דיאטה!

rinat173

Member
רוצה להכין ממולאים לא עם אורז, מותר לי קינואה או כוסמת - מישהי ניסתה? מה עדיף?
 

אמרלדה

Active member
רוצה להכין ממולאים לא עם אורז, מותר לי קינואה או כוסמת - מישהי ניסתה? מה עדיף?
עדיף קינואה אדומה. יוצאת הכי "אחד אחד" ופחות דייסתית מהלבנה ומהכוסמת. מניחה שגם מהאחרות אפשר.

אגב - אני אישית לא אוכלת אותן בכלל. אז אם ממש בא לי, מכינה ממולאים מסקיני פסטה בצורת פתיתים.
 

rinat173

Member
פחות, מעדיפה בלי מילוי בשרי . אוהבת לאכול את זה עם צזיקי .
 

ויוי 25

Well-known member
פחות, מעדיפה בלי מילוי בשרי . אוהבת לאכול את זה עם צזיקי .


תשובה ל rinat173
אולי זה יעניין אותך:
מתכון צימחוני בסגנון יווני ,שהכין רון יוחננוף ממולאים מעלי גפן - וקינואה, (עם יוגורט יווני שמוגש לידו.)
בבקשה,לצפייה ראי כאן:
 
נערך לאחרונה ב:

rinat173

Member
מעדכנת שעשיתי עם קינואה , יצא טעים ממש , רק קצת יותר מדי נוזלים . עשית פלפלונים קטנים, בצל וכרוב
 

אלפיני

Well-known member
מעדכנת שעשיתי עם קינואה , יצא טעים ממש , רק קצת יותר מדי נוזלים . עשית פלפלונים קטנים, בצל וכרוב
אחת הדרכים להוריד את כמות הנוזלים היא להוסיף קטנית שתספוג את הנוזלים. אני ערבבתי עדשים כתומות עם אורז, והן הפכו מישחתיות מה, והדביקו את המילוי ובכך הורידו מהנוזלים. נראה לי ש הפטנט צריך לעבוד גם עם קינואה ואחרים.
 

אמרלדה

Active member
אחת הדרכים להוריד את כמות הנוזלים היא להוסיף קטנית שתספוג את הנוזלים. אני ערבבתי עדשים כתומות עם אורז, והן הפכו מישחתיות מה, והדביקו את המילוי ובכך הורידו מהנוזלים. נראה לי ש הפטנט צריך לעבוד גם עם קינואה ואחרים.
בראוו על החתימה. הטקסט הזה של מנחם בגין, במלואו, נשלח אלי לבקשתי לפני שבוע ואני מפיצה אותו ככל יכולתי. שאפו.
 
אחת הדרכים להוריד את כמות הנוזלים היא להוסיף קטנית שתספוג את הנוזלים. אני ערבבתי עדשים כתומות עם אורז, והן הפכו מישחתיות מה, והדביקו את המילוי ובכך הורידו מהנוזלים. נראה לי ש הפטנט צריך לעבוד גם עם קינואה ואחרים.
ממש לא אוהבת ולא מקבלת את זיהום הפורום הזה בפוליטיקה. לא משנה מאיזה כיוון.
 
למעלה