דיאטה בטוחה

איריתכ

New member
דיאטה בטוחה

מהי בעצם הדיאטה הבטוחה והנכונה ביותר מבלי להגיע בסופו של דבר למצב של אנורקסיה נרבוזה?

ניב נ

New member
אנורקסיה נרבוזה

המחלה היא מחלה נפשית שמבוטאת דרך האוכל. הרעיון הוא לעצור בזמן במשקל המתאים. ראיתי שעשית את דיאטת הפחמימות זאת דוגמא לדיאטה טובה אם עשית את זה לפי הספר היא גם מאוזנת היטב. אם את חוששת שאת אנורקסית זה אומר בד``כ שאין לך אנורקסיה נרבוזה אבל בכל זאת אם את חוששת שאת בתת משקל (אנורקסיה לא נרבוזית). תכתבי מה הגובה ומשקל שלך.

איריתכ

New member
נתוני גובה ומשקל

ניב! אני לא חושבת בכלל שאני אנורקסית,דיאטת הםחמימות שעשיתי היתה מקרה חריג של דיאטה שנעשתה לפני 5 שנים ומאז אני לא עושה דיאטות, פשוט סיגלתי לעצמי הרגלי אכילה נכונים. למרות שמשקלי נמוך יחסית לגובה הוא עדיין לא פחות 15% ממה שאמור להיות גובהי 1.79 ומשקלי 58, לאחר שחקרתי את הנושא לעומק במהלך סמינריון שעשיתי בשנה שעברה, עדיין לא הגעתי לתשובה מהי הדרך הבטוחה והנכונה ביותר לרדת במשקל? או שבעצם אין תשובה לשאלה זו והכל נמצא בנפש, שהרי כולנו מכירים אנשים שמנים שיורדים המון במשקל ועולים כפול לעומת זואת אנשים שיורדים בקיץ ועולים בחורף וכמובן הרזים ששוכחים לאכול. אודה לך מאוד אם תוכל לענות לי על שאלתי זו.

ניב נ

New member
המסקנה שלך די נכונה

יש מספר שיטות שמשפרות את הירידה במשקל וההישארות באותו משקל או שיטות שמשנות את הרגלי החיים ככה שהאדם חושב יותר על מה שהוא אוכל שיטת תזונה שמתאימה לאדם אחד לא תמיד מתאימה לאחר מבחינת היכולת להתמיד ולשמור על משקל תקין. אבל בעיקרון אחד הדברים החשובים ביותר!!! בזמן דיאטה הוא פעילות גופנית גם כדי לשרוף אנרגיה (קלוריות) וגם כדי לשמור על מסת השריר שנפגעת בתהליך ההרזיה. הירידה במסת השריר היא אחת הסיבות לאפקט היו יו. ובקשר לגובה והמשקל שלך. המשקל שלך בהחלט נמוך מהמשקל המינימלי הרצוי. המשקל המינימלי לגובה מטר שבעים ותשע הוא שישים ואחת ק``ג כלומר את צריכה לעלות עוד 3 ק``ג כדי להגיע למשקל המינימום שלך.

איריתכ

New member
תודה על העצה!

תודה על העצה, אך כפי הנראה אני לא חושבת שארצה לנסות אפילו לעלות במשקל מהפחד שאולי אעלה יותר מדי, אותו פחד של לרדת יותר מידי בכל אופן אני משתדלת לאכול אוכל בריא ומזין כדי שבגיל מאוחר יותר רמת הסידן בגופי לא תיפגע. ובכלל לשמור על הבריאות !!!

נדיר

New member
דיאטה לשמירת משקל

קיממת בעולם תזונה נכונה ובטוחה שאפשר לשמור על המשקל, או לרדת במשקל או אפילו לעלות במשקל. כל אחד יקבל תוכנית אנדיוידואלית. ליתר פרטים ניתן לשלוח ד``א: [email protected]

למעלה