דיאטת השמנה

דיאטת השמנה

קשה לי מאד להודות מזה, אבל תקופה מאד ארוכה סבלתי מאנורקסיה, עכשיו פחות או יותר אני חושבת שאני מתחילה לצאת מזה , עליתי בבערך כ 4 - 5 קילו בעזרת אנשור פלוס אבל הרבה זמן כבר לא נשקלתי ... שכחתי לציין שאני בת 18. וזה לא שתגידו שאני לא אוכלת, אני אוכלת, הרבה, מאד. אנשים מתפלאים איך אני אוכלת כלכך הרבה ונשארת כלכך רזה. אבל זה מעצבן אותי מאד. שמעתי שיש גיינר מיוחד או משהו כזה שעולה בסביבות ה 300 שקל ושזה מספיק להרבה זמן וזה עוזר להשמנה. האם אפשר להשיג אותו בבתי המרקחת של כללית ? :\ ואם לא אז איפה כן?

אני מניח שהירידה הממושכת במשקל פגעה גם

במסת השריר בגוף. אז העניין זה לא רק להעלות משקל. מומלץ גם להתאמן בשביל להעלות חזרה את מסת השריר בגוף.

את לא צריכה תוספים

תקראי את המאמר הבא: http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/ כמה שאת חושבת שאת אוכלת הרבה, זה לא מספיק. תתחילי מלאכול 2000 קלוריות ביום ותתקדמי כל שבוע ב 100-200 קלוריות בהתאם לעלייה במשקל הגוף. ממליץ לעשות אימונים בחדר הכושר כדי לנצל את העלייה הזו למסת השריר ולא שומן (או לפחות לא רק שומן).

dudugeva2005

New member
אימון + גיינר

אני מצטרף להמלצה להתחיל בפעילות גופנית רצוי משקולות בחדר כושר. אני העלתי ב 6 חודשי אימון יותר משקל ממה שהעלתי בשנים של נסיונות תזונה אובססיביות מרגישים איך הגוף מתחזק, וזו תחושה הרבה יותר טובה מלהסתובב כל היום עם בטן מלאה... BTEVA זו אחלה חנות עם אחלה מחיר על ה HARDMASS גיינר. תנסי אריזה קטנה או תמצאי דרך לטעום קודם .. אני התרגלתי לטעם אחרי שבוע ...

למעלה