דיאטת חלבונים?

bumpersticker

New member
דיאטת חלבונים?

שמעתי רבות וטובות על אותה דיאטה קסומה, המאפשרת לאכול ולאכול ואף להרזות. ניסיתי לחפש בכמה אתרים, אבל מרבית המידע מגיע מאתרים מסחריים, שמעוניינים בודאי למכור, או מגיע גבוב בהרבה רעש רקע. א. האם הדיאטה באמת עובדת? אם כן, למה? ב. אילו סכנות יש בדיאטה זאת? ג. אורח החיים שלי אינו מאפשר לי מעקב אחרי תפריט קבוע (וזאת אני מניח אחת הסיבות העיקריות למשקלי הגבוה). האם הדיאטה מחייבת תפריטים מוכנים מראש, או שפשוט אוכלים עד שובע?

הדיאטה עובדת

הסיבות הן ירידה ברמת האינסולין מה שגורם להקטנת הרעב. יש עוד סיבה פחות משמעותית. כדי לעכל ארוחה פחממתית צריך ככל הנראה יותר אנרגיה.

סכנות

סחרחורת חולשה , עומס (שעלול לגרונזק בהמשך) על הכליות. ברגע שמפסיקים העליה מהירה בחזרה. לא לומדים הרגלי תזונה נכונים.

bumpersticker

New member
תודה.

מה שאתה בעצם אומר זה שארוחה מחלבונים משביעה יותר? ואם נקצין - נניח שאחיה כל חיי על טונה ושקדים, ואקבל כמעט רק מהם את הקלוריות שלי, האם זה אומר שארד במשקל? האם תוכל להפנות אותי למקורות אמינים ברשת שעוסקים בנושא? עדיף בעברית, אך לא הכרחי.

השאלה היא כמה קלוריות תאכלי מהם

תאכלי יותר ממה שאת מוציאה תשמיני תאכלי פחות תרדי. חשוב להזכיר שבטונה ושקדים אין מספיק מרכיבי מזון נוספים . אבל אני מניח שזאת היתה שאלה להמחשה ולא תפריט מתוכנן.

למעלה