אני לא בעד .. קשה להחזיק איתה הרבה זמן.. דיאטה מבחינתי זה אורך חיים , לטווח ארוך.. תמידי אפילו.. בכל אופן.. אם את נמצאת הרבה מחוץ לבית, זה יכול להיות קצת יותר רלוונטי.. (יש לי את הספר, לעולם לא ממישתי..)
אני מאוד רוצה לרדת לפחות 8 קילו ... החלטתי להירשם לקבוצת הרזיה , ולבקש מהמדריכה את דיאטת הלחם , כי אני נמצאת בעבודה עד השעה שש. אני מאוד רוצה להצליח ... יש לך המלצות , עצות ?
או ספירת קלוריות? גם אני נמצאת 9 שעות מחוץ לבית, ולא מתעצלת מביאה כל יום שקית מלאה ב 4 ארוחת קטנות.. דוגמא לתפריט שלי בוקר יוגורט עםן פירות / ברנפלקס ביניים קפה עם פרוסת לחם וגבינה צהרים סלט טרי, חזה עוף בטפלון ביניים חטיף עד 100 קלוריות.. והמון המון מים זהו בעבודה.. בערב 2-3 פרוסות לחם קל.. ירקות גבינה חביתה.. נראה לך?
חברה קיבלה מדיאטיקנית ונתנה לי אני לא מיישמת כי זה המון לחם עבורי כותבת לך את התפריט: 5 כיריכים של לחם קל עם הממרחים הבאים: * 2 כפות גבינה 3-5% * ביצה או חביתה עם כפית שמן * פרוסת פסטרמה או בקר עם כף טחינה/חומוס/2 כפות אבוקדו *4 כפות אבוקדו * כף ריבת דיאט * פרוסת צהובה לייט 2 מנות פרי או יוגורט עד 1.5% 2 כפיות שמן מנה בשרית לא מטוגנת : 150 ג"ר עוף או דג או 2 שוקיים או 2 טבעול או גביע קוטג' 3% במקום הבשר אפשרי 2 כריכים נוספים חצי כוס חלב ביום עבור הקפה ירקות ללא הגבלה שתייה מרובה - לא מתוקה בהצלחה