דיאטת קנדידה

1שמוקי

New member
דיאטת קנדידה

התחלתי דיאטת קנדידה לפני כ-3 שבועות, ואני מרגישה מאוד טוב. לא קשה לי להתמיד, אבל אני נוסעת לחו"ל לכמה ימים לחתונה ועוד אירועים משפחתיים - וסביר להניח שלא תהיה לי ברירה אלא לשבור את הדיאטה. אני גם רוצה ליהנות יחד עם המשפחה ולא לבחון כל דבר שאני אוכלת. מה היעילות של דיאטת קנדידה אם מפסיקים לאחר 3 שבועות? כמה זמן כדאי להתמיד בדיאטה, ומהו המינימום זמן לתוצאות טובות? עד כמה זה מזיק אם אני אשבור את הדיאטה לכמה ימים, ולאחר מכן אחזור שוב לדיאטה כרגיל? תודה מראש על כל עזרה!

0 אור 0

New member
עדיף להפסיק ולחזור מאשר להפסיק ולא לחזור

אבל את צריכה להביא בחשבון שדיאטת קנדידה מכניסה את הגוף למשטר מאד צנוע - והזרקת טונות של סוכרים ושומנים בבת אחת תכביד עליו מאד, לכן מה שחשוב הוא שם אם את "לא בדיאטה" באופן מוכרז, לא תגזימי, אלא תבחרי מתוך המצאי דברים טעימים שהם יותר בריאים וקלים - אחרת את עלולה להרגיש מאד רע. אני מעולם לא הגעתי למשטר חמור כמו של קנדידה, ולמרות זה היום אם אני טועמת לגימה או שתיים של תפצוצת הסוכר שקוראים לה משקה קל כשאני בארוע, אני ממש מגיבה רע. ושאלה חשובה: מדוע אינך משתפת בשאלה את אותו נטורופת או מטפל שהתאים לך את הדיאטה? חשוב ליידע אותו, ולקבל עצתו

0 אור 0

New member
אז על סמך מה דיאטת קנדידה?

אולי היא בכלל לא מתאימה לך? אולי נוצרים חוסרים בגוף? אולי יש צורך בהשלמות וטיפולים שיסייעו לריפוי

למעלה