען האמת אני נהנה מכל נסיעה עליו , אבל לא מתכוון להתחתן איתו עד הקבר .

פרארי1

New member
יש היצע מאד קטן בשוק

בין 125 ל-250.
קטנועי 150 לא מיובאים כבר כי הם מצריכים רשיון A1 ואם כבר עושים את הרשיון הזה, הרוב מעדיפים נפח גדול יותר.
בעבר היו כמה כלים לא רעים בכלל כמו הג'וירייד והדינק 150, הסאן יאנג יורו MX וכמובן הפנתאון וה-SH הנהדרים של הונדה.

ב-200 יש את הג'וירייד והדינק (שניהם 174 סמ"ק), ואת הג'ילרה ראנר הספורטיבי.
ה-HD 200 כבר לא מיובא וכך גם הדאונטאון 200, שהיה בעל מנוע 200 אמיתי, אבל שוב, נפל בין הכסאות ולא הצליח לחדור לשוק.

תודה ידידי, אפנה לחברי הפורום ונבדוק אם יש

למישהו עיניין בהחלפה , ולא , נתחיל לחרוש בלוחות ובסוכנויות בתל אביב .

תודה על המענה .

פרארי1

New member
הונדה פנתאון 150 יהיה נפלא עבורך

אם מעניין אותך, אני יכול לבדוק בהונדה ירושלים, אני יודע שיש לסוכן שם חיבה לפנתאונים וגם כאלה שמגיעים אליו במצב לא מזהיר, עוברים השבחה.
כלי שנמכר במחירים מגוחכים ונותן תמורה גבוהה.

למעלה