דחיית שיחה עם הודעה הי, מישהו מצא פיתרון לאיך מעיפים את ה"לא מתאים לי לדבר כרגע"? תודה
S shoosh2607 Member מנהל 6/10/13 #1 דחיית שיחה עם הודעה הי, מישהו מצא פיתרון לאיך מעיפים את ה"לא מתאים לי לדבר כרגע"? תודה
S shoosh2607 Member מנהל 6/10/13 #2 באמת? רק לאנשים אצלי בעבודה זה נראה חתיכת הודעה לא מנומסת? אין לזה פתרון??
A AYELET1 New member 7/10/13 #3 אין פתרון, ולא, לא רק לכם היה דיון על כך בפורום לפני מספר ימים (העדרות בלתי מוצדקת )
S shoosh2607 Member מנהל 7/10/13 #4 לא לרשום לי היעדרות! קראתי את הדיון ההוא אבל חשבתי שאולי מישהו מצא פתרון היום סיפר לי מישהו בעבודה שהיה לו תאקל לא נעים עם משהו בעקבות ההודעה הזו...
לא לרשום לי היעדרות! קראתי את הדיון ההוא אבל חשבתי שאולי מישהו מצא פתרון היום סיפר לי מישהו בעבודה שהיה לו תאקל לא נעים עם משהו בעקבות ההודעה הזו...
S shoosh2607 Member מנהל 7/10/13 #6 אכן לא נעים פתאום הלקוח מקבל סמס - לא מתאים לי לדבר.... באנדרואיד זה לא היה קורה! סתם, היה מתבקש, לא?
אכן לא נעים פתאום הלקוח מקבל סמס - לא מתאים לי לדבר.... באנדרואיד זה לא היה קורה! סתם, היה מתבקש, לא?