דיאטה אפשר לקבל במתנה?

דיאטה

אני חושבת שזו מתנה נהדרת ואולי זה ידרבן אותה אם היא עם עודף של 40 ק"ג היא בטח רואה ועוד דבר צניחה חופשית לא עושים אם אני לא טועה מעל 120 ק"ג והיא צריכה להיות משוגעת או נלהבת לעשות את זה עשיתי נחמד לא יותר

sugar lips16

New member
נו מה נראה לך?

אוייש באמת אנשים כמוך צריכים ללמוד להתעסק בעניינים של עצמם בלבד! אם היא הייתה רוצה את העזרה שלך היא הייתה מבקשת. זה מה שמביאים ליומולדת?! עדיף שלא תביאי לה כלום!

אל תקשיבי למי שאומר לך לא להביא!!

אם היא חברה ממש טובה שלך כמו שאת מתארת כמו שאחרים אמרו- לכי ותדברי איתה על זה..... ותסתכלי אם היא מראה התלהבות או שזה לא נוח לה עם הנושא...... זה לא פגיעה מתחת לחגורה ולא עלבון...... אם את יושבת מדברת איתה ושואלת.... לדעתי זה בסדר.... שמעתי שאלה דברים יקרים.... כך שחבל להביא בלי לדעת... תמיד על דברים ממש יקרים עדיף לשאול קודם....... תגיד לך לא אז לא תראה שבא לה אז כה...... למרות שאני בטוחה שהיא לא תגיד שהיא ממש רוצה כי לא יהיה לה נעים מכיוון שזה יקר...... אבל את תוכלי לראות לפי הבעת הפנים שלה.. המון בהצלחה ומזל טוב לה!!

joe madge

New member
מתנה מיוחדת

אם במכתב תצייני למה את נותנת לה את המתנה הזאת, וזה בגלל שאת אוהב אותה ורוצה לעזור לה לשפר את חייה ולהנות מהם ולהרגיש טוב אז היא תעריך את זה. תשמעי אם יש לה עודף משקל של 40 קילו אז היא לא תופתע לגלות שגם את חושבת שהיא צריכה להוריד. צניחה בתור מתנה לא תיתן לה כלום, לרדת במשקל זה אחד הדברים הקשים, רק עם עזרה זה קורה לפעמים, אז תדרבני אותה ואולי יהיו לה חיים חדשים, כי זה משנה הכול ואני מדבר מניסיון רעיון מאוד מיוחד, בהצלחה[:

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifתקשיבי דקה

בתור מישהי שנמצאת בשומרי משקל,לא הייתי רוצה בדיוק לקבל ליום ההולדת תלושי חברות לשם. נכון שזה מכוונה טובה והכל,אבל אם הייתי מקבלת תלושי חברות לשם,גם לא ביום הולדת,הייתי בוכה. המון אבל.

yuli c

New member
הגעתי מהעמוד הראשי ו...

תשמעי אם היא חברה מאוד טובה אז תפעלי לפי איך שאת מכירה אותה. אני בטוחה שיש אנשים שיפגעו ממתנה כזאת עד עמקי נשמתם ויש כאלו שלהפך דווקא מאוד יודו לך על המתנה הפרקטית. רק את מכירה אותה ויודעת מה היחס והגישה שלה לכל העניין. אישית, אני הייתי מביאה לחברה מתנה כזאת אך ורק אם מדובר בבחורה שאני מכירה היטב ולפי אותה היכרות הייתי בטוחה שהיא תקבל זאת ברוח טובה. אם יש ספק-אין ספק הייתי מביאה מתנה אחרת.

שלך לעד1

New member
סליחה זה מאד מעליב!

זאת מתנה?באמת.

יש לי הצעה בשבילך,איך לעדן את הדבר

אולי במקום לתת לה מפגשים בשומרי משקל, תקחי אותה ליום כיף,שתיכן ביחד, שהמיקוד של היום הוא בבריאות.. כמו שכבר הציעו, מסג', ספא וכ'ו... אבל שחלק מהיום יתמקד בתזונה נכונה. אתן יכולות ללכת לפגישה עם תזונאית שתרכיב איתכן תפריט אוכל מאוזן ובריא שמתאים לכל אחת מכן ועל הדרך יעזור לה להרזות. אני חושבת שככה גם תוכלי לעזור לה, גם תוכלי להיות איתה ולתמוך בה וגם תכניסי את הנושא בצורה עדינה יותר. מה דעתך?

עכשיו תור ה"מלאה" לדבר ../images/Emo6.gif

הנה ,בעקבות שאלתך אני "יוצאת מהארון"
,בואי אני אגיד לך מה אני חושבת כשמישהו "מגלה" לי שאני עברתי את תחום המותר בעניין כרסי החביבה,דדיי ההולכים לפניי ( מעשי ידי אומן ,אמנם , אך מי סופר?.
)והמשפטים הנדושים "לו רק היית מורידה את חצי מגופך - היית יפייפיה " - אני מסתכלת ברחמים על הדובר ומתחילה לספר לו/לה - כמה הכרס שלו/שלה גדלו לאחרונה והקמטים שהצטרפו לפני/ פניה והחצ'קונים הנוראיים והשיער המדובלל ומה לא
את רוצה לשתף את חברתך במחשבותייך על עובייה המצטבר ומה היא צריכה לעשות - יום ההולדת שלה זה לא ממש העיתוי... מה?נגמרו המתנות ? אם חברה שלי היתה מביאה לי מתנה כזו הייתי מיד רושמת אותה לשומרי משקל - שיתקשרו אליה לשאול למה היא לא הגיעה. אני יודעת שיש כאלו שלא טוב להן עם מישקלן , אבל דחילק , אנחנו לא בנות 16 ,כל אחת שתסתכל במראה ותחליט אם היא רוצה את השינוי , אני חוזרת - היא ! לא את ! ולא אף אחד אחר... נשים נוטות ל"גלות" לחברתם מה שהמראה גילתה להן זה מכבר - עיזבי , קחי אותה לארוחה נהדרת , חגגי איתה יום שמח זה ותעברי הלאה.. הנה אני בקיץ האחרון - אולי זה ישכנע אותך..
נכון יפה ???

כן,אני נקבה

יש בדיוק 64 נשים בעולם שהוכחתי להן ההפך,אם את בקטע אז נדמה לי שזה ייחשב כמו 3.

תום207

New member
חחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחח בהמה ? תסתכלי קודם כל עלייך ואז דברי על אחרים . ! ביי

תום207

New member
אייייייכ

איכ מה ניראלך שאת ככה מצטלמת יא דוחה ?!?!?! את הורגת פה אנשים בשניות ......... גאד /= קצת רחמים על האנשים פה יא מגעילה !! עשית לי טראומה לכל החיים באימא שליייי!! אני מתה מפחדדדדדדדדד .. אל תאכלוווווווווווו אותי לא עשיתי שום דבר רעעעעעעעעע לעולם !!!!! למה לעזאזל אנחנו צריכים לראות אותך .. בבגד ים .. ????????????????????????????????????? כאילו מה חשבת לעצמך ששמת את התמונה, את לא אמורה להיות גאה בזה את יודעת ! את גורמת לאנשים להתאבד וזה כבר לא יפה : [ אששמח אם תורידי את התמונה ... יותר נכון אני יהיה מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת (= ביי לך חמודההההההההההההההההההה

עכשיו אני מבין לאן הכסף של ההתרמות הולך

צריך לעשות עמותה למניעת אינטרנט מפקצות. יש מתנדבים?

רוויהיה

New member
תודה על הרגישות../images/Emo189.gif

בסד"א שלום רב לך חברה יקרה, דבר ראשון אני מודה על הרגישות שלך כלפי החברה יחד עם זאת כדאי שתזכרי שכל חברה שמנה שיש לך היא מראה לך ושלך, להיות שמן זה לא רק מבחינה פיסית יש לזה השלכות נפשיות עמוקיות וחברתיות. אם כן תודה רבה דבר ראשון לחברתך על כך שהיא מוכנה לשמש לך ולי מראה שכזו. דבר שני אני חושבת שאם תמצאי יחד איתה לעשות חויה משותפת ולא בגלל שהיא שמנה אלא בזכות זה ששתיכן צריכות ניקוי נפשי וגופני (כמו כולנו כאנושות אחת) אז המתנה רק תגביר את עוצמתה ואת הרווח המשותף שלכן. אני יכולה כעת להמליץ לך להשתמש בי ובמשפחתי שכבר מצליחה להודות על כל מראה שניתנת לנו ותהיה אשר תהיה: 1. אוהל הזעה-sweatlodge חויה עוצמתית נשית להעצמה נפשית ורחמית, פרטים בלינק הרשום מטה 2. מומיו-מגן גוף-זהב שחור- נטיף וגביש טיבעי ישירות מאמא אדמה (הרי ההימלייה),פרטים תמצאי בלינק הרשום מטה. אם כן אני מקווה שאת אמיתית בכוונותייך ובאהבתך הכנה לחברתך, לא תמיד זה הכי פשוט להתקדם איתה הלאה ולעשות בה משהו יעיל ומועיל עבור עצמך עבור החברה ועבור הסביבה. כאן נפתחת לך הזדמנות נדירה ואמיתית, התעבירי בדלת? תודה מראש על תשומת הלב רוויה עמנואל נאור מייסדת "משכן עמנואל-מקדש אהבה בריאות ויופי" כל מה שמומלץ כאן ועוד מיועד לשתיכן לפחות ובטח לכל עמכן ועוד...

רוויהיה תודה על העצה

אם לא הבנת - אני היא "השמנה" יותר מבין שתינו ועדיין הרעיון הוא שכשאחליט שהמשקל מפריע לי ויזואלית ו/ או בריאותית , עדיין ההחלטה היא שלי ואני לא ממש זקוקה לאותן "נשמות טובות " שיזכירו לי שאני עם משקל עודף. כך אני חושבת כשאני שומעת על חברות שרומזות דרך סוג המתנה שבגינה העלתה noua את השרשור -(וזה ממש לא קשור ל nouaו אלא לרעיון... אני לא מכירה את הנפשות הפועלות ..
.) אני לא הייתי עושה את זה לחברתי ,כמו שלא הייתי רוצה שינאמו ויתנו לי מנוי לחדר כושר / שומרי משקל וכד'... אני בדיעה שכל אחד יעשה שינויים בחייו בזמן הנכון לו ולא כי מישהו אחר חושב שזה הזמן הנכון -לַאַחֵר ! בכל אופן תודה

למעלה