דח|דח! פרה|

• פותח הנושא puf1
  • פורסם בתאריך

puf1

New member
דח|דח! פרה|

היי כולם נעים מאוד אני puf מהולנד, בת 34, מיזה שמונה חודשים שוברת את השיניים בהולנדית, נהנית מהשלוה והשמש (!) מתגעגעת לדבר בעברית ומשוועת לשיחות בנושאים שמעבר למזג האויר והחופשה הקרובה. אז אשמח לקשקש עם מי שגר קרוב ומי שסתם מת לבקר וירטואלית, להחליף מידע ולהתגעגע יחד. דאאאאאאאח נ.ב. מר רעננה היקר לא ראיתי את ההודעה שלך

puf1

New member
איפה הפרה שלי?????

amssis

New member
דאאאח

הי puf אני פאני ,גרה באמסטרדם וגם שוברת שיניים , איפה את גרה? לילה טוב פאני

puf1

New member
דרום הולנד, שוה לבקר

הי פאני, אני נעמי, גרה בסוף הולנד שמאלה, בכפר קטן קרוב לדן בוס המקסימה. כן, כן, מחוץ לאמסטרדם. יש גם ישראלים בדרום. כמה זמן את בהולנד? ולמה? למה לא, בעצם...? מה מעשייך באמסטרדם? ואיך את מסתדרת? אשמח גם לאי מייל tot zien

amssis

New member
הי נעמי

הי נעמי, אני בהולנד בגלל אהבה גדולה החבר שלי הולנדי הכרנו בטיול בנפאל ,אני הייתי אחרי שלושה חודשים בטיול והוא אחרי חודש באנפורנה המשכנו לטייל עוד 7 חודשים ביחד ואז החלטנו שאנחנו רוצים לחיות ביחד for ever אז עברתי לפה עכשיו אני עסוקה בלימודי השפה ומציאת עבודה [מה שלא ממש קל..] איך אני מסתדרת? well אחרי שנה מאוד קשה [הייתי לא חוקית למשך שנה,לא רצינו שאני אבלה את זמן ההמתנה לויזה בארץ ]החיים נראים עכשיו הרבה יותר מאירי פנים ,קצת חברים וקצת שפה והאפשרות שאני יכולה לחפש עבודה ממש משפרים את ההרגשה וכמובן הקיץ שמגיח מדי פעם לכמה ימים ומה הסיפור שלך? tot later...

puf1

New member
קיץ או לא קיץ??

תודי שהיה חם במיוחד היום. אחלה סיפור, מקוה בשבילך שתמצאי עבודה ונחמדה. יש לי חברה בדלפט שעובדת בחברה ישראלית, היא חיה כאן לפחות 4 שנים אבל העדיפה לא להשקיע יותר מדי בלימוד השפה, ולשמחתה מצאה עבודה בעברית/אנגלית. אולי היא יודעת על משרות או חלקי משרות פנויות בשבילך. אני אשאל אותה. ולגבי הסיפור שלי... אני בעלת דרכון הולנדי, נולדתי כאן ובגיל שלוש עלינו לארץ. אני כאן כי רציתי לנשום אויר אחר וכן בתקוה למצב כלכלי טוב יותר וזמן ל ח י ו ת ולבלות עם הבת שלי(בת 4). ואצלי סיפור האהבה תם...הוא פה ואני שם. טרללם. כך בגדול! אז !tot de volgende keer doei

shir8

New member
גם אני רוצה עבודה בדלפט../images/Emo92.gif

עברית אנגלית הולנדית, הכל יש.

amssis

New member
הי נעמי

כן, היה חם אבל הנה שוב "החורף" מגיח,חחחח שלא נתרגל מהר מדי... תודה על הניסיון לעזור לי עם עבודה אני מקווה שיצליח... את חוגגת את יום העצמאות? שיהיה לכולם ערב נפלא... פאני

blixgirl

New member
היי פאני../images/Emo142.gif

טוב לראותך גם פה :) לילה טוב
בליקסי

שלום פאף..

לא קרוב וגם לא מתכונן לבקר יותר מדי.... רק כמה וכמה הרבה קילומטרים דרומית ממך. ברוכה הבאה. קשקשי כאוות נפשך, ומדי פעם גם אנחנו נשתתף
סוף שבוע נעים.

d h t

New member
אישקה, מה שלומך??

לא תבוא לספר לי איך היה?

puf1

New member
חן חן איש קטן

תודה על קבלת הפנים החמה ("אנחנו" ההולנדים אנשים מנומסים מאוד) מהיכן אתה? כמה דרומית? ולמה לא לבקר? ...ובכלל, מה הענינים?? חייבת לספר לעולם שקניתי אוטו. מה שמשחרר אותי מהרדיוס הסביר של הרכיבה באופניים והרדיוס הפחות סביר של הנסיעות ברכבת. אלו החדשות שלי. חוץ מיזה היום שררו כאן 26 מעלות והרגשתי כמעט בבית. כולם קיטרו על מזג האויר ואז נזכרתי איפה אני. שלום(O:

een ogenblik

New member
Dag en Welkom

לא להבהל, זה רוב ההולנדית שאני יודעת. אה, כן, אני יודעת גם את פירוש שמי, ואת Opgeklopte melk (באדיבות מילקי), מעבר לזה רק עוד את Tot ziens וכמה מילות נימוסין. אני מקווה בשבילך שכישרון השפות שלך הוא מוצלח משלי. אז Daaaaaaaaaaaaaaag לבינתיים.

shir8

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo39.gifDag allemaal..../images/Emo42.gif|פרח

leuk om te zien dat meer mensen vanuit israel hier in Nederland wonen. ik woon hier zelf 5 jaar en ik vind het hartstikke leuk. ik wens jullie allemaal veel plezier

../images/Emo104.gif

אשמח ליצור איתך קשר. היכן את גרה בהולנד? אני אמנם מבוגרת ממך אבל ממש לא משנה, הה? גם אני מחפשת נושאים לשיחה חוץ מאשר מזג האוויר, החופשה הקרבה או ילדים...

puf1

New member
../images/Emo166.gif וחג שמח לכולם!

היי ליאורה אני גרה בכפר קטן ומקסים כ-20 דק' נסיעה מדן בוס או ברדה. ואת? ומה מעשייך בהולנד? הרבה שנים כאן?? אשמח לשמוע (לקרוא...)ממך וכמובן שהגיל לא משנה. [email protected] !tot ziens dan

shir8

New member
חג שמח ../images/Emo104.gif../images/Emo166.gif../images/Emo165.gif

כתבתי קודם כמה מילים בהולנדית אז לאלה שלא הבינו אני מאחלת אחלה שהייה בהולנד. אני כאן כבר 5 שנים ושמחה כמובן שמצטרפים ישראלים נוספים לחוג המשפחתי

רןXXXX

New member
זקוק לעזרה בחיפוש עבודה

היי PUF אני אמור לעבור לגור בהולנד בשנה הקרובה (עם אשתי ההולנדית והילדים). אני מתחיל את תהליך איתור מקום העבודה. האם יש לך טיפים, לינקים, מידע או משהו שיכול לעזור לי בנושא? דרך אגב, באיזה איזור בהולנד את מתגוררת? חג שמח רן

למעלה