דיאטה אפשר לקבל במתנה?

100 איריס

New member
חברה מחרידה !

את רוצה לעזור לה ? תשאלי... מתנות אמורות להיות משמחות, ולא משהו מוכיח/מלמד/מביא לתוצאות.. הרי מדי בוקר היא רואה במראה שהיא שמנה, אז למה להוסיף לה תחושה רעה ?? למה ?? את אוהבת אותה באמת? תקני לה משהו מהלב, משהו משמח, משהו שבן אדם לא קונה סתם לעצמו..

joe madge

New member
איזו מין תגובה אידיוטית?

זאת חברה מחרידה? תראי איך אכפת לה, את מחרידה שאת מדברת כאלו שטויות. מתנות לא רק אמורות להיות משמחות הן אמורות להיות מיוחדות, אולי לדעתך הן לא אמורות להיות "מוכיח/מלמד/מביא לתוצאות" אם היא יודעת שהיא שמנה אז אין סיבה שזה יגרום לה להרגיש רע. את לא חושבת שהיא תשמח הרבה יותר אם אולי בזכותה היא תרזה? מתנה כזאת זאת דחיפה נהדרת, אני לא מבין את הנשים שייעלבו מזה, אם מישהי מודעת למשקל שלה והיא תקבל מתנה שתעודד אותה לשנות את חייה ולזכות בחדשים זה רק אמור לשמח שלמישהו כל כך אכפת ממך, מה יעזור לה שרשרת, יום פינוק או כל דבר חומרי אחר, אני מאמין לחלוטין שזאת מתנה נהדרת.

אני חושבת .. כנסי מאמי :- )

שזאת מתנה ממש נפלאה, גם חברה של אמא שלי הביאה לה ליום הולדת מתנה של חמישה מפגשים, הדבר הזה הוא לא זול, אני חושבת שאת כן צריכה ללכת על זה, אם היא חברה טובה, היא תבין שהכוונה פה היא ממש לא לפגוע, ושזה רק מדאגה... תאמיני לי שכשהיא תרזה, היא הרבה יותר תהנה מהצניחה, מה גם שהצניחה יכולה לתת מוטיבציה, כן לרצות להרזות, הביטחון שלה יעלה, לאחר כמה חודשים של דיאטה, הסיפוק שלה יהיה הרבה יותר גדול, היא בעצמה תרצה לממן את מחיר הצניחה. ואת תדעי שבזכותך הכל התחיל (אם באמת זה יצליח) ושתיכן יתהיו מאושרות, בעיקר היא. :)

אולי תדברי איתה על זה

ככה סתם בלי שום רמיזות ובלי רמז לזה שאת רוצה לתת לה את זה מתנה ליום הולדת ועם היא לא מתלהבת מהרעיון אז תרדי מזה.. ועם זה נראה לך שהיא ממש רוצה את זה או רוצה את זה אז תתני לה עם המכתב.. תשאלי אותה מה היא חושבת על הסדנאות האלה ולפי מה שהיא תגיד תביני..

קרני

New member
מחזירה את זה אלייך...

איך את היית מרגישה? אם היו לך שיניים עקומות או אף שדורש טיפול והיית מקבלת ערכת טיפול (ניתוח / גשר...) איך את היית מרגישה? זו בהחלט מתנה מקסימה, שהייתי לוקחת בשתי ידיים - אבל אם הייתי מבקשת אותה, ולא מקבלת... עם זאת, קטונתי מלומר מכיוון שמערכת היחסים ביניכן היא זו הקובעת את אופי המתנה... אני אישית, הייתי נפגעת (האמת כואבת
) מזל טוב

אלוניס

New member
כמתנה שמיועדת לעידוד הרזיה זה לא טוב

כי שומרי משקל היא לא סתם עוד דיאטה. אם לחברה שלך יש קשיים כלכליים זה קצת אכזרי להראות לה את גן-עדן ולתת לה אותו רק לכמה מפגשים. הרזיה דורשת המון מוטיבציה וכדי להצליח בשיטת שומרי משקל מהותי לבוא לכל פגישה ופגישה וזה לא זול ונחוצה היכולת הכלכלית לכך. אם היא לא חשבה על זה בעצמה - עדיף למצוא פתרון אחר. השיטה היא לא רק לקבל את הנקודות ולהמשיך לבד. בפגישות מקבלים המון תמיכה, מעקב, עצות ותחושה עוטפת שאת בין אנשים שאיתך באותה סירה. בלי התמיכה הזאת קשה, במיוחד בהתחלה, למצוא מטיבציה להמשיך לבד. ומצא חן בעיניי הרעיון שהציעו לך לגבי לתת לה יום בספא. מילים קשות ומבטים עקומים היא מקבלת מכל העולם. תאמיני לי. מחברה היא צריכה חיזוקים לכמה היא נפלאה כבר עכשיו. מזה - מתוך החיובי - יצמח הכוח שבה לשנות ולהעניק לעצמה בריאות.

ABO3

New member
תפסיקי להתחסד ולהיות "אדם טוב"

ותני לחברה שלך לעשות מה שהיא רוצה אם היא רוצה. זאת פגיעה מתחת לחגורה , ונורא כואב. אני מניח שאם אני אתן לך דבר כזה את גם תעלבי, מה גם אני בטוח שגם את לא רזה . ויש לך הרבה נקו' שאת צריכה להסתכל ולתקן חיצנית אבל פנימית יותר. זה לא נקרא חברה טובה להביא דבר כזה ליומולדת. את יכולה לעזור ולתמוך אלב פה את עושה צעד אחר לגמרי. איך תרגישי אם היא תביא לך מתנה ליומולדת שובר לניתוח פלסטי באף בלי שאמרת דבר?

פרבול

New member
לדעתי..

זה מהסוג של המתנות שלא נותנים בהפתעה.. אלא צריך לשאול אותה קודם יום ההולדת אם זה משהו שהיא תאהב כי אם תבואי אוליה ביום הולדת ותפתיעי אותה עם זה, היא באמת תעלב.. עדיף לשאול אותה אם היא רוצה את זה ליום הולדת.. (זה אמנם הורס את ההפתעה, אבל זה מונע את ההפתעה הלא נעימה והמרומזת)

רייvבלה

New member
אני קיבלתי מתנה כזו

הי.. לפני איזה כמה שנים משפחתי התאגדה וקנתה לי במתנה ליום ההולדת שוברים לשומרי משקל..לא נעלבתי כי ידעתי שכוונתם טובה. אבל חייבת לומר לך שזה לא עבד עד שלא התחלתי לשלם בעצמי...

pause1

New member
גם אני הייתי נעלבת אבל....

גם אני הייתי נעלבת אבל ......אם החברות שלכם באמת טובה החברה שלך תבין שבעצם את אוהבת אותה ורוצה לעזור לה היום לאחר ירידה של כ8 ק"ג (במטרה לעוד) בשומרי משקל , לאחר שחששתי מאוד מאוד להגיע לפגישות כאלה, יותר נכון תמיד התביישתי מאוד וטענתי שאני לי צורך להגיע למפגשים מסוג זה ושאני לא צריכה מסגרת. היום, אני הייתי מציעה לדבר עם החברה ואולי אפילו ללכת איתה לפגישת הכרות. הדבר העיקרי שדרבן אותי בסופו של דבר להגיע לשומרי משקל, הוא חברה שהלכה בעצמה ופשוט דרבנה אותי להצטרף בהצלחה בכל מקרה, ומזל טוב

כי פשוט לשאול ולהציע לה את זה . תקשורת !!!!

אפשר עם חיוך נעים לומר לה שחשבת אולי אולי על מתנה מקורית ... ומה דעתה על מתנת מפגשים של שומרי משקל ליום הולדתה זאת בהחלט לא מתנה זולה .. ואם החברה שלך נבונה ומבינה , היא בטח תעריך את הכוונה ואת הרצון להשקיע בה . יש כאלה שמתעלמים מימי הולדת ויש כאלה שמביאים סתם מתנה בלי כל מחשבה . אז כל הכבוד לך , על הכוונה וגם על ההתלבטות והרגישות.

My Little Fairy

New member
אני הייתי שמחה לקבל מתנה כזו

היא יכולה להיות מטופשת ולבחור להעלב ולשקוע ברחמים עצמיים, והיא יכולה לראות בזה מתנה מרגשת של אכפתיות מחברה טובה.

צשייר

New member
תלוי

תשמעי... אם את חברה מספיק קרובה שלה אז היא תדע את הכוונות האמיתיות שלך... אם היא מתלוננת לך הרבה על המשקל שלה ואת יודעת שהיא מרגישה איתו לא נוח אז תתני ותכתבי פתק שיסבי שזה מכוונות טוובות...

debra36

New member
למה שלא תקני לה משקל נייד וזהו...

אם לחברה שלך היה מפריע המשקל מן הסתם היא היתה עושה דיאטה את לא חושבת? חברות כמוך לא צריך....במקום זה תקחי אותה לארוחת בוקר, או תקני לה בגד יפה...

יש לי רעיון קטן

את אומרת שהיא אומרת לך לפעמים שהיא מנסה ושהיא קונה אופניים לבית וכו' פעם הבאה שהיא תגיד תציעי."יש לי רעיון...מה עם קבוצת שומריי משקל? אני מוכנה להביא לך בתור מתנת יומולדת X פגישות ואם זה יעזור ויעשה אותך יותר שמחה מה טוב" תציעי באמת כשיתאים. את נראה לי מותק של בחורה ונמסתי כשקראתי כמה את אוהבת אותה

האם לא עדיף שתשתפי אותה?

שלום לך, מאחר ואת מוכנה להשקיע סכומים גדולים במתנה לחברתך, מה שמשקף על הקשר הטוב ביניכן ולדעתי יש מקום לשתף אותה בהתלבטות שלך ובלי חסווה חלילה שתראה את זה כביקורת עליה,אדרבא יש לך כוונה טובה ונפלאה והיא אמורה להעריך את זה, תני לה כמה אופציות ושהיא תבחר,ואת יוצאת נשכרת הלוואי עלי חברים כמוך :)סופ''ש טוב ניב

moshavnikit

New member
תעשי את זה אם..

אם את רוצה להרוס לה את היום הולדת
אני בטוחה שזה יהרוס לה

תלכי הפוך על הפוך

ראשית רוצה לומר לך שאת חברה טובה, גם כי את מעוניינת להשקיע במתנה שתסייע לחברתך וגם את חוששת שהיא תפגע ומתייעצת כאן. לדעתי תוכלי לרכוש לה מנוי לחדר כושר וחוגים, נניח ל-3 חודשים או חצי שנה ותצטרפי אליה גם. אני הייתי מאוד מעריכה מחווה כזו. חשבי על כך.

dornat

New member
אולי תשאלי אותה../images/Emo35.gif

אז זו לא תהיה הכי הפתעה שבעולם אבל ממילא זה גם לא האופי של המתנה, תאמרי לה שחשבת על מתנה אבל את חוששת שהיא תקבל את זה לא טוב ורצית לשאול מה דעתה מתנה בנושא השומרי משקל. מקסימום קיבלת תשובה שלילית.לא קרה כלום.

למעלה