דחיית ערר בט"ל

hmishel

New member
דחיית ערר בט"ל

קבלתי היום תשובה מבט"ל שדחו את הערר שהגשתי על גימלא רטרואקטיבית למרות שיש מסמכים מרופא המעידים על תאריך הגילוי שהיה יותר משנה לפני האבחנה. פניתי לקליניקה אבל נאמר לי שהם לא מקבלים מקרים חדשים כי הם עמוסים. יש למשהו רעיון מה לעשות?

איריס56

New member
ביטוח לאומי

שאלות לי אליכם: האם קיבלתם קיצבה רטרואקטיבית שנה אחורה ממועד מתן האישור הרפואי? האם במסמכים שיש בידיכם כתוב אוטיזם או PDD? לי לא היו מסמכים המעידים על PDD או אוטיזם לפני גיל 9 (אחנו קיבלנו 4 שנים אחורה כי התביעה הוגשה לפני 2003). כל המסמכים מציינים עיכוב התפתחותי גלובלי מגיל שנה והלאה מהתפתחות הילד ומצוות רפואי נרחב. הם שלחו לי מכתב שמציין כי אם יש לי מסמכים רפואיים קודמים המציינים PDD או אוטיזם הם יאשרו הקדמת הזכאות. כיוון שכאמור לא היה לי הם דחו את התביעה, אני הגשתי ערעור שגם הוא נדחה וכעת אני בהתדיינות בבית הדין לעבודה. ההליך הוא הגשת ערעור על ההחלטה ואם לא הולך ניגשים ופותחים תיק ומגישים תביעה משפטית. הם לא מבינים שפה אחרת חוץ מכוח - לא לוותר להם. בהצלחה, איריס

מחל

New member
אני באותו הקטע בדיוק של בית דין לעב

אני באותו הקטע בדיוק של בית דין לעבודה אשמח להחיעץ איתכם תודה שלחו מסר

דונטלה1

New member
אני ממליצה לך לפנות לעו"ד אמיר ברק

הוא מאוד הגון, לא גובה הרבה כסף והוא יתן לך את הייעוץ הכי טוב. 03-7512775 052-3321457 אנחנו נעזרנו בו בערעור לבטל"א.

למעלה