דיאלוג

Ozzy Osbourne

New member
דיאלוג

פאוסט : שלום >בפנים קרות< א***-***** : שלום איש יקר שב פאוסט : באתי לבקש משהו ****-כ**** : בקש בני אני שומע פאוסט : זו בקשה שלא נתקלת בא מעולם **ט*-***** : לא נתקלתי בא? אולי.תבקש ונראה אם זכרוני לא בוגד בי פאוסט : יכול להיות מאד שלא נתקלת בה.אולי אני אהיה הראשון ****-*ר*** : אני שומע בני דבר אלי פאוסט : מה שאני עומד לבקש הוא משהו מיוחד משהו חדש ***י-***** : אני מקשיב פאוסט : אני מבקש לא לדעת שוב.לא לדעת שום דבר יותר לעולם *נ**-***** : >עם חיוך אכזרי< אני מבין בני.בקשה מיוחדת מאד פאוסט : אכן כן אבי ומורי.לא לדעת כלום לעולם ****-**י** : >בזלזול מופגן עם קצת רצינות< לא לדעת לא לאהוב לא לשנוא? פאוסט : אתה אמרת.כן גם זה.לא לדעת כלום ****-****ט : למה בעצם בני מה חסר לך? מה רע לך? פאוסט : ידיעה שווה כאב.רוצה כל שמץ של כך רחוק ממני.בעמל לזאת זכיתי ****-***ס* : אכן כן בני היקר מכל.אבל למרות שאתה בני יש מחיר לכל דבר פאוסט : דבר.אני שומע.כל דבר רק קצור ממני כל שמץ של ידיעה ****-***** : את נשמתך. פאוסט : את נשמתי? ****-***** : אכן כן בני היקר פאוסט : יוציאוני להורג בגז.ימיתו אותי כמו כלב.כל מוות עלוב... ****-***** :כן...? פאוסט : הכל.רק לא לדעת יותר ****-***** : חחח...היה לי פה מישהו שרצה את אותו דבר רק הוא רצה לדעת פאוסט : מי? ****-***** : מישהו שרצה לדעת הכל.כל דבר פאוסט : שיבושם לו ****-***** : אכן יבושם לו.מי כמוני יודע פאוסט : אז תענה לבקשתי? ****-***** : או כן בני.אני אענה.טוב לי שיש כמוך פאוסט : למה? ****-***** : תבין,אותו יצור מקביל אלי אינו חכם הוא ברא אותכם כדי לסבול פאוסט : אתה מתכוון ל...? ****-***** : כן בני אני מתכוון בדיוק אליו.עלוב ככל שיהיה פאוסט : נכון אתה צודק.נמאס ממנו לפעמים ****-***** : >מסיים את הסיגריה< תן לי את נשמתך תן לי להוציא ממך הכול פאוסט : תעשה זאת? ****-***** : כן בני.לא תדע יותר לעולם.לא תחטא לא תשנא... פאוסט : כן אני מקשיב ****-***** : לא תאהב לא תרגיש.לא תדע כלום עוד לעולם פאוסט : נשמע טוב ****-***** : כן אני יודע.נשמתך תמורה חיים ללא ידיעה פאוסט : תודה לך אבי ****-***** : אל תודה לי.אני עושה את זה כי אני אוהב אותך פאוסט : אוהב אותי? ****-***** : כן בני.אוהב אותך.אם לא היית כזה לא הייתי עושה זאת לעולם פאוסט : נשמע לי הגיוני ****-***** : אני יודע.אני יודע בני פאוסט : אז מה זאת בעצם שנאה אהבה? מה זאת הרגשה? ****-***** : >חיוך של סיפוק< שום דבר בני.לא משהו שהיית רוצה לדעת

זה בא עם תרגום?...

אתה בנאדם קצת מעורער בנפשך אדון אוזי אוסבורן... אני לא אומרת שאני לא אבל... טוב... לא משנה... אני רוצה תרגום טוב?... נושי

Ozzy Osbourne

New member
ממממ

למה את צריכה תרגום? תקראי את זה עוד פעם ותוך כדי תנקי את עצמך מהחרא שאת לוקחת. ממש מרגיז שיש אנשים מתלהבים כמוך שחושבים שאם הם לוקחים "שלג לבן" אז הם פשוט קולים ומגניבים

אנטי כריסט?

אוזי אני קראתי...היתרשמתי...ו...מי המציא את זה?? ..עדיין חושבת של זה..זה קצת סיבך אותי אבל אהבתי...ומאוד...!!!! ח"ח לביאה אה אה

Ozzy Osbourne

New member
יפה מתוקה עלית על זה

ולא זה לא שלי בצורה מסויימת. מה שרשמתי מבוסס על מחזה מהמאה ה 17. והוא מספר על אדם,ד"ר פאוסט,שרצה לבקש את היכולת לדעת הכול.פשוט הכול. הוא היה רב מכשפים וכנראה שהצורך של לדעת הכול היה פרט חיוני אצלו. לכן הוא כרת ברית עם השטן.בתמורה השטן לקח את נשמתו. בהמשך המחזה פאוסט כבר מואס באותה מתנה מהסיבה הפשוטה שידיעה מביאה עימה כאב.ידיעה=כאב.וגם בגלל שצילו של השטן מרחפת עליו במשך כל חייו. במשך כל המחזה מדובר על איך הוא נלחם איתו. זה משהו שלמדתי ברפרוף מאד בכיתה ט´.אני כבר ממש לא זוכר. הפעם עשיתי שינוי מאסיבי.וזה מה שיצא.

אוזי...

אתה זוכר מה למדת בכיתה ט´?? פשש...יש לך זיכרון..טוב גם אני זוכרת סיפור אחד...המחרוזת...חחחח אבל הוא לא טוב כמו שלך.... יאלה אני עפה למיקלחת...כן כן זה היום הזה של החודש....אז שיהיה לך יום טוב.... אבל באמת אהבתי.... לביאה אה אה החכמה מה מה!!!!

טלטלונת

New member
המממ אוזי...?

גם אני עליתי על זה בכוחות עצמי שזה אנטי כריסט... השאלה היא מה זה אומר... ואהבתי לגמרי... ו... עוד משו שרציתי להגיד- אני לא זוכרת מה למדתי היום בשיעור (לפני שעה!)... איך אתה זוכר מה למדת בכיתה ט´?... על זה קבל ח"ח... טלטל מוסרת בוסה...

ממש ממש ממש נפגעתי!

אני???? שלג לבן????? מה נראה לך אני נרקומנית??? סה"כ מעשנת קצת גראס מה רע בזה?! ממש נפגעתי אני דורשת התנצלות! נושי נוש

נושי....

איזה קוליתתתתת מעשנת גראססססס גם אני רוצה לנסות!!! גם אניי!!! תאמיני לי בובע...אל תאמיני לאף אחד...חחח סתם משפט ישן מדידי הררי...עכשיו ברצינות..זה לא עושה אותך קולית זה עושה אותך דפוקה וניגררת ..המלצה שלי...צאי מזה!!!!!! לטובתך האישית....יאלה עפתי לעבודהה בייי לביאה אה אה

לביאה...

את לא מכירה אותי ואת לא יודעת עליי כלום אז אל תעירי הערות של קולית לא קולית לפני שאת בכלל יודעת על מה את מדברת... אם היית יודעת את הסיבה שבגללה התחלתי לעשן היית שותקת עכשיו ומבקשת סליחה אבל חפיף כבר התרגלתי לאנשים כמוכם שחושבים שכל מי שמעשן גראס הוא פסול ועושה את זה רק בשביל הקוליות... אנשים לא חושבים על הבריחה מהמציאות ועל סיבות של אנשים לבריחה הזאת... כנראה שלמזלך לא הייתה לך שום סיבה לברוח מהמציאות ואני לא מדברת על מריבה עם אבאמא או פרידה מחבר... אני מקנאה בך... נושי

Ozzy Osbourne

New member
ממממ

לביאה לא טענה שום דבר עליך.והיא תהיה האחרונה שתעשה את זה. סביר להניח שאם היית אומרת לה משהו היא הייתה שותקת. ואני מכיר אותה והיא אחלה של אדם. ויש אנשים שלוקחים את החרא הזה כדי להרגיש קול. ואני מכיר חלק מהם כי מה לעשות בניגוד אלי חברי לנשק הלכו לתאילנד ודרום אמריקה וכל מה שהם זוכרים חוץ מלזיין את החברה הסיאמית או הארגנטינאית שהיתה להם זה איך היה קול לקחת שכטה מג´וינט כזה או אחר. וכל מה שהם עשו אחר כך זה לשכנע אותי להצטרף לחגיגה. אבל עדיין אני אוהב אותם. אני לא יודע מה עברת אבל כדי לברוח מהמציאות יש דרכים אחרות יותר טובות. גם אני עברתי משברים (ואני לא אומר שמה שעברת פחות חמור להיפך). ואולי טעיתי בהערכה שלי. אז לפני שאת שואלת את עצמך מה אפשר חוץ מלקחת את החרא שאת לוקחת אז תני לתת לך עצה.לכי לחנות דיסקים תקני דיסק של DIMMU BORGIR או לחילופין את של DARK FUNERAL ותתחילי להאזין.נשמע לך מוזר? לא.הדיסקים הללו הוציאו אותי נפלא מכל משבר. ותמיד יש חברים.

אוזי....

תראה אני לא אומרת שאני מרוצה מהמצב ואני לא אומרת שכל החיים שלי אני יהיה מהמסוממים האלה שיושבים בצד עם אישונים מורחבים וכל השטויות האלה... אולי אתה הצלחת לצאת ממשברים בלי לברוח מהמציאות. לא יודעת כנראה שאני לא מספיק חזקה בשביל זה... עד שאני ימצא דרך אחרת להתמודד עם זה כמה שזה עצוב יהיה לי קשה נורא לצאת מכל המצב הזה... תודה על העצה וקח נשיקה לעידוד המצברוח
וגם
נושי

נושי חומד....

אני לא באתי לשפוט אותך..עשיתי את זה מכוונה טובה כדי ליגרום לך להפסיק לקחת את החרא הזה...ואני לא סתם מדברת..אני יודעת מה אני אומרת.... מה את חושבת שאני לא רוצה לברוח מהמציאות?? שהחיים שלי יפים???? ..אבל מצאתי דרכים אחרות לעשות את זה...מה שגם את צריכה.... תקשיבי...זה מתחיל מלעשן גראס וליהיות "מגניב"...וזה ממשיך הלאה...אנשים יקרים לי מתו מזה...ועכשיו אחד האנשים שאני הכי אוהבת קרוב ללגמור את החיים שלו ואני לא יכולה לעשות כלום כדי לעצור את זה...וזה מה שכואב... טוב..מקווה שהבנת שלא באתי להביע עלייך דיעה.רק לתת לך עצה לביאה אה אה

למעלה