דיאטת דוקאן שהוזנחה

יויו1981

New member
דיאטת דוקאן שהוזנחה

אני בת 34 , גובה 1.60 עם משקל של 57 ק''ג , לפני כ-3 שנים התחלתי דיאטת דוקאן ובמהלכה ירדתי בצורה מהירה עד למשקל של 44 ק''ג ( למרות שמשקל המטרה שהיה תקין עבורי לפי חישוב באתר דוקאן הוא 53 ק''ג ), הדבר התאפשר הודות לתזונה שכללה בעיקר תפריט יומי של קוטג' 1% וחביתה עם סובין שיבולת שועל .

לפני כשנתיים התחלתי לזייף בדיאטה ולא ביצעתי את החזרה המדורגת לאכילת פחמימות כפי שהייתי אמורה לבצע , בסופו של עניין אני עליתי עד למשקל הנוכחי ומאז אינני מצליחה לרדת אף שאני ניזונית מאותו התפריט ואף פחות !!! . מה עליי לעשות כדי שאוכל לפחות להגיע למשקל היעד .
אגב , אני הולכת מדי יום כשעה וחצי מזה כ-10 שנים .

יויו הנואשת .

עליה במשקל אחרי דיאטה קיצונית

הי
קודם כל אני מבינה את הבאסה והתסכול מהמצב שאת נמצאת בו, גם עם העליה חזרה במשקל ובמיוחד שזה לא עובד לך יותר. ואת כמובן לא היחידה שנמצאת במצב כזה...
מה שאני ממליצה לך לעשות זה לפנות לדיאטן\ דיאטנית קלינית שידעו לאזן לך את התפריט עם כמות מספקת של קלוריות ובמיוחד פחמימות בתפריט. דווקא הוספת הפחמימות היא זו שתאפשר לך לצאת מהתקיעה הזו. כמו כן יכול להיות שאת כבר לא מצליחה כל הזמן לדבוק במה שעשית בעבר ואת צריכה את התמיכה איך להגיע ליציבות עם האוכל ולא להצליח לשמור בחלק מהימים ולפצות בין לבין.
צריך להבין שכמה אוכלים ומה אוכלים זה לא עניין של מה בכך ואופנות של דיאטות- לגוף יש צרכים מאוד ברורים ומוגדרים לגבי אוכל כמו בכל דבר אחר (חמצן, פעילות מערכות וכו). וגם לנפש.. אסור לשחק בזה. אני מניחה שגם הדיאטה הזו הומלצה על יד רופא או מכון וכו. אבל יש המון אנשים שעוסקים בתחום הפרוץ הזה של דיאטות. הכי טוב לסמוך על איש מקצוע שעבר הכשרה אקדמית, במיוחד אחרי שראית שזה כבר לא עניין של מה בכך.
שיהיה בהצלחה!

למעלה