דיאטת סקס

דיאטת סקס

החלטתי לפני שבוע בערך לפצוח בדיאטת סקס. אחרי כל הבחורים ההזויים והמוזרים שיצא לי להיות איתם בקשר לאחרונה הבנתי שאני נוטה לפתח קשר, לא משנה עד כמה הוא לא מתאים לי, רק בשביל הסקס. החוקים של הדיאטה: 1) אין סקס בשבילי במשך 9 החודשים הקרובים (חצי שנה זה קצת מדי ושנה זה פשוט יותר מדי!) 2) כלל 1 נשבר רק כאשר יצאתי עם הבחור המיועד להיות הפרטנר במשך חודשיים והצלחתי לסבול אותו (והוא אותי) במשך כל התקופה הזאת. מנסיון, היה בחור שיצאתי איתו חודשיים ולא שכבתי איתו (הבטחה לאמא). ובסוף, כשנגמרו החודשיים והתכוונתי לעשות את זה, פשוט לא הייתי מסוגלת (הוא היה חתיך, אבל בגלל האופי שלו הפסקתי להמשך אליו). ורגע לפני אמרתי לו... ש"אנחנו לא מתאימים וזה לא ילך בנינו".

סקס לא עושים בשביל אחרים

עושים בשביל עצמך. וגם דיאטה זה משהו שיכול להיות ממכר. כשאין אוכל בסביבה גם התיאבון יורד. אני מעדיפה לעשות הרבה סקס ושהתיאבון שלי רק יגדל. אני לא נולדתי לסבול. חיים פעם אחת.

מי אמר שזה סבל?

גם להתמכר לסקס זה לא הכי בריא. חוץ מזה, אם היית עושה סקס עם האנשים ההזויים שאני הייתי איתם, היית מבינה.

צ'ייי, אין לי כוח לענות על זה.

ההגיון מאחורי זה הוא שאני אלמד להכיר את הבן אדם לפני שאני מתחילה איתו קשר כלשהו.

Cobe Anan

New member
תכל'ס.

אבל אולי במקום להציב לעצמך לו"ז, תציבי תנאי? אני בזמנו אמרתי שאני לא עושה סקס עם אף אחת עד שאני לא מוצא מישהי שבאמת שווה את זה. זה היה אחרי קשר לא טוב, עם בחורה שפשוט לא היה לי מה לעשות איתה אחרי הסקס. היא שיעממה אותי ברמות שאתם לא מסוגלים להבין- וזה לא שאין עליה, זה פשוט שלא מצאנו שום מכנה משותף מעבר לרוק כבד וסקס. המשכנו והמשכנו עם זה, כי היא רצתה אותי, ואני פשוט נהניתי מהקביעות והזמינות של הסקס. בסופו שלך דבר התפוצצה הבועה, היא בכתה קצת, אני התעצבנתי עליה, ואז החלטתי את ההחלטה. סירבתי לכמה הצעות מפורשות (או ליתר דיוק: נסיונות אונס), וויתרתי על כמה הזדמנויות לסטוצים בטוחים- ויצא לי לא לעשות סקס שנה ו3 חודשים. לא חושב שאחרי 9 חודשים זה היה נכון מצידי ללכת על הדבר הראשון שנופל לי לידיים; וגם לא נראה לי שהייתי עושה את זה גם אחרי שנה וחצי או שנתיים, במקרה שלא הייתי מוצא אף אחת עד אז. נסי לפרש מה בדיוק את רוצה מעצמך. לדעתי אלו לא חודשי ההתנזרות, אלא הרעיון הספציפי של לא להיכנס למיטה (או לשירותים של הTLV) עם סתם מישהו.. בהצלחה!

לשרותים של ה-TLV?

ל-TLV בעצמו אני לא נכנסת, אז בטח שלא לשרותים!
בעיקרון אתה צודק, ולמעשה זה מה שהחלטתי - להציב את התנאי הזה וגם אולי לנסות להבין מה אני רוצה/צריכה. הלימיט של הזמן זה כמובן משחק בשביל עצמי, להפוך את זה לקל יותר לביצוע ומשעשע.

pain is MY love

New member
אני לא בטוחה שהבנתי...

הצלחת להתמיד בדיאטה הזאת בינתיים? ולמה החלטת דווקא על תקופה של 9 חודשים ועל תקופת "ניסיון" של חודשיים???

../images/Emo6.gif את לא סומכת עליי שאני מתמידה??

אלף, החזקתי מעמד בנתיים.
בית, יש לך הצעות אחרות? (שום חוק לא קדוש, הם שם בשביל להפוך את ההחלטה לקלה יותר ומשעשעת, ולהפסיק להיגרר לקשרים לא טובים).

orenbeta

New member
בחורים הזויים?

אני שומע את זה יותר ויותר לאחרונה, מה הכוונה בבחורים הזויים? שרוטים? ילדותיים? ובאיזה גילאים מדובר?

בחורים שלא יודעים מה הם רוצים מעצמם

בחורים שלא יודעים מה הם רוצים ממני. (מתקשרים מלא או לא מתקשרים בכלל, יום אחד מאוהבים יום אחר שוכחים) בחורים ילדותיים -> ממש ככה! לא ייאמן כמה אינפנטיליות (ולא מהסוג הטוב, מהסוג שצועק "נינט" באמצע התור לקולנוע כי הוא חושב שכולם יסתכלו ויחפשו אותה, ואח"כ מציק לי כל דקה בסרט בשאלה אם אני נהנת!) בחורים תמימים מדי או חשדניים מדי או אגו-פסיכים מדי. בחורים שצועקים לי "מחר חתונה" (שזה דבר כשלעצמו הזוי אחרי יומיים היכרות) ושבוע אח"כ מרגישים חנוקים (ותסמוך על המילה שלי שבאמת אין להם על מה, אני די סבבה בקטע של מרחב אישי). ועוד כהנה וכהנה סיפורים אינספור.

pain is MY love

New member
אין לי פתרון פלא

רק ללכת עם הלב ולא עם איברים אחרים בגוף... תראי שככה הכל יסתדר.

גם אני בדיאטה - אבל מאונס

דיאטה??? מי רוצה דיאטה... אבל לצערי אני בדיאטה מאונס. אף אחד לא רוצה לזיין אותי. מגיעים לפגישה, הולכים לבית קפה, הבחור חתיך, אני מחוממת... אבל ברגע שאני שולחת ידיים ---- אופפס הוא נשוג. אולי יש מישהו שמוכן לבוא לעשות לי את זה?

למעלה