דחייה

שירה96

New member
דחייה

היי בנות, החלטתי לבסוף לדחות את הניתוח , החשש היה גדול מידי ולא הרגשתי שסוריאנו נתן לי תשובות חד משמעיות לכל שאלותיי, מה שכן אם אני ינותח זה יהיה אצלו. כמו כן, ההרגשה האישית שלי היתה לא שלמה בכלל, לא הרגשתי שלמה עם הניתוח הזה , מן אינטואיציה פנימית נשית שכזו..(אני מאוד מאמינה בתחושות פנימיות). זה לא רק הפחד זאת היתה גם הרגשה חזקה כזאת שאני צריכה לעשות את הניתוח אולי אבל לא עכשיו. מישהי פעם חוותה הרגשה כזאת? מעניין אותי לשמוע ? זה עדיין קצת מבלבל המחשבה אם לקחתי החלטה נכונה או שלא. במקביל החלטתי להתייעץ עם עוד רופאים ולשמוע את דעתם... מישהי יודעת במקרה אם כאשר עושים לפרסקופיה על ציסטה שנמצאת על השחלה אז באזור שהסירו אותו לא נוצרות ביציות יותר??? שירה

שירה

אני בעד אינטואיציות. תמיד תוכלי להחליט לעבור את הניתוח אחרי שתהיי שלמה עם הרעיון.

היי שירה../images/Emo24.gif

כן קרה לי מקרה כזה לפני ניתוח הניקוי הגדול נקבע תאריך שנסגר עם כל הרופאים הרלוונטים ואני לא הרגשתי טוב אם התאריך הזה (משהו בפנים) אז דחיתי את הניתוח ב 10 ימים. אני חושבת שעשית החלטה נכונה הרגשה אישית מאוד חשובה לפני החלטות כאלה. גם לגבי יעוץ עם עוד רופאים זוהי החלטה נבונה בהחלט. אנחנו איתך תמיד.
לגבי השאלה על הציסטה והשחלה בזמן ביוץ כן נוצרת ביצית אבל השאלה באיזה איכות היא.

שירה96

New member
רופאים נוספים

מישהי יכולה להמליץ לי על רופאים נוספים ברמתו של סוריאנו ? איך פרופ' משיח? שולמן? מישהי שמעה על הרופאים הללו ? במידה וכן , כתבו לי , במידה ואתן לו מכירות אני אשמח לשמוע המלצות לרופאים טובים ומקצועיים לתחום האנדו' כפי שכתבתי בהודעה הקודמת אני מעוניינת לראות רופאים נוספים..מלבד סוריאנו. הרגשתי שסוריאנו מפנה קצת מהר מידי לניתוח, יכול להיות שאני טועה אבל מי יודע...בגלל זה יש לי מן צורך להתייעץ עם עוד. שמעתי שיש רואפים שממליצים להסיר את הציסטה רק אם היא בגודל מסויים..הבנתי שיש גדלים מסויימים שעדיף לא לגעת בהם. אגב, אני חייבת לציין כאן שלא הייתי מרוצה מהיחס של סוריאנו בכלל, זה לא סותר את העובדה שהוא מקצועי ושאני לא אהסס לפנות אליו ע"מ שינתח אותי ,אבל האמפתיה , הרגישות היו מתחת לכל ביקורת...לא הרגשתי שיש איזשהו יחס אישי וחם. יתרה מזאת הרגשתי יהירות בנוסח "לא תמצאי מנתח יותר טוב ממני לאנדו'" והוא לא היסס לומר לי משפטים כאלה..למרות שבאתי אליו באופן פרטי. הוא גם לא מוסר את כל הפרטים המלאים על הניתוח , כלומר תשובות ברורות. יסלחו לי הגרופיות של סוריאנו אבל אני יצאתי ממנו קצת מאוכזבת. בנות , שזה לא ישמע כאילו מסיתה או משהו , חלילה...ושוב אני אומרת במידה ואני אחליט לעבור את הניתוח זה יהיה רק אצלו.. כי אם כל הכבוד לאופי של הבנאדם מה שחשוב לי הוא המקצועיות., והוא מקצועי לחלוטין ולפי מה ששמעתי גם מנתח מעולה ****מעוניינת לשמוע את המלצתכם לגבי רופאים נוספים*** שירה

שירה - את עכשיו מפחידה אותי

אני אמורה להיות אצל סוריאנו ואני מגיעה מהצפון הרחוק, אתמול הייתי שם אבל המרפאה הייתה סגורה. אני 8 חודשים סובלת ואני כל כך מייחלת להגיע לרופא שמבין ומומחה, אל תייאשי אותי.

שירה96

New member
ממש לא מתכוונת להפחיד

עדן של יובלי, המטרה שלי חלילה זה לא לייאש או להפחיד , אין לי שום אינטרס כזה ...אם תשימי לב גם ציינתי שסוריאנו הוא רופא מקצועי מאוד ושאם אעשה ניתוח אעשה אותו רק אצלו! דיברתי רק על אופיו לפי איך שהוא התנהג בפגישה איתי, זה לא מחייב שגם איתך הוא ינהג כך..אני הגעתי לבד ללא כל ליווי , אז אולי הוא תפס על זה טרמפ. מה שצריך לעניין אותנו זו המקצועיות שלו שעליה אני לא חולקת. אני מתנצלת מראש אם את רואה את זה בתור הפחדה , אבל זה ממש לא הכיוון. אני רק הבעתי את דעתי בנוגע אליו וזו זכות לגיטימית. הרבה בנות פה בפורום מביעות את דעתן אין לזה שום מטרה להפחיד או להסית, אלא רק לחלוק חוויה אישית. לגבי המרפאה של סוריאנו , למיטב ידיעתי הוא עובד במרפאה הפרטית בימים א ו-ד וצריך לתאם תור מראש, אל תגיעי סתם ככה לשם כי סביר שלא תוכלי להתקבל באופן ספונטני...במיוחד אם את מגיעה מהצפון. בנוסף לזה , לגבי רופאים מומחים יש עוד כמה חוץ ממנו , אומנם הוא נחשב לשם דבר, אבל כבר שמעתי על כמה בנות שנותחו אצל אחרים ויצאו מרוצות. שירה

galim29

New member
מצער לשמוע../images/Emo10.gif

היי שירה.ממש מפתיע שזה היה היחס שלו. כנראה שיש לו ימים טובים יותר וטובים פחות כי למזלי אני קיבלתי יחס מאוד אמפתי ורחום ולא הרגשתי שהוא התנשא אלא להיפך. והאמת שגם אני באתי לבד בלי ליווי והייתי די חסרת ידע בנושא. קצת מבאס אותי לשמוע שקיבלת יחס כזה ומצער כי אני יודעת כמה לחוצה היית וכמה ציפית ליחס הטוב שדובר עליו. אני בטוחה שיש עוד רופאים טובים. הבנתי שפרופ' גולדנברג נחשב מצוין בתחום. גל4 נותחה אצלו. את יכולה אולי לפנות אליה לשאול אותה (נותחה פעמיים על ידו). אני גם חושבת שחשוב שסוריאנו ידע מזה ויקבל גם את הפידבקים האלה שלא פחות חשובים מהפידבקים המפרגנים. מאחלת לך בהצלחה ואנחנו פה איתך לשמוע מה קורה...

גל 4

New member
שירה יקרה,

הרגשתך אינה יוצאת דופן וזה ממש בסדר לחשוש, לדחות, לרצות להרגיש בטוחה יותר... אין שום רע בכך. לגבי סוריאנו, אין צורך להרגיש שאת מסיתה נגד או משהו בסגנון - כל אחת מרגישה משהו שונה עם אותו רופא. הרי כולנו שונות, איננו עשויות בתבנית והגיוני שכל אחת תרגיש אחרת. עיניינית - הוא רופא ומנתח מעולה ברמה המקצועית ואין על כך עוררין אך אם תפשפשי בפורום, תמצאי כמה שרשורים ובהם בנות שונות עם תחושות שונות לגבי התייחסותו או איך הן הרגישו איתו. באופן אישי, הוא היה לי לא נעים, חסר סבלנות ולא ענה על השאלות אך בעקרון היה מקצועי, נתן דיאגנוזה מדוייקת ואני סומכת על הנסיון שלו. אנחנו בוחרים את החברים שלנו וכל אחת מרגישה בנוח עם אנשים מסויימים, לא הגיוני שנרגיש כך גם עם רופא המטפל בנו באופן האינטימי ביותר? הצוות בתה"ש מעולה ככלל ואם תרגישי בנוח עם רופא אחד יותר מהשני, אין בזה כל פגם. אני נותחתי פעמיים ע"י פרופ' גולדנברג בתה"ש, הוא עובד בצוות עם סוריאנו, יודע מה זה אנדו, הוא הכי מנוסה במחלקה ומוכר כמנתח בחסד עליון. הוא הציל את חיי ואני סומכת עליו מנסיון אישי וממליצה עליו. בהצלחה חמודה. אנחנו כאן.

המלצה על רופאים

מביני אנדו ופריון רופאים מצויינים - פרופ' משיח האבא, פרופ' שולמן, פרופ' זיידמן. פרופ' גולדנברג - מצויין לגבי סוריאנו - אני נחשבת לגרופית שלו ואני גם חושבת שמותר לך בהחלט להרגיש אחרת כל אחת מאיתנו שונה וכל אחת מרגישה אחרת איתו. לי אישית מאוד נעים איתו, מההתחלה יכולתי להרגיש שאפשר לסמוך עליו ושהוא הרופא שאיתו אני אשמח להמשיך, מבחינתי הוא הרופא. אך יש עוד רופאים מצויינים אחרים רשמתי לך את אלה שאני מכירה ושמומלצים מאוד בתחום שלנו ואפשר בהחלט לסמוך עליהם. מה שכן (ותסלח לי גל ועוד כמה בנות) אני דווקא כן חושבת שמאוד הגיוני וחשוב יהיה להרגיש בנוח עם הרופא שמטפל בך אפילו באופן אינטימי (אני יודעת קיבלתי על זה תגובות שונות) אבל מאז שנכנסתי לתסבוכת האנדו היה מאוד חשוב לי שאני ארגיש שמי שמטפל בי גם רוצה לטפל בי ולא עושה זאת כי אני עוד חולה והוא רופא...היה חשוב לי להרגיש שאכפת לו ממני ואפילו שיהיה "חבר" שלי..... זה הגיע עד כדי כך שכשהם רואים אותי נכנסת לחדר זה מתחיל ומסתיים בנשיקה (על הלחי) נשמע מוגזם? אולי, אבל האנדו כנראה העביר אותי טראומה והתנגדות קשה לרופאים בכלל במגזר הפרטי והציבורי שפשוט היה חשוב לי להרגיש מספיק קרובה אליהם כדי לבטוח בהם שוב. מאז האנדו והרופאים שמטפלים בי היום אני מרגישה מאוד קרובה אליהם אפילו להתקשר אליהם בחג או סתם לברך אותם ביום נפלא. תרגישי טוב אם הבחירות שלך בסופו של דבר הבחירות שלך הן התחושות שלך והתחושות שלך הכי נכונות לגבייך נשיקות

שירה96

New member
הרגשה נוחה

היי בנות יקרות, אני קוראת את התגובות שלכן וזה מחמם את הלב. אתן באמת נמצאות פה בשבילי בכל שאלה שמציקה לי או בסתם רצון למידע אינפורמטיבי. אני חושבת שלכולנו חשוב להרגיש טוב מול הרופא המטפל , במיוחד עם זה רופא נשים. לעיתים הבדיקות באנדו' הן פולשניות וחודרניות (US וגינלי למשל) ואני חושבת שצריכה להיווצר אינטימיות מסויימת עם הרופא, כמובן שרק במובן המקצועי שלשמו הגענו אליו, צריך להרגיש נוח מולו ולא להתבייש לשאול שאלות ולשתף בתחושות. כשהגעתי לסוריאנו הגעתי באופן פרטי ואולי בגלל זה הציפיות שלי ליחס חם ואמפתי היו גבוהות..אני לא יודעת עם תפסתי אותו ביום לא טוב , כי שוחחתי איתו פעם נוספת בטלפון וגם אז הוא היה יהיר ודיבר בצורה חסרת סבלנות. נתן לי להרגיש שאם אני לא מתכננת לעשות את הניתוח , אז אין על מה לדבר ... במובן מסויים הגישה קצת הרגישה ויצרה בי אנטיגוניזם כי כשאתה משלם ממיטב כספך לרופא אתה רוצה לקבל את היחס הראוי. הפגישה ביני ובינו הסתיימה אחרי חצי שעה , ואני יכולה להגיד לכן שהיו לי עוד הרבה שאלות. הוא לא היה מוכן להסביר לי כלום אל הניתוח עד שאני אחליט לעשות ורק אז הוא יסביר לי, ואני לתומי חשבתי שבפגישה של 650 ש"ח הוא יתן לי את כל המידע הדרוש לי להשלמת הפאזל ..אבל נאדה. תודה לכל הבנות ששלחו לי המלצות לרופאים אחרים...אני אשמח לשמוע עוד המלצות במידה ולמישהי יש... שירה נ.ב. שהדברים שכתבתי לא יגרמו למישהי לחשוב שסוריאנו הוא לא רופא טוב/מצויין אפילו. ברמה האישית לטעמי הוא לקה בחסר.

ר ו מ י ה

New member
טוב שהעלת את הדברים

אין לי שום ספק שלא צריך ללכת אחרי רופא (כל רופא) בעיניים עצומות וישנה חשיבות מירבית לתחושה שלך מהדינמיקה אשר נוצרה. ד"ר סוריאנו אכן רופא סופר מקצועי ומנתח בחסד עליון, אך מטבע הדברים אין קונצנזוס לגבי אישיותו ולכן אין צורך להתנצל על הדברים או לחשוש מחוסר הסכמה - ישנן כאלו שיותר מתחברות אליו וישנן שפחות ואני יכולה לומר שרבות הן הנשים השותפות לתחושותיך. לגבי רופאים ציינו פה את המובילים כגון- משיח, שולמן ואני אוסיף גם את פרופ' פיש- כולם רופאי פריון המבינים באנדו' ויכולים לתת לך חוו"ד מקפת. בהצלחה

למעלה