דיאלוג ל-2 בנות- עזרתכם חשובה!

The Ocean1

New member
דיאלוג ל-2 בנות- עזרתכם חשובה! ../images/Emo13.gif

פורום יקר שלום! בקרוב יש בבית הספר שלנו פרויקט שנקרא- "טרום בגרות", הנושא הכללי שלנו הוא יחסים, ובתוכו עלינו למצוא דיאלוגים או מונולוגים ואנחנו מעלים ערב מלא ושלם שיציג 3 ימים ממש בסגנון הבגרות ההולכת וקרבה (אני עולה לכיתה י"א...) בקיצור, אני וחברה שלי רוצות לעשות דיאלוג, וחשבנו יותר לכיוון הקומי המטורף, משהו באמת מצחיק ומטורף לגמרי... אז אני זקוקה להצעות והמלצות לדיאלוגים קומיים ל-2 בנות, אני בימים הקרובים הולכת לכל מיני ספריות וכדומה, אז אני רוצה ללכת עם איזשהו כיוון... אם תעזרו לי אני אודה לכם הכי בעולם!!! תודה רבה מראש, והמשך יום מקסים!

Super Chuly

New member
אני לא יודעת עד כמה מטורף זה

אבל הסצנה מ"המורדים" שמרתה ואלמה מנסות להחביא את הגופה של הבריטי, אם עובדים על זה טוב- זה יוצא מצחיק. ליהי :)

בפעם החמישים אלף...

ואני לא אומרת את זה מעויינות, אני פשוט ייגעה... שתי נשים של חנוך לוין (מה איכפת לציפור)... נוגע ביחסי כוחות בתוך מערכת יחסים של שתי נשים, מצחיק מאוד... פשוט המלצתי עליו כבר הרבה יותר מדי פעמים בשרשורים בפורום... :)

The Ocean1

New member
תודה רבה, אבל

אני קצת יגעה מלעבוד עם טקסטים של חנוך לוין, ומתחשק לי קצת לחדש. בטווווח יש לכם המלצות, אז מה אם כבר המלצתם לפני יומיים בשרשור אחר, בבקשה תעזרו לי אני באמת תלוייה בהמלצות האלו שלכם תודה

בפעם החמישים אלף...

זה כבר נהיה משעמם, אז בואי נציע להם משהו אחר - לדוגמא: המשרתות של ז'אן ז'נה.

זאת רק...

הייתה רמיזה שהיא מוזמנת להציץ בשירשורים קודמים שעוסקים באותו נושא... לא התכוונתי להתקיף או להאשים, ובטח שלא לשעמם את חנוך לוין על אנשים! איך אפשר שיימאס ממנו?! :)

Lotzifer

New member
משרתם של שני אדונים-

אם אני לא תועה יש שם סצנה של שתי בנות, די קורעת.... ואפשר להתפרע הזוג המוזר- חברות שלי עשו משם את הבגרות שלהן... מולייר למניהם... הקמצן- יש סצנה של פרוזין ומריאן לא עולה לי לראש עוד כרגע....

The Ocean1

New member
יש עוד רעיונות?

כל דיאלוג שנתקלתם בו ועוד לא עשו אותו הרבה, עזבו משהו מטורף, אני פשוט מעוניינת בקטע קומי ומעניין, שלא נלעס כמה מיליון פעם כמו חנוך לוין (אבל תודה בכל זאת!! ממש תודה!
) אלא משהו קצת אחר. אם יש למישהו עוד רעיון- רק תגידו! אני אשמח וזה יעזור לי מאוד.

Super Chuly

New member
המממ

יש כמה דיאלוגים קצרים אל משעשעים ב"סינית אני מדברת אלייך" (בין מירל'ה לקרולה, אם זכרוני אינו מטעני) יש גם, אם אני זוכרת נכון, דיאלוג או שניים בין מרי המשרתת לגברת סמית או גברת מרטין ב"הזמרת הקרחת" של יונסקו (לא מצליחה להזכר אם יש גם בין גברת סמית לגברת מרטין, תבדקי) וזה כרגע כל מה שעולה לי בראש... אני אנסה למצוא עוד ליהי :)

למעלה