דיאטת סוג הדם

astral travel

New member
דיאטת סוג הדם

האם מישהו מתמצא בנ"ל ויכול להעיד על תועלתה ? אני זוכר שקראתי את גב הספר של אותה דיאטה ולפי מה שהיה כתוב שם - הדיאטה אמורה להשפיע גם על בריאות הגוף שלי באופן ספציפי לאספקטים הבעייתים שלו... (?) הסיבה שאני מתעניין היא כי יש לי סבוריאה, בעיית עור באופן כללי - והשאלה שלי היא האם הדיאטה הנ"ל יכולה לעזור ?

לא נתפרסמו מחקרים

התומכים ביעילות הדיאטה הנ"ל. לי אישית לא ברור מדוע חלבון מסויים הנמצא על כדורית הדם האדומה עדיף לקביעת סוג הדיאטה מדוע לא צבע שיער , או צורתו? (סתם דוגמאות)

leahle

New member
גם אני התענינתי בזה

עד ששמעתי מדיאטנית מוסמכת שאין לזה בינתיים כל בסיס, מעבר לרצון של מישהו להרווחי כסף מהעסק.

kiticat

New member
תראו....

זה דווקא נשמע היגיוני. זה לא סוג הדם שקובע. הסוג נקבע על ידי אותם פרמטרים שקובעים את המזונות שגורמים לגוף להרגיש מסויים. כלומר, יש אנשים שיותר רגישים למאכלים מסויימים, וכאלה שמעכלים אותם בצורה מעולה. לדעתי, זה דווקא נשמע היגיוני... אבל כנראה שזו רק אני.

leahle

New member
מה שאת מדברת זה לא סוג דם

קצת מוגזם לבוא ולהכליל קבוצות גדולות של אנשים ולהגיד מה טוב להם לאכול ולעומת זאת ממנה להמנע, בצורה כזאת גורפת, והכל על פי סוג הדם בלבד. מה שאת מדברת זה דברים שונים לגמרי, יש אנשים שרגישים לדברים מסוימם או שהם מעכלים מוצרים שונים טוב יותר על פני מוצרים אחרים, כמו שאמרו פה בעבר שלאסטמתים לא מומלץ מוצרי חלב וזה גורם להם לרוב להגברת הליחה, אבל זה לא נקבע על פי סוג הדם ולא אומר שאם אדם מסוים מעכל טוב יותר בשר מחלב ויש לו סוג דם איקס, אז כך נכון לגבי כל בעלי סוג דם איקס.

למעלה