דיאטה?..

Ron W

New member
כנראה שזה העונג האומלל שלך אבל

אני לא הטרחתי את עצמי רק בשבילך - מלכתחילה

טוסקה

New member

..אין מילים

אני, איתך לא מתווכחת..
אבל כשאני קוראת ש...
"1. אוכלים ארוחה קטנה כל 3-4 שעות – אוכלים על פני היום במנות קטנות, גם במידה ולא רעבים וזאת על מנת למנוע התפתחות של רעב שגורם לאובדן שליטה על צריכת המזון ואכילת יתר. ארוחות גדולות ועשירות גורמות לעלייה ברמות האינסולין בדם ולכן מעכבות הרזיה."
דיאטנית, ד"ר אולגה רז.
אולי תתווכח איתה.

ושד"ר חרמון טוען :" טוב כמה ארוחות קטנות ביום על פני ארוחה אחת גדולה וכבדה, שמביאה בעקבותיה עייפות ותחושת כבדות, איכלו בישיבה, בנחת, לעסו היטב את המזון והתענגו עליו"...

אני רואה ששניהם מצדדים בארוחות קטנות.

אני מעדיפה ללמוד ממי שלמד והוא בעל ניסיון ולא מד"ר של כבוד.

Ron W

New member
לרגע לא טענתי שלא קל יותר לאכול ארוחות קטנות

ועדיין מה שקובע הוא סך הקלוריות היומי
הטענה שלי התיחסה לרעב נלווה לגרעון קלורי
99% מהאנשים והמדע יודעים כולל הד"ר אולגה וחרמון
שמה ששובר דיאטה וגורר השמנה זה רעב שכיח ביותר כתוצאה מהגרעון הקלורי
מכך להבין ש*צריך* להיות רעב בדיאטה זה ענין אבוד לצערי

אודרי11

New member
כנראה שיש לך מה לנשנש...

אם לא תקני נשנושים..לא יהיה לך מה לנשנש.

אוכלים כמעט הכל ובמידה, אוכלים רק אוכל שנקנה כמה שיותר בצורה הטבעית שלו , נמנעים לגמרי מאוכל מעובד, שתייה מתוקה כולל הדיאט, כשיושבים על סלט בבית קפה..לא לשים את הרטבים האלה שנראים תמימים..הם מכילים המון קלוריות, מבקשים מהמלצרית פלח לימון ושמן זית ועם זה מתבלים את הסלט...בורקס/ג'חנון/מלוואח וכו' להעיף מהלקסיקון.
ואם לא הולך , להשלים עם החמש קילו...והתחיל לאהוב את עצמך איך שאת.

המינעלת השמנה שלנו היא ממש דוגמא....

לאיך להרזות . הגובה שלה 1.47 ומשקלה 117.5 ק"ג . עכשיו תחליטו אתם אם היא כשירה לתת עצות בתחום .....

נ.ב

עוצו עצה ותופר....

תודה כולן!

ללא ספק הצעות לעניין...
מקווה למצוא בקרוב את הדרך שתוריד לי קצת את מה שמיותר

תודה בנות!

בשביל 5 ק"ג, אפשר בעזרת סקס חייתי להשיל את זה

אלא אם כן אין לך פרטנר או פרטנרית, ואז זה באמת באסה.

אני שייך לקטגוריה של אין פרטנרית, אז אני נאלץ להפעיל כל מיני שיטות אחרות, אחת מהן זה משהו שאני מנסה לאחרונה וזה רפלקסולוגיה.

אני התחלתי לעשות פעמיים רפלקסולוגיה בשבוע, ואני לא יודע אם זה יצליח לי, אני ממש מתפלל לאלוהים שזה יעבוד.

יללה שיהיה לך חג תפוח טעים ומשעשע.

רון, אתה יועץ תזונתי ? יש משהו שלא אמרתם.

אפשר לאכול הכל בכל מכל כול, כמה שרוצים ומתי שרוצים
רק לא לבלוע.

או לאכול צמר גפן טבול במיץ תפוזים, זו הדיאטה החדשה ביותר.

http://food.nana10.co.il/Article/?ArticleID=985698

דיאטת צמר גפן ומיץ תפוזים.

לייפסטייל סכנה לבריאות: דיאטת צמר גפן
סכנה לבריאות: דיאטת צמר גפן לייפסטייל | עודכן 11:34 19/06/2013 צינור לילה
בתו הדוגמנית של אדי מרפי חושפת דיאטה חדשה ומסוכנת המבוססת על אכילת צמר גפן ספוג במיץ תפוזים – אל תנסו את זה בבית!
הסר דיווח מפייסבוק

מה לא נאמר על הדרך שבה הדוגמניות שומרות על הגזרה, החל מדיאטות כאסח עד בולימיה קשה. הדוגמנית בריה מרפי, בתו של השחקן והקומיקאי אדי מרפי, יוצאת בווידוי על הצד המכוער של תעשיית היופי. מרפי טוענת שכמה מהדוגמניות פונות לדיאטות קיצוניות בכדי להישאר רזות - והטרנד החדש הוא דיאטת צמר גפן , דיאטה נוראית שבה הדוגמניות סופגות צמר גפן מכותנה במיץ תפוזים ואוכלות אותו, מה שמעניק להן תחושת שובע לא ברורה. הדיאטה כמובן מסוכנת מאוד, רופאים טוענים שהצמר גפן עלול לגרום לחסימת מעיים מה שעלול להוביל למצב חירום רפואי.

יש מספיק דרכים לשמור על גוף חטוב ובריא , זאת בטח לא אחת מהן - אל תנסו בבית!

חלומית29

New member
חומר למחשבה אימון הוליסטי- לשינוי אורח חיים

קפצתי לביקור קראתי את השירשור העוסק ברובו באיך לצמצם וכמה את האכילה ... עד שהגעתי לדייאט הצמר גפן .. אמאל'ה ... אם להוריד 5 ק"ג משמע להחסיר מ... להלקות את .... אני הייתי מעדיפה.....
אז נזכרתי במאמר הנ"ל ואולי אוכל להוסיף לדיון הנ"ל ולו זוית אחרת .

אימון הוליסטי- בשרות שינויי אורח חיים איציק רצימור- מנהל ביה"ס לאימון הוליסטי

סוד ידוע בקרב תזונאים הוא שאחוז האנשים המצליחים לרזות עד ליעד שהציבו לעצמם הוא נמוך ומצב שבו אותו אדם גם מצליח לשמור לאורך זמן על ה"הישג" הוא נדיר אף יותר.

אם הלקוח אוכל את ה"דברים הנכונים" עפ"י הוראות התזונאית ואינו מרזה- מה הסיבה? אם הלקוח לא מסוגל להתמיד ולהפוך את העניין לדרך חיים- מה הסיבה?

לצערנו, לימודי התזונה לכשעצמם אינם מלמדים מספיק מהם הצדדים הרגשיים המובילים להשמנה וכיצד לטפל בהם וכמו כן, כיצד ניתן לשנות דפוסים והרגלים.

האימון ההוליסטי חוקר בדיוק את השאלות האלה. ניתן להתבונן על הורדה ושמירה על משקל כמו כל מטרה מאתגרת אחרת: קידום בעבודה, יצירת זוגיות, מעבר לאיזור מגורים אחר וכו'.

הבעיה עם דיאטות למיניהן, שגישתו של הלקוח אליהן היא כמו לעונש: "אכלת ועכשיו תשלם". כך קשה לבנות מדינה.

האימון חוקר את החוזים הפנימיים שהאדם יצר עם החיים. אנו משתמשים בגופנו על מנת לספק את רצונותיה של האישיות שלנו. ילד יכול לפתח חום גבוה אם הוא חושש מהמורה בבית הספר ורוצה לנוח בבית, אישה יכולה לפתח מיגרנה אם זה יגרום לבעלה לתת לה קצת יותר הבנה ותשומת לב וכו'.

גם להשמנה סיבות מרתקות ומגוונות. אם נתעסק רק באוכל, למעשה- אנו מתעסקים בסימפטום בלבד ולא בסיבות האמיתיות. בעצם אנו מנסים ליצור חלון ראווה יפה כשהחנות הפוכה לגמרי מאחור.

הסוד בהרזייה הוא להבין חוזים שנוצרו זמן רב קודם ולהתמקד לא ב"עונש" אלא בעתיד החיובי שההרזיה יכולה ליצור בנו. לעורר בנו תשוקה והתמקדות בחיובי.

כשאנו מדברים על "חוזים" אנו מדברים על מקומות כמו: יופי= אינטימיות כיעור= דחייה. אדם שחושש מאד מאינטימיות (חושש למשל מחשיפה או נטישה או עבר בעבר התעללות מינית) ומעדיף להיות לבד (תהליך לא מודע), יכול "להוסיף" למשקלו קילוגרמים רבים, כי מבחינתו, כך תימנע ממנו אינטימיות שכה מאיימת עליו. כך, יאמר לעצמו עדיף שלא יראו אותי ככה כי אני לא ראוי לאינטימיות במצב כזה , או כשארזה אתחיל לייצר קשרים. הגוף הפך לשיריון המונע כל מצב אינטימי.

דוגמה נוספת: ריצוי = אהוב אותנטי= דחוי. כשיש לאדם משוואות כאלה, הוא הופך למרצה את סביבתו. בכך הוא הופך ל"בלתי נראה" מבחינת מימוש צרכיו וביטוי רצונותיו. הכל למען אחרים ועל חשבונו. דבר ידוע הוא, שאנשים מרצים רבים, עולים מאד במשקל כשהסיבה היא- לתפוס מקום בעולם. הם אינם יודעים לעשות זאת בכח אישיותם ומשתמשים בגופם ההולך וגדל כדי "להיראות" וכדי לבסס את נוכחותם בחיים.

תזונאי אשר יכול לחבר את האדם שאיתו הוא עובד לידע ולהתבוננות במקורות ההשמנה, מזכה את עצמו ואת הלקוח בכלי רב עוצמה בדרך לשינוי.

בנוסף, חשוב כאמור להסתכל קדימה. להביט ברווחים שתפיק באם תרזה. התבוננות על הדברים החשובים לך וכיצד יוכלו לקבל ביטוי באמצעות היותך רזה ובריא.כלומר, חשוב לעורר את התשוקה לחיים.

סימולציה בשפה האימונית: שאלה: מה אתה מפסיד מזה שאתה לא במשקלך האידאלי? תשובה: המחשבות שלי כל הזמן רואות את ההתקף לב שבדרך, אני מתוסכל מהמראה החיצוני שלי, הנשימה שלי גרועה, אני עייף כל הזמן. שאלה: מה תרויח מכך שתרזה: אוכל לשחק כדורגל עם הילדים שלי, לרקוד בחופשיות במועדון, הדימוי העצמי שלי יעלה מדרגה וכך אוכל להיות יותר אפקטיבי בפרזנטציות שאני עושה מול הנהלת החברה. שאלה: מה אתה הולך לעשות עם זה??....

האימון ההוליסטי הוא כלי רב עוצמה עבור התזונאים. למעשה, הוא מעלה בכמה דרגות את האפקטיביות של העבודה שלהם, הופך אותה עמוקה יותר ונכונה יותר. התזונאי הופך למורה אמיתי לדרך חיים נכונה.

האימון ההוליסטי משדרג את התזונאי באמצעות הכלים הבאים:

1. התבוננות טיפולית והבנת הסיבות האמיתיות להשמנה/הזנחה.

2. יצירת דיאלוג עם הלקוח, המאפשר לו לבדוק את הכמיהות האמיתיות שלו, מקורות השמחה שלו וכן, להגברת המוכנות לשנות הרגלים.

3. ראייה רוחנית המאפשרת ללקוח לקחת אחריות על הבחירות שלו.

4. בניית חזון המשמש עבור הלקוח כמנוע לקראת שינוי.

5. שימוש יעיל ועוצמתי בדמיון מודרך לשחרור חסמים רגשיים ובעיקר להזנת המח באפשרויות החיוביות המחכות לו בעקבות ההורדה במשקל.

אודות הכותב:

איציק רצימור, בן 45, שותף ומנהל בית הספר לאימון הוליסטי במכללת רידמן. יוצר המתודולוגיה ומרצה ראשי בתכנית להכשרת מאמנים הוליסטיים. מבכירי המאמנים בישראל ובעל דרגת "מאסטר" מטעם לשכת המאמנים. בוגר מנהל עסקים, עוסק מזה 16 שנים בתחומי הריפוי והאימון. מרצה בכיר במכללת רידמן מזה 10 שנים בתחומי הריפוי – ריברסינג (נשימה מודעת), פרחי באך ודמיון מודרך.

פרסומת שווקית, זה דבר לא אמין, פרסומת שאין

עליה כותרת שזו היא פרסומת, זה דבר מטעה ומבלבל, וזה ניצול של חולשות אנשים. כשאני מפרסם פירסומת חובה עליי לציין שזו היא פרסומת, כדי להדגיש בפני הקורא שאני עומד לציין אך ורק את הדברים החיוביים, ואין אני מתכוון לציין את הכשלונות או החסרון. אם לא מציינים שזו היא פרסומת אז הבן אדם הקורא מתחיל להיות נתון להשליה שזו היא האמת לאמיתה, ושכך באמת באמת צריך להיות.

בפורום הזה, אנחנו סומכים על תפוז, שיש פירסומות רק באישור שלו, ואז יש שלט שאומר, תראו רבותיי זו היא פירסומת, זה עסק כלכלי, שחלק מהאמת מודגש והחלק השני מוסתר.

אם זו היא פרסומת, אני לא רוצה שום עסק איתכם, וחבל שבזבזתי את הזמן שלי עליכם וקראתי אותכם.

אם זה לא פרסומת, אם זו היא שיחה כנה, אז עכשיו תגיד לי אפה אתם נכשלים או נופלים. אם אתה לא מסוגל להביא את עצמך כדי להגיד לי את זה, אז חבל שקראתי אותך בכלל, ואני אמליץ לכל חברי ומכרי שלא להתקרב אליך כי אתה אדם שווקי ותו לא. מוכר את עצמך כהצדיק הכי צדיק בעולם.

אסור לנצל את האנשים כאן לצורכי פרסומת.

חלומית29

New member
לא זו ממש אבל ממש לא פירסומת

צר לי אם נפגעת מכך ,
לא הייתה לי שום כוונה לשווק את עצמי אני לא זאת שכתבה את המאמר הנ"ל
אני לא עוסקת בתחום התזונה הדיאטה לגווניה וגם אין לי את ההכשרה לכך !!!!

עברתי כאן במקרה , קראתי את מה שנאמר, הפאן הריגשי לא הוזכר .נזכרתי במאמר הנ"ל
וחשבתי שזה יכל להעשיר את הדיון .

כפי שאולי שמת לב אני משלמת עבור הפרסום בו אני מעוניינת . וחבל לי שזו קבלת הפנים .

אם מי מכם נפגע ( מלבד הסייח המרקד ) אני מתנצלת שוב .
לא נראה לי ש" אטריד " אתכם שוב .
שתהיה לכולכם שבת קסומה וקצת פחות חשדנית .
חלומית

חלומית29

New member
ודבר נוסף סייח יקר

אין שיטה אחת שטובה לכולם , אתה כמדומני המלצת על רפלקסולוגיה וסקס .
אם קראת לעומק ( ואני מסופקת בכך ) .
היית יכל מיד להבין כי השיטה עובדת על למידה של לקיחת אחריות ומחוייבות ...
לא כולם מצליחים .כפי שלא כולם יורדים במשקל מכדורים כחולים או ירוקים, רפלקסולוגיה , דיקור ואף אברהמסון . ...
אני כן מאמינה באמונה שלמה - כמאמנת ומטפלת ,שאימון הוא אורח חיים שיכל לתת כלים במגוון תחומי חיים .

ואת אלה אני גאה שאני מנסה לתת לאלה שמעוניינים בכך .
חלומית

אך ידעת שכאן בפורום מתנהל דיון בנושא הזה

בדיוק ברגע הזה, אך ידעת שמבין כל הפורומים לבוא אלינו לכאן בדיוק עכשיו ?????

בקשר לרפלקסולוגיה, אני כתבתי שאני מתפלל שזה כן יצליח לי, אני לא חושב שזה ניראה פירסומת.

בכל אופן אני דיברתי על עצמי אישית ושיתפתי, לגבי ההצעה של סקס חייתי, אז דיברתי בלעג על עצמי, ואנשים כאן בפורום יודעים שאני לועג על עצמי.

אך ידעת שבדיוק עכשיו מתנהל דיון בפורום על דייטה ?????

פרסומת, זו היא פרסומת אם אין את מסוגלת להביא לכאן את הכשלונות. כאן בפורום צריך להביא כותרת למעלה זו היא פרסומת, כדי שנדע שאת עכשיו לא מדברת מבפנוכו, אלא את מדברת כמפרסמת.

זה לא משנה שאת משלמת כסף לתפוז, עדיין בשביל להשיג את אימונם של האנשים, חשוב לבוא ולומר, כאן זה פרסומת.

למעלה