דיאטת כרוב.

משי5

New member
דיאטת כרוב.

שלום לך. אם את יכולה לפרט איך הכנת בדיוק את מרק הכרוב, זה יעזור. אני עשיתי את דיאטת הכרוב בשבוע שעבר עם מרק טעים מאוד, והורדתי כ-3 ק"ג בשבוע. כעת אני ממשיכה בדיאטת הנקודות של שומרי משקל. (דיאטת הכרוב רק נותנת את ה"פוש" ולא בריא לעשות אותה למעלה משבוע ימים). האם הוספת עגבניות מרוסקות למרק ואיך תיבלנת אותו?

MSHARONI

New member
רכיבים../images/Emo4.gif8-

שמתי כרוב לבן גדול 1 בצל 1 ראש סלרי עם עלים 2 פלפלים ירוקים 2-3 גזר 1 קופסת עגבניות מרוסקות (לא שמתי שעועית ) 2 שקיות קטנות של אבקת מרק בצל 10 המסתי אותן במים חמים כיסיתי את הכל במי ברז ונתתי לזה להתבשל עד שניהיה רך תיבלנתי במרק עוף מלח ופלפל היה ממש ממש מ---ל האמת שהכרחתי את עצמי לאכול ולאחר 3 ימים ירדתי כ- 3 ק"ג. חשבתי אולי אפשר לעשות מן גיבץ דל קלוריות כלומר בלי שמן ... רק שאין לי מתכון זה יהיה בגדר ניסוי אולי תוכלי לעזור לי ... תודה..

משי5

New member
גיבץ´ דל קלוריות

בעיקרון אני מאמינה בשיטת האילתורים כשלא ידוע איך מכינים "בדיוק" מתכון מסויים, אבל יודעים בערך מה הוא אמור להכיל. להכנת גיבץ´ כמו זה שלטעמי למשל, אפשר לטגן (כן לטגן, בכל דיאטה מומלץ לאכול לפחות כף שמן ביום. הגוף זקוק לכך) 2 בצלים גדולים, מעט שום, כמות נדיבה של כרוב סיני או כרוב לבן רגיל, כרובית, קישוא, חצילים, גזר, שעועית ירוקה או צהובה, או במיה לחלופין (טעים מאוד). אפשר להוסיף פטריות (אין בהן קלוריות כמעט) ועשבי תבלין לפי הטעם. כמויות הירקות תלויות בכמות שאותה מעוניינים להכין. תבלינים מתאימים לתבשליל הן כמובן פלפל, מלח, מעט כמון, קצת אבקת מרק ומעט קארי.הגיבץ´ הזה יהיה טעים מאוד בבישול של בערך חצי שעה מזמן הרתיחה, כלומר שהמירקם שלו יהיה מעט פריך, לא מבושל עד הסוף. כך אני מכינה גיבץ´. בהצלחה, ואשמח לעזור בעוד טיפים.

לא מזמן שאלה אותי מנהלת פורום

דיאטות והשמנה על הדיאטה הזאת. אני מצרף את הקישור. בדיאטה מאוזנת ניתן להפחית 3-4 ק"ג בשבוע הראשון. אם שמת לב החשש הגדול שלי הוא מהשבוע שאחרי לכן כפי שמשי עשתה מומלץ לתכנן את הדיאטה שתתכיל מיד לאחר הכרוב.

למעלה