דטנר, משעלי, לוי וטופז.

k a b o o k

New member
דטנר, משעלי, לוי וטופז.

קצת מידע.., שצריך לדעת..
נתן דטנר (אמנון)
ישנה כתבה בעיתון "7 לילות" של השבוע על נתן דטנר, מה בכתבה
נתן הולך להיות מנהל תיאטרון באר שבע
(שיהיה לו בהצלחה
) הוא סיפר שהוא הולך להיות בעונה השניה של אמ"ל, מסופר איך הוא פגש את אשתו בהווה, בהתחלה הוא לא אהב טלנובלות, אבל שהוא ראה את אמ"ל ואת המפיקים שלה הוא החליט שהוא רוצה להשתתף
(לכל מי שלא ידע- נתן שיחק בעבר בסידרה "משפחה וחצי") -כתבה נחמדה
אריק משעלי ישנם שמועות שאריק משעלי ישחק בתור אחיו של גולן, אז יש לי כמה מילים על זה:
אריק משעלי הוא שחקן מצויין, הוא ממש מתאים לאח הרע והמופרע.., הוא משחק גם ב-"מרחב ירקון", דרמת משטרה בערוץ 2/22. לכל המעוניין לראות מי זה, הנה תמונה
אמנם הוא לא ממש נראה קופי יהודה לוי, אבל הוא שחקן מצויין
יהודה לוי
ודודו טופז
כולם כבר יודעים "שביומטוב", שישודר בת הבאה, יהודה לוי יקפוץ קפיצת בנג'י בתל אביב.., למי שלא ידע
דודו טופז היה אמור לקפוץ, אך בגלל בעיה קטנה בגב, הוא לא קופץ, סתם לידע כללי..
מקווה שחידשתי לכם חדשות ומידע..
שלכם, יניב

orhila

New member
תיקון קטן אריק משעלי

בתפקיד האח הגדול של קרן ולא האח הקטן של גולן, אבל מה זה משנה העקר שהוא משחק בסדרה

../images/Emo6.gif

גם אני ראיתי מרחב הירקון והוא שיחק בעוד איזה סרט!!!! הוא באמת לא רע...
אבל מתאים לו להיות יותר בסרטי פעולה כאלה לא
ולא בתור איזה דמות בטלנובלה..
מה דעתכם

../images/Emo42.gifצ'מעי...../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אין לי מושג איך הוא משחק
אבל לפי איך שהוא נראה.. את צודקת, לא מתאים לו טלנובלה
אבל... מצד שני... לא כבר הזכרנו שאמ"ל היא לא טלנובלה
[*אני מזכירה לכולכם את השיחה עם הטיסריטאי- גל פרידמן*] טוב תשמיעו בקשה את דעתכם...

אני גם חושבת יש לו דמות של ../images/Emo153.gif

פושע קטן ככה הוא גם נראה בכל הסרטים שראיתי אותו הוא נראה ככה שלא תגידו לי שככה הוא נראה בגלל הדמות שלו בסידרה "מרחב ירקון" וגם יש לו קול של פושע שלא מזיז לו שום דבר

../images/Emo85.gif הוא גם שיחק בחבר'ה הטובים../images/Emo70.gif

וכבר אמרתי מה דעתי על הקפיצה של יהודה
אבל דבר אחד לא אמרתי
כל הכבוד לו על זה שהוא מוכן לקפוץ בשביל ילדים

k a b o o k

New member
תראו..

תלוי מה האופי שלו יהיה
אם הוא יהיה בתור האח המופרע של קרן "עבריין" כזה- התפקיד יתאים לו
אבל אם בתור האח הטוב, הנחמד והנדיב- ממש לא
הכל תלוי באופי של הדמות שתהיה.., כי אריק משעלי משחק תמיד את הרע, מופרע, "עבריין".., כמו ב- "חבר'ה הטובים", "מרחב ירקון".. אבל מבחינת היכולות שלו במשחק- הוא שחקן מעולה

orhila

New member
כולם יכולים להרגע, כי כולם צודקים

אריק משעלי ישחק את האח העבריין של קרן החברה של ליאור "שמכריח" אותה וסוחף אותה לעולם הפשע, אז ככה שהתפקיד תפור עליו פיקס, ליהוק מוצלח כמו שבאמ"ל יודעים לעשות, אבל מה נעשה עם מורן, יש לי רעיון אולי היא תשחק את אחותה החורגת של שירלי ולא בתפקיד הראשי, יותר ניראה לי שהיא תהיה צרפתיה, מין תוצרת חוץ כזאת, ואולי יעל גולדמן לתפקיד הראשי.

k a b o o k

New member
אז זה ממש מתאים לו../images/Emo70.gif

ולגבי מורן.., למה אתם כל כך נגדה?, היא ממש מתאימה
, וגם יעל גולדמן
שהטובה מביניהם תהיה בתפקיד הראשי...

orhila

New member
אנחנו לא נגד, לא היינו רוצים שטבילת

האש הראשונה שלה במשחק יהיה בתפקיד הראשי של הסדרה שיחודה במשחק טוב עד מצויין של השחקנים, אז שתתחיל בתפקיד קצת יותר משני ואולי היא תפתיע, אם אתה יודע איפה שיחקה כבר, סדרות ,סרטים וכו' אנא פרט

dht160

New member
אריק משעלי עשה את הפריצה הגדולה

שלו בתוכנית 'ואי בלילה' בלויין. הבנדאם ענק !! גיא

מי שלא יודע......................

אגם נבחרה לקמפיין החדש של נעלי skechers!!! מגיע לה מזל טוב! ואח שלה (פלג) נבחר להיות הדוגמן החדש של renuar men

למעלה