דיאטה

דיאטה

שלום בנות תגידו לי העם ךא הפריע לכם המישקל ליפעמים אני מה זה עצבנית והחג גם לא עשה לי טוב ובמיוחד שאני אמורה גם לקבל אז מה תייעצו לי אני חיבת לרדת במישקל ולא הולך לי מה לעשות עכשיו כל כך קשה לי חיבת לרדת במישקל כדיילהרגיש נוח עם עצמי למישהי יש איזה עצה לגביי דיאטה בזק וכאלה חייבת להשיל במישקל אשמח לקבל טיפים אוהבת ומחכה לתגובה

עדיב4

New member
תאכלי המון ירוק (חסות, מלפפונים וכאלו)

ותשתי המון מים :] *כמובן שבנוסף למה שאת אוכלת* זה פשוט ישביע אותך ובמקום להתנחם במתוקים למניהם תתנחמי במלפפון
ואם את לא אוהבת ירקות אז פשוט תקצצי במתוקים, כאילו אם בא לך עוגה \שוקולד\בורקס\פיצה תאכלי אבל פעם ביום :] בהצלחה!

../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif

אני צריכה רעיונות לכמה דברים! 1. מאכלים לפיקניק, לא משו מסובך מידי אבל דברים נחמדים..:] 2. רעיונות למקומות ל"יום כיף", כאילו, לאן אתן הייתן רוצות שיקחו אתכן?:] 3. זהו! תודה לכל מי שתעזור:)

Mrs big

New member
יכעההטחעח

1. כריכים, כמובן. עם כל מיני דברים נחמדים בפנים. סלט פירות, סלט רגיל, טוסטים, ממתקים... 2. תל אביב, הרצליה, ירושלים... תלוי נורא מה אותו בן אדם אוהב ומהם תחומי ההתעניינות שלו.

מקומות ספציפיים יותר

זהו כעיקרון אני הולכת כמובן לבנות את זה לפי ההעדפות של אותו בן אדם, אבל אני סתם רוצה לשאוב אולי רעיונות מבנות אחרות והכל, ואולי גם להזכר במקומות שלא חשבתי עליהם..

Mrs big

New member
טוב, אמ

תל אביב - לונה פארק, שלל קניונים (עזריאלי, רמת אביב, סנטר וכו'), שווקים, ים, מוזיאונים, גנים, מסעדות, בתי קפה, בארים. הרצליה - טוב, זה סתם עלה לי כי נועה ואני הולכות לעשות יום הרצליה, אין שם באמת יותר מדי אטרקציות. ירושלים - אני הכי לא מכירה את העיר, אבל הייתי בעיר העתיקה לראשונה לפני שבוע[?] והיה מקסים.

TiKi PooH

New member
-ן-ו9-\\]

1. פיקניק- סלטים שווים ( אני מתכוונת לא להסתפק בירקות-סטנדרט. משהו מהמיוחדים.. יש בשפע. ואם לא מהמיוחדים אבל כן מהפיקניקים- סלטי טונה, אבוקדו, ביצים, תפוחי אדמה.. תמיד הולך) פשטידות למיניהן שטעים לאכול קרות ( יש פשטידות שממש קל להכין) וכל השאר תלוי באופי פיקניק ועל איזו שעה מדובר.. תמיד אפשר להשחיל בורקסים/ ג'חנון ורסק וכאלה.. אבל אפשר גם ללכת על פיקניקסושי ( כיייף), בעצם אפשר הכל, ה עניין של כיוונים 2. חוף ים שקט ומבודד ( יש כמה חופים כייפים שעולים לי ) סופרלנד לרכוב על סוסים ביער/ חוף ( ממ למשל חורשים או חוף מכמורת, אבל תכלס יש עוד המון מקומות אפשריים..) , לשבת במאהל בדואי עם תה מתוק ופיתה מהטאאאבון אבו גוש שופינג..? לעשות צניחה חופשית/ סנפלינג מן הסתם אם היית נותנת איזור בארץ/ משהו יותר ספציפיהיה יותר קל, אבל זה מה שלי בא אניוואי P:

למעלה