דיאה מראב'יה

מטיקה

New member
דיאה מראב'יה ../images/Emo183.gif

אל דיה קה וה סטאר בואנו אין קון הסלחה אי ברכה. ארסיבי אין אל מייל אל "חוקת הפולניות" אנדי לוס ספניוליות נו איי אסטי רפרנס
ואל תשכחו שאני חצי מהן
למישהו בכלל אכפת אם אני מתה או חייה? (ת´אמת? לא...) כאילו לא מספיק הצרות שיש לי... (למה? הוסיפו לך עוד? אם כבר, קחי גם את שלי...) אף אחד לא מסוגל להבין איך אני מרגישה... (צודקת.. גם אני מרגישה בידיוק כמוך...) מה אגיד לך, יש אנשים שקל להם בחיים.. (נו אז? לך כבד?) למה הכל קורה לי? (כי אם לא לך, היית שואלת את השאלה הזו עכשיו?) אני לא זוכרת מתי צחקתי בפעם האחרונה... (וגם לא מתי אכלתי, אז איך שאני כזו שמנה? או שאני פשוט סקלרוזית?) יותר גרוע מזה, לא יכול להיות! (מה גרוע מה? כולה דפקת ת´אוטו, ולא רואים ממנו כלום) אני לא מאמין שזה קורה לי... (ובמשיח, אתה מאמין?) מצטערת שקילקלתי לך את המצב רוח... (חפיף... אני אחזיר לך בהזדמנות) ואם אני אבכה, זה יעזור? אז אני שותק... (היינו הך.. גם ככה אני חירשת)

Sarika

New member
דיאה די אלגריה ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

אוהבת חורף
טי גוזאטיס אייר דל דיאה? סי אב'ריאירון(נפתחו) לוס סיילוס אוח אוח אוח......

מטיקה

New member
אי אל קורסון מיו סי אב'ריו ../images/Emo24.gif

מי חווי אייר אל "חדר כושר" סטובו לוביה קומו אין אל טיימפו די תיבת נח. מיפרסי קה - אונו קה סלגה אין אסטי מזג אוויר פרה אזר כושר מגיע לו שיוכפלו מספר הקלוריות שנשרפות באותו זמן מאמץ
ואני באמת אוהבת את המזג אוויר הזה.

tsiporganeden

New member
בואנה דמאניאנה קרידוס, אסטה בוזאנה

לוס פייזס אאינדה לוס טנגו בוז, נו מה אגראדה אינויירנו, סופרו מונצ'ו, יוחזר הקיץ לאלתר, היידה קרידוס דיאה בואנו אי קלארו, פורקה אסטה מודו דה אוור מה סה אזה אנגוסיה אל קוראסון.

Sarika

New member
מסכימה עם כל מילה...

אוי יו מב'ו איר אזיר ג'מנסטיק, אמה מה, מי סי אב'יר לה גאנה די קומיר
. אי יו מי מואירו פור אל אנב'יירנו
לה לוב'יה
, לוס רילאמפארוס
, אל איירי
, לה נייב'י
, אל יילור
, אי לה צ'וקולאטה קיינטי
אוח.....

../images/Emo42.gif דייה קלארו אה טודוס...

דספואז קי נו סאלי די קזה אונה סמנה סטו אה סליר פרה קומפראס (מרקאר)... אוחח סנוס קי סטייז' טודוס

may55

New member
דיאה מראב'יה ../images/Emo24.gif ../images/Emo185.gif

אוי אסטו אין קאזה אי אחוארה אסטה קלרו אמי מאגרדה לה לובייה קואנדו נו אסטה ח'וארטה לוס סיילוס סה אב'רין אוח אוח לוס רפלאנס דה לה פולניות אי אנדה מוזוטרוס איי מוז'ארס קה סון "צ'צ'יגייאס" = תרנגולות אסטאס קה טודו אל דיה אסטאן "מורמורייאדנו" חה חה גראסייאס מטיקה

may55

New member
מילון לאדינו למעלה בפס הכחול

שימו לב שימו לב אני כותבת בעיברית כדי שכולםםםםםםםם יוכלו להיעזר אסטרלו ורותי אספו ואוספות מילים בודקות איות נכון הטיות וכל המשתמע והנידרש אחר ערכו זאת בתוך קובץ אקסל וכעת רותי מכניסה זאת אל מילון הוא נימצא בסרגל למעלה בפס הכחול לוחצים על אות מופיעות מילים בעיברית ליחצו על המילה ומתקבל הפירוש בלאדינו זהו פרויקט ע נ ק גוזל המון זמן וכל הזמן מוסיפים מילים כל הכבוד לאסטרלו על הסבלנות וההתמדה כל הכבוד לרותי שממשיכה את הפרויקט ומעלה אותו כך שייהיה קל לשימוש ברווווווווו

נועםבת11

New member
דיאה בואנה אטודוס קרידוס ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

אוי סטו אין לה קזה סטו אומפוקו חזינה אי אגורה סטו אקי קון ווזוס מונצו טיימפו נו אנטרי אקי (אוי שוכחת את הלאדינו...)

tsiporganeden

New member
../images/Emo24.gifנועם אנדה טה דספאריסיטס,

קרידה קאדה דיאה קארה קה דיגס בואן דיאה, מוס דסקאריניימוס. סאנה אי רזיה קרידה.

נועם קרידה סלו בואינה קטאנגאס חנומי

חנומיקה(בריאות שיהיה לך יקרתי)און אברסו
תודה לחברות שדואגות ליידע אותנו במילון ובפירושים יישר כוחחחחחחחחח אמיגאס
ב'ווס קארו מונצ'או אוי אסטבה דייאה קלארו אי להלימפיידרה אסקפו פרסטו. אברמוס קרידוס
לבניקה

נועםבת11

New member
אוי אל דיה ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

סטה מוי ארמוזה סטה קיינטי.

סי קרידה אוי סטה דייה מרב'יוזו

יאיי קאן סליו הקמינר אי יאיי קאן קאדו אנקאזה קון לאלימפיידרה חחח. ביזיקו צ'יקטיקו קרידה, לבניקה

רותי ב.

New member
היידה לתרגם ../images/Emo45.gif יופי של משפטים

אה אלגונו לי אימפורטה סי אסטו מוארטה או ביב'ה?? (תה ב'רדאד - נו ..) קומו קי נו מה אבאסטאן לאס בלאס קי טנגו ... (דקה? טי לאס פוז'ארון? טומה אי לאס מיאס...) דינגונו (נינגונו) נו פואדי אינטנדר קומי מי קונסיינטו (טייניס ראזון. אי יו מי קונסיינטו אקזקטאמנטה קומה טי...) קב'אלו קי טה דיגה - איי ג'נטס קי סוס ב'ידה אז קולאי. דקה טודו מי אפיטה??? נו מה אקודרו קב'אנדו מי ריאיי לה אולטימה ב'ס. לו מאז נגרו די אסטו נו פואדי סר. נו מה קרייו קי אסטו מי אסטה אפיטאנדו. ............ טוב, נשארו שניים אבל צריכה לזוז.

מטיקה

New member
|כתר|כל הכבוד רותי

או כמו שאומרים בעיר הקודש בני ברק ישר כוייח

למעלה