דחיית עבודה

lioration

New member
דחיית עבודה

שלום לאוצרת התערוכה ולמנהל הפורום. זמן לא מבוטל ומחשבה הושקעו ביצירה שלי אותה ניתן לראות >>>כאן<<<. לאחר שניסיתי להעלות אותה לתחרות פעמיים, קיבלתי בשני המקרים הודעת מייל לקוני שכותרתו: "אינסוף לאומנות - דחיית עבודה". מאחר ולא מצורף כל הסבר, לא ברור לי האם היצירה שלי אינה עומדת בקרטריונים של התחרות, או שמא מדובר בכשל טכני. אם אכן מדובר בפסילה מודעת של העבודה, אכן לא יהיה סוף לאכזבתי. אשמח להבהרת העניין ולפתרונו מצד נציג כלשהו של התחרות. בברכה ליאור

11eyal11

New member
תגובה../images/Emo203.gif

ליאור,אני מאוד התרשמתי מעבודתך!כל הכבוד.

simon5570

New member
ציור פנטזיה מאוד יפה ומרשים.

אני מתפלא שלא התקבלת לתחרות.(בהנחה שהוא מקורי כמובן ולא העתקה) בברכה.

lioration

New member
תודה, כיף לשמוע

אורי, מייל אכן נשלח לאוצרת אכן טרם זכיתי לתגובה, וכפי שהתרשמתי מהלך העניינים כאן, כנראה שגם לא אזכה. אייל, שימעון, תודה על המחמאות. הציור מקורי מא' ועד ת' וזמן רב הושקע בבנייתו ובעיצובו. לצערי הציור כנראה נכשל בסינון הראשוני, באותו מקום שעברו יצירות שאינן מקוריות בעליל. המינימום שהייתי מצפה מתוך כבוד ליצירה שאין בה שום מסר שלילי או נוגד את רוח התחרות היא לעמוד בסמוך ל2000 ומשהו היצירות האחרות שמוצגות באתר. אם יעניקו לה השופטים גם נקודה אחת, זה יהיה הרבה פחות מתסכל, מדחייה על הסף ללא כל הסבר. בכל מקרה, בהחלט נהניתי מתהליך יצירת העבודה, ועולמי לא ייחרב אם היצירה לא תזכה להיכנס לתחרות.

11eyal11

New member
אל ליאור

אם אתה שואל לדעתי, כנראה שלא קיבלו את עבודתך מפני שהיא בכמה דרגות מעל התחרות הזאת! אני יודע ישלי 4 יצירות באתר! אייל

אייל

רציתי לראות את עבודותייך אך מצאתי תחת השם אייל הרבה יותר מ- 4 יצירות ולכן איני יודעת אם זה אתה. התוכל להביר לי כיצד אוכל להתבונן ביצירותייך? אנימודה לך מראש

humeni

New member
אוי,גם אתה הגעת לכאן?איזה קטע...

נתקלתי בזה אתמול... מסקנה-צריך לפתוח יותר באנרים... ממזמן לא ראיתי משהו עם סיכויי זכיה כל כך יפים מזל שאף אחד לא פותח באנרים,אחרת זה לא היה ככה : ) אבל לנוכח העניין המאוד תמוהה של "דחיית עבודה" בצירוף עם שאלות אם זה שלך ולא גנבת את זה(שזה תמוה עוד יותר,למה שמישהו יעשה כזה דבר),נוצר לי הרושם,שכנראה זה מאוד נפוץ וכבר אנשים כן ניסו לשים עבודות שסחבו מאיפהשהו. כך שההגיון הבריא מביא למסקנה שכנראה אם זה נראה גבוה בהרבה מרף כל שאר המגישים,סביר להניח שזה גנוב,ואז העבודה נפסלת..אם זה אכן המקרה,אולי מזל שנתקלתי בזה רק היום ולא לפני שבועיים...אחרת ,באותו מקום שלך,היתי גם מתעצבנת,וגם מתחילה להתבכיין ולקלל את האמא שלהם בפולניות האופיינית לי בפורום השני,זה היה יכול להיות מאוד משעשע : )

Silvertears

New member
מ-ד-ה-י-ם-!

וואו ליאור! מבחינתי אתה אלוף! חבל שדחו את העבודה שלך :( מצטערת...

lioration

New member
אין מה להצטער

כנראה שפנטזיה לא מוגדרת כאומנות ישראלית. מה שיותר מרגיז אותי היא הדרך שבה נידחית יצירה, ללא כל הסבר או לפחות טקסט כתוב מראש שאומר "תודה על שטרחת, אך עבודתך אינה מתאימה לרוח התחרות, או משהו דומה". חומייני, מבט חטוף בגלריה יבהיר לך לאן נושבת הרוח. אם תאלתרי משהו מהיר, דיין יש מצב. מצד שני כרגע אני ואת נמצאים באותה נקודה, כך שאולי את ביתרון עלי :) יש לי עוד שני ציורים לתחרות בשלבים פחות מתקדמים, שאני כבר לא בטוח שיש לי מוטיבציה לסיים ולנסות לצלוח את ביקורת הביקורת. בכל מקרה, למדתי עוד שיעור על אומנות ישראלית, וגם הרווחתי עוד ציור לגלריה שלי. (מי שרוצה לראות עוד קצת מהעבודות שלי צריך רק ללחוץ >>>פה<<< שיהיה לכולנו רק טוב. ליאור

humeni

New member
נראה לי שאין על מה להצטער

אם זאת באמת המנטליות כלפי אנשים ששולחים להם עבודות ללא תמורה(כמובן,כי יש תמורה פוטנציאלית,אבל עדיין)...לך תדע מה תהיה המנטליות במידה ויבחרו את העבודה שלך להציג אצלם בתערוכה,עולים לי כמה תרחישים לא כל כך נעימים.. מן הסתם,אפשר לפחות להגיד תודה וסליחה..נימוס בסיסי. ככה זה פשוט דיי מקומם. וזהו,שמבט חטוף בגלריה הביא גם אותי למסקנה שלקחת שם יהיה ממש ממש ממש קל. בניתי יותר בכיוון של וידאו..כזה רנדר בGI כתום דרך רייד עם חתולים שחורים נופלים בסלואו משה,ווראיציה על שרדינגר,דווקא הסתדר ממש מגניב,אבל זה רייד של דקה וזה עבודה של שבועיים. אבל יש משהו בדבריך...אם לאן שנושבת הרוח,נראה לי אני יכולה לקחת עיתון ידיעות של היום,להדביק עמודים קרועים עקום ככה על דיקט,לקחת חתיכת פחם,לצייר על זה את הסמל,אבל עקום ככה,יפה יפה,ולקרוא לזה"קיומו המטאפיזי של הפרט הכמהה,תחת עול הסכסוך הישראלי ערבי האיןסופי" עבודה של 5 דקות וזה בטוח זוכה במשהו : ) אבל לא נראה לי שאני רוצה להתמודד עם הפאדיחה שזה יוצג איפהשהו עם השם שלי על זה,כך שאני אוותר הפעם לדעתי.. ואמנות ישראלית...כן,זה לא שאני בדיוק מופתעת,כבר נתקלתי בדברים שהצביעו לי על המנטליות הכללית,אבל הגעתי למסקנה שאין טעם להתבכיין על זה,אפשר פשוט להציג רק בחול,זה פתרון מספק מה שכן,אם לא נראה להם,הדבר הדיפלומטי שבדרך כלל עושים,זה לקבל את העבודה ולהציג אותה,אבל פשוט לא לבחור אותה לתערוכה שלהם,או משהו כזה יש שם 2000 עבודות באתר גם ככה,מי כבר יראה את זה.

simon5570

New member
בהחלט עבודות מרשימות. בהצלחה...

נ.ב. לשם ההשכלה שלי אשמח להבין איך בדיוק אתה יוצר את הבסיס של העבודות שלך.

boggie205

New member
אז בוא ונסגור את הדיון הזה ונלבן אותו

ליאור - העבודה שלך מעלה כמה שאלו שאני אשמח לשמוע עליהן את תגובתך. היצירה שרצית להעלות היא ברמה מאוד גבוהה. הלינק שצירפת הוא מאתר שמאכסן אימגי'ם אולם לא ניתן לצפות בשאר האימגי'ם של המשתמש ("mistercat" - אתה ?!) - עובדה שכבר אומרת דרשייני, בפינה הימנית התחתונה יש חתימה "RDT" - שאני לא בטוח שאתה חתמת, אם אתה יוצר או אומן נשמח לראות עוד עבודות שלך או את העבודה במהלך התהליך יצירה (שטענת שלקחה זמן רב - כדי לראות שאתה הוא באמת היוצר שלה). אשמח לשמוע את תגובתך ואני גם מקווה לא להתאכזב כי מדובר היצירה שאני מאוד אהבתי גם כן. יום טוב רעי

boggie205

New member
נשאר רק להגיד ....

..... כל הכבוד ובהצלחה - may the best win.... :) ראה את ההודעה האחרונה שלי כלא רלוונטית - אבל אני חושב שלמרות זאת למדת משהו על אומנות בעידן האינטרנט peace Rei

simon5570

New member
ראיתי את העבודה המושקעת שלך באתר התחרות..

עלתה באיחור כנראה. אבל טוב שעלתה. בהצלחה...

lioration

New member
סוף טוב

הצלחתי ליצור קשר עם גברת אוצרת, ומסתבר שכל פניותי בכלל לא הגיעו אליה וגם ביצירה היא לא נתקלה. בירוקרטיה, כשל טכני או אלוהים יודע מה. בכל מקרה העקשנות השתלמה ואני בלופ כשאר האדם. רעי, היית חוסך לעצמך את הבלשות ופשוט נכנס ללינק בגלריה שלי בסיג'יטלק. שם היית רואה ששמי ליאור ארדיטי, ועל כן אני חותם באותיות RDT. מתוך הרגל לפרסם בחו"ל חתמתי בתחילה באנגלית, אך מאחר ומדובר בתחרות על טהרת השפה העיברית, שיניתי את החתימה וכותרת לשפת הקודש. תודה על התמיכה לכולכם והרבה בהצלחה. ליאור ארדיטי

boggie205

New member
לא כולם מכירים ......

את הלינק ואת האתר .... זהו, זאת גם הייתה הבעיה ולכן התעוררה חשדנות קלה כי לא הזדהתה בשמך המלא ולא כולם (וגם אני ) לא מכירים את cgtalk - למרות שעכשיו הכרנו וטוב שכך - אני סטודנט לעיצוב תעשייתי והצד החלש שלי זה תלת מימד -אז בוודאי אני אני יכול ללמוד ממך דבר או שניים - אני עובד עם סלוד וורקס - אם מה אתה עובד ? מקס ? רעי

rsade

New member
דחיית יצירה

ליאור שלום לך אתה צודק בעיקרון, התחרות מתנהלת מוזר מאוד וללא שקיפות לצערנו הבנק כבר ניצח - פרסום בחינם צריך פשוט להחרים כל גוף ציבורי שמתנהל באופן חד צדדי ומנצל אומנות ואומנים לצרכיו בלבד - אנחנו כלי משחק (כרגיל) צא מיזה! בהצלחה בחיים האמיתיים,

boggie205

New member
כן ולא....

בתור מי שחזר זה עתה מהתערוכה של בנק לאומי .... התערוכה "הסודית" - שהיא לא ממש סודית כי אחרת איך הם יקבלו פירסום .... הקשר הגורדי לטוב ולרע בין הממון לאומנות הוא רב שנים ורב צדדים, היוצרים מטבעם זקוקים לפרנסה ויכולים להציע את מרכולתם (היצירתיות שלהם) למרבה במחיר.... ובעלי הממון שלרובם יציריות זרה להם (אבל הם נמשכים אליה) - קונים אותה בכסף בשביל לתלות בסלון או לשים בארון (בתור השקעה). נכון - חלק מהתחרות מתנהל די בחובבניות, והבנק מחפש בין היתר פירסום כי הוא לא גוף ציבורי - בנקים למרבה הצער הם אינם אירגון ללא מטרות רווח - לי לא יצא לשמוע על בנק ללא מטרת רווח - אני חושב שגם הבנק העולמי עושה לא מעט כסף (למרות שהוא מנסה לעזור ולתרום אותו למדינות מתפתחות). גם בחיים ה"אמיתיים" אנחנו כלי משחק - אבל אני עד עתה די נהנה לשחק (למרות שאין לי גרוש על העכוז....), נכון יש מורדות, אבל הן רק נותנות תנופה בשביל העלייה. רעי

למעלה