דיאטה בזמן הנקה

סמדרבב

New member
דיאטה בזמן הנקה

האם ניסיתן ? יפיופית שלי כבר עוד מעט בת חצי שנה, יונקת ואמא רוצה להוריד את כל עודפי ההריון בלי לפגוע בתזונת יפיופה. אשמח לשמוע מבעלות נסיון...

inbarker

New member
למה לא......../images/Emo8.gif

אני הנקתי את בני הבכור כמעט שנתיים מלא מלא + את קים הקטנה היום בת 4 חודשים, ותוך חודשיים הגעתי למשקלי (52 ) , והילדים עולים במשקל יפה וכו´. איך? בהנקה לא אוכלים שטויות זה גם לא בריא לתינוק כל הסוכרים וכו´ אלא אוכלים אוכל בריא ארוחות מסודרות ממשיכים לקחת פרנטאל, שקדיה ושותים המון המון מים....ותאמיני לי שציק צאק תרדי. מילת הקסם ארוחות מסודרות !

inbarker

New member
תשובה

פרנטאל זה המולטי ויטמין שלקחנו בהריון זוכרת????? יש בו הכל ושקדיה זה מוצר שנמכר בחנויות טבע עשוי שקדים טבעים יש בו המון המון ויטמנים כפית ביום בבוקר ומוסיף המון ערכים תזונתיים שהגוף + החלב צריכים... (וגם מגביר חלב).

דיאטה בהנקה

אפשר אבל באמת רק אחרי כמה חודשים ואחרי שההנקה מתבססת והגוף מייצר חלב באופן ´תיקני´. ו...לא דיאטת כסאח בשום פנים ואופן לא
מה כן... אפשר באמת דבר ראשון לוותר על כל הג´אנק והמתוקים המשמינים ולהתמקד האכילת תמרים, פירות יבשים ואגוזים/שקדים(בכמות סימלית כמובן). לאכול בצורה מסודרת לאורך היום ולא להרעיב את הגוף ואז לטחון כמו בהמות. והכי חשוב- לא מורידים רק מצמצום המזון אלא חובה לשלב פעילות גופנית כמו הליכה יומיומית של שעה רצוף, רכיבה על אופניים, שחייה וכ´ו.

inbarker

New member
בעניין פעילות.....לא מסכימה../images/Emo86.gif

אני לעולם לא התעמלתי ! זה נורא אינדיבידואלי לכל אחת כושר זה יותר לעיצוב וחיטוב למי שצריכה, ברור ששילוב של אכילה נכונה וכושר הוא שילוב מנצח אבל יש כאלה שלא בנויות לכושר....כמוני לדוגמא

למעלה