דחיינות ואימון אישי

ניקו73

New member
דחיינות ואימון אישי

שלום לחברי הפורום, אני בן 35, נשוי ודחיין. אני דוחה הכל. כל דבר זה "לא עכשיו". כל דבר זה "אחר כך" או "יהיה בסדר". פשוט דחיין. וזה נמאס. ואני רוצה לדעת האם יש סוג של אימון (קואוצ'ינג) שיכול לעזור עם הבעיה הזאת? מי מכיר מאמן טוב לנושא? שמתמחה ב"חכמים" כמוני? שיודעים יותר טוב מכולם... בבקשה עזרו לי מצוא עזרה... תודה.

bridges

New member
לדחיין

ברוך הבא. כדחיין מדופלם אני מבין את התסכול שלך באופן אישי. בזה שפנית לפורום כבר ויתרת על משהו מ"אני יודע יותר טוב מכולם". וזה הצעד הראשון גם לפתרון בעיית הדחיינות. אני מאמין שבכל סוג של אימון תוכל לעבוד על בעיית הדחיינות. יש לי מספר שאלות שאולי יעזרו לך להבהיר מה התוצאות שאתה יכול לצפות מאימון: אני מזמין אותך להניח שעברת אימון ופתרת את בעיית הדחיינות., איך החיים שלך נראים? איזה תוצאות יש לך? מי אתה שם? מה אתה יכול לעשות שלא עשית עד היום? בהצלחה, רונן

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
דחיינות

כדי להתייחס נכון, חשוב לדעת באיזה הקשר מגיעה הדחיינות שלך. דחיינות היא אחד הדברים האופייניים לבעיות קשב וריכוז - האם אצלך זה קשור? (אתה יכול להעזר ברשימה זו כדי לראות אם זה נראה לך שייך). מה אתה מרוויח מלדחות דברים? נסה לתת דוגמאות של דברים שאתה דוחה. מה הרווח במקרים אלו ? רווח יכול להיות - יש לי זמן לנוח, אני לא צריך להתמודד, מבקשים ממישהו אחר בסוף, מה הוא עבורך?

למעלה