דיאלוג דינמי ב-MFC
אני ליצור דיאלוג ב-MFC, ובו יהיו כמה checkboxes. מספרם יקבע בזמן הריצה. שמתי ב-OnInitDialog את הלולאה:
עזבו את המסביב. הלולאה מוסיפה את ה-heckboxes כמו שצריך. אבל מה? הגופן דפוק. איף אני קובע את הגופן של הטקסט שצמוד ל-CHECKBOX?
אני ליצור דיאלוג ב-MFC, ובו יהיו כמה checkboxes. מספרם יקבע בזמן הריצה. שמתי ב-OnInitDialog את הלולאה:
BOOL Cpalmsync2guiDlg::OnInitDialog() { ... // TODO: Add extra initialization here const int RES = 100; TEXTMETRIC tm; CClientDC dc (this); dc.GetTextMetrics (&tm); CString str; int x = tm.tmAveCharWidth; int y = tm.tmHeight; CRect rect; for (int i = 0; i < conduitsNum_; ++i) { str.Format("text %d", i*10); dc.TextOut(i*10,i*10,str); rect.SetRect (x * 2, ((i+1) * 30), x * 48, ((i+1) * 30)+15); checkboxes_.Create(cm_->getInfo(i).c_str(), WS_CHILD|WS_VISIBLE|BS_AUTOCHECKBOX, rect, this, RES + i); //checkboxes_.SetFont(&font, TRUE); } return TRUE; // return TRUE unless you set the focus to a control }
עזבו את המסביב. הלולאה מוסיפה את ה-heckboxes כמו שצריך. אבל מה? הגופן דפוק. איף אני קובע את הגופן של הטקסט שצמוד ל-CHECKBOX?