דיאטת הלחם

שילת51

New member
דיאטת הלחם

בוקר נפלא ... מישהי מכירה יודעת ? ממליצה על דיאטת הלחם .

ronanit

New member
דיאטת הלחם של אולגה רז..

אני לא בעד .. קשה להחזיק איתה הרבה זמן.. דיאטה מבחינתי זה אורך חיים , לטווח ארוך.. תמידי אפילו.. בכל אופן.. אם את נמצאת הרבה מחוץ לבית, זה יכול להיות קצת יותר רלוונטי.. (יש לי את הספר, לעולם לא ממישתי..)

שילת51

New member
תוכלי לפרט ...

אני מאוד רוצה לרדת לפחות 8 קילו ... החלטתי להירשם לקבוצת הרזיה , ולבקש מהמדריכה את דיאטת הלחם , כי אני נמצאת בעבודה עד השעה שש. אני מאוד רוצה להצליח ... יש לך המלצות , עצות ?

ronanit

New member
למה לא דיאטנית?

או ספירת קלוריות? גם אני נמצאת 9 שעות מחוץ לבית, ולא מתעצלת מביאה כל יום שקית מלאה ב 4 ארוחת קטנות.. דוגמא לתפריט שלי בוקר יוגורט עםן פירות / ברנפלקס ביניים קפה עם פרוסת לחם וגבינה צהרים סלט טרי, חזה עוף בטפלון ביניים חטיף עד 100 קלוריות.. והמון המון מים זהו בעבודה.. בערב 2-3 פרוסות לחם קל.. ירקות גבינה חביתה.. נראה לך?

דיאטת לחם

חברה קיבלה מדיאטיקנית ונתנה לי אני לא מיישמת כי זה המון לחם עבורי כותבת לך את התפריט: 5 כיריכים של לחם קל עם הממרחים הבאים: * 2 כפות גבינה 3-5% * ביצה או חביתה עם כפית שמן * פרוסת פסטרמה או בקר עם כף טחינה/חומוס/2 כפות אבוקדו *4 כפות אבוקדו * כף ריבת דיאט * פרוסת צהובה לייט 2 מנות פרי או יוגורט עד 1.5% 2 כפיות שמן מנה בשרית לא מטוגנת : 150 ג"ר עוף או דג או 2 שוקיים או 2 טבעול או גביע קוטג' 3% במקום הבשר אפשרי 2 כריכים נוספים חצי כוס חלב ביום עבור הקפה ירקות ללא הגבלה שתייה מרובה - לא מתוקה בהצלחה

למעלה