גוו פיסטונס !
וואו , לא ציפיתי לכזה משחק קל , חשבתי שהולך להיות משחק צמוד. וידעתי שכל מי שהימר נגד הפיסטונס יאכל אותה , הטרייד שפיניקס עשו עשה להם נזק , עכשיו נאש צריך לשחק משחק איטי , ושאקיל לא יכול לעשות כלום נגד גבוהים מהירים בהגנה. כל כך נהניתי מדטרויט , בית ספר לכדורסל חכם , ידעו איך לעשות נקודות קלות על שאק , ולהעניש ולעקוץ את פיניקס בכל טעות שלהם. אני חייב להחמיא לסונדרס , שפשוט לקח את ההחלטות הנכונות , וכבר ברבע השני נתן לשחקני הספסל לצבור ביטחון ולעשות נקודות , וידע מתי לקחת פסק זמן, ולעצור את המין ריצה הזו של פיניקס. האמת שעכשיו מדאיגות אותי רק 2 קבוצות ..הלייקרס וקליבלנד , אני לא סופר בכלל את פיניקס מול דטרויט בסדרה. תמיד חשבתי שדטרויט צריכים עוד גבוה בצבע , אבל מקדייס מקסיל וג'ונסון מספקים את הסחורה , + המשחק החכם והמנוסה של ריפ , בילאפס , טיישון וראשיד , מעניין מאוד איך הולכים להיות המשחקים הבאים של הפיסטונס מול הלייקרס , הספרס ואפילו נגד דנוור , האמת שאני אפילו לא סופר את בוסטון , קליבלנד מדאיגים אותי יותר מבוסטון. אני מקווה שהפיסטונס יגיעו כמה שיותר רחוק השנה , כי פשוט מגיע להם - 40 הפרש נגד פיניקס , לא ייאמן. היה דווקא כיף לראות את השידור המוקלט...לא ידעתי מהי התוצאה - והשידור היה ערוך , בלי הפסקות , ואן גאנדי והשדרים פשוט התחרפנו...והתחילו לדבר על האוסקר..ועל קטעים קומיים מהסרט superbad .. אולי זה בגלל העומס על הסאנס והלחץ שיש על שאק וסטיבי , מבחינת פיניקס יש להם מבחן , המשחקים הבאים שלהם די קלים , והם צריכים להתחבר לשאק. אבל כרגע הקבוצות שהכי מדאיגות אותי מבחינת הפרעה לדטרויט הן הלייקרס , הקאבס , והספרס.