דטרויט מ-פ-ר-ק-ת את פיניקס!

z dead

New member
אני באמת חושב

ששאקיל הוא הסנטר הטוב בעולם,ושני רק לדנקן אם הוא נחשב לסנטר ולא לPF. לדטוריט יש סגל ענק,רחב ואיכותי,אולי הספסל הכי עמוק בNBA.

Oxycodone

New member
גוו פיסטונס !

וואו , לא ציפיתי לכזה משחק קל , חשבתי שהולך להיות משחק צמוד. וידעתי שכל מי שהימר נגד הפיסטונס יאכל אותה , הטרייד שפיניקס עשו עשה להם נזק , עכשיו נאש צריך לשחק משחק איטי , ושאקיל לא יכול לעשות כלום נגד גבוהים מהירים בהגנה. כל כך נהניתי מדטרויט , בית ספר לכדורסל חכם , ידעו איך לעשות נקודות קלות על שאק , ולהעניש ולעקוץ את פיניקס בכל טעות שלהם. אני חייב להחמיא לסונדרס , שפשוט לקח את ההחלטות הנכונות , וכבר ברבע השני נתן לשחקני הספסל לצבור ביטחון ולעשות נקודות , וידע מתי לקחת פסק זמן, ולעצור את המין ריצה הזו של פיניקס. האמת שעכשיו מדאיגות אותי רק 2 קבוצות ..הלייקרס וקליבלנד , אני לא סופר בכלל את פיניקס מול דטרויט בסדרה. תמיד חשבתי שדטרויט צריכים עוד גבוה בצבע , אבל מקדייס מקסיל וג'ונסון מספקים את הסחורה , + המשחק החכם והמנוסה של ריפ , בילאפס , טיישון וראשיד , מעניין מאוד איך הולכים להיות המשחקים הבאים של הפיסטונס מול הלייקרס , הספרס ואפילו נגד דנוור , האמת שאני אפילו לא סופר את בוסטון , קליבלנד מדאיגים אותי יותר מבוסטון. אני מקווה שהפיסטונס יגיעו כמה שיותר רחוק השנה , כי פשוט מגיע להם - 40 הפרש נגד פיניקס , לא ייאמן. היה דווקא כיף לראות את השידור המוקלט...לא ידעתי מהי התוצאה - והשידור היה ערוך , בלי הפסקות , ואן גאנדי והשדרים פשוט התחרפנו...והתחילו לדבר על האוסקר..ועל קטעים קומיים מהסרט superbad .. אולי זה בגלל העומס על הסאנס והלחץ שיש על שאק וסטיבי , מבחינת פיניקס יש להם מבחן , המשחקים הבאים שלהם די קלים , והם צריכים להתחבר לשאק. אבל כרגע הקבוצות שהכי מדאיגות אותי מבחינת הפרעה לדטרויט הן הלייקרס , הקאבס , והספרס.

מה דעתך לשים את האתר הזה במועדפים סוף סוף?

חבל שכל פעם תפסיד רבעים\מחציות סתם. פשוט שים אותו במועדפים,90% מהמשחקים של שיקאגו אני רואה שם. פעם ב...אין משחקים של שיקאגו שם ואז אני מחפש את המשחק בתוכנות שידור למינייהן...

Molchansky

New member
זה היה ברור

נתחיל מזה שלפני המשחק עם לייקרס שהיה, היה הייפ כל כך גדול לגבי הטרייד של שאק, דבר שהזרים המון אנרגיה אל כל השחקנים וראו את זה במשחק נגד לייקרס. לאט לאט הכל התקרר שם, האנרגיות ברחו, ומה שנשאר זה קבוצה שמנסה להתחבר מול בוסטון למרות הניצחון של סאנס כבר ראו משחק לא טוב של פיניקס עם המון איבודי כדור, התקפות תקועות וכו' מה שעזר לסאנס זה יום עוד יותר נוראי של בוסטון. אני לא מבין איך אחרי המשחק רק בגלל שהסאנס ניצחו את בוסטון הקבוצה המבטיחה כולם אמרו שהסאנס שיחקו מצויין והנחילו לבוסטון הפסד, משום מה אני לא ראיתי את זה ככה. אני חושב שבמשחק של הסאנס נגד פיסטונס הלילה היה אפשר לראות כמה עבודה צריכים לעשות בסאנס. הם כבר לא יכולים לרוץ כמו בעבר כששאק נמצא, היו כמה התקפות של הסאנס עם 4 שחקנים כי שאק לא עלה להתקפה. וכשהוא עלה להתקפה ראו הרבה פעמים כמה הוא מנסה בכוח להיכנס למשחק, מחמיץ לייאפים פשוטים שבעבר הוא היה קובר אותם בתוך הסל, מנסה מסירות מתוחכמות שנקראו טוב ע"י דטרויט או שלא נקראו בכלל ע"י השחקנים של הסאנס. בהגנה היה אפשר לראות את הגבוהים של דטרויט לוקחים צעד אחורה וקולעים מבלי ששאק יוכל להספיק לצאת אליהם. גם במשחק מול לייקרס אפשר היה לראות את גאסול וטוריאף לוקחים צעד אחורה וקולעים פייד אוואי על שאק. זו בעיה שהסאנס יהיו חייבים לטפל בה, יותר מדי נקודות קלות כאלה. לגבי נאש, אני לא יודע אם הוא בתקופה גרועה או שהטרייד עם שאק השפיע עליו, אולי הוא מנסה לרוץ פחות כדי ששאק יוכל להשתלב בהתקפה, אבל בנתיים זה לא עובד. ההתקפה של סאנס נראית תקועה בשני המשחקים האחרונים, גם נגד בוסטון וגם נגד דטרויט אני חושב שההתקפה זרמה מול לייקרס בגלל כל מה שהיה מסביב למשחק שם והאנרגיות הגבוהות. אבל משום מה משהו התקרר במערכת של הסאנס. זה לא המשחק של נאש, הוא משחק הרבה יותר טוב מהתצוגות שהוא נתן מול בוסטון ומול דטרויט, ואני נוטה לחשוב שזה בגלל הטרייד. אבל, אי אפשר גם לקחת את הקרדיט מדטרויט, הם שיחקו מדהים הלילה וידעו ללכת על כל נקודת תורפה של הסאנס. הם לא נתנו לפיניקס זמן להבין מה קורה ולארגן את המשחק שלהם. קלעו באחוזים גבוהים, אבל לא רק בגלל מזל, הרבה בגלל זריקות במצבים טובים והגנה חלשה של הסאנס. לסיכום, אני נוטה לחשוב שהטרייד של הסאנס פגע בהם הרבה יותר ממה שהועיל, וימשיך לפגוע בהם, אני לא חושב ששאק יכול להשתלב בתצורת המשחק של הסאנס, ומצד שני אני לא חושב שנאש יכול לקחת צעד אחורה ולשחק לאט בשביל שאק. הסאנס קבוצה חזקה אבל הטרייד הזה גמר להם את העונה (כמובן שזו דיעה אישית).

למעלה