דחייה בהשקת ה - HP iPAQ hx4700

דחייה בהשקת ה - HP iPAQ hx4700

נראה לי שזה שווה שרשור חדש. ממה שנכתב כאן בפורום הבנתי ש HP דוחים את השקת המכשיר בחודשיים-ארבע חודשים. דחייה כזו של השקת מכשיר היא דבר משמעותי ובוודאי כשמדובר במכשיר דגל של חברה. מדוע הדחייה בהשקת המכשיר? האם HP הוציאה הודעה מסודרת על העניין? האם זה אומר שיש בעיה במכשיר?

mikeoreli

New member
לדעתי...

ברגע שHP הודיע על המכשירים החדשים שלהם החלה האטה בקנייה של המכשירים הקיימים, כי כולם חיכו למכשירים הישנים. כנראה הם מנסים לחלוב עוד קצת את השוק וליצור אי ודאות כך שמי שרוצה לקנות מכשיר ואין לו סבלנות, יקנה מכשיר מהדור הקודם וכך הם לא ישארו עם יותר מדי מלאים של מחשבים שנחשבים ישנים. אני גם קראתי באחת הביקורות של המכשיר שביצועי הגרפיקה שלו לא היו משהו וHP מסרה שהם נתנו לבדיקה מכשיר עם דריברים ישנים. לכן יכול להיות שמצאו איזושהי בעייה. ויש אפשרות... שהכל פשוט מצוץ מהאצבע ושם עושים ספין תקשורתי וזאת בגלל שלא ראיתי שום הערה או הערכה עדיין באף אתר אחר שמתעסק בפוקט פיסי.

זה מאוד מוזר

הם לא ליצנים החברה שם ב - HP, נראה לך ששיקוליי המלאי לא היו ידועים להם קודם? אני מתפלא שלא ראיתי הודעה מסודרת על כך מטעם החברה ושלא נוצר עליהום כלפיהם מאנשים שכבר הזמינו את המכשיר לאור הבטחתם לאספקה באוגוסט. כמו כן יש סכנה שהעניין הזה ישחק לידיהם של שאר היצרנים שמוציאים גם הם מכשירים תומכי VGA. בקיצור, תמוה.

shed

New member
--->

בכל העולם, במגוון רחב של תעשיות יש התעוררות גדולה בחודשים האחרונים. עקב כך, הרבה יצרנים מגדילים את מפח הייצור שלהם. אולם, יצרני רכיבים (צ'יפים, PCB, מכנקות וכו') לא ממהרים לגייס עוד ידיים עובדות. הם רוצים לוודא שלא מדובר בעוד "בועה" אלא באמת בהתאוששות ארוכת טווח. התוצאה:: זמני האספקה גדלים בצורה משמעותית. אני לא יודע אם זו הסיבה המרכזית ש-HP מתעכבת, אבל אני כן יודע על חברות גדולות אחרות (לפחות בקנה מידה שלהם) ש"נתקעו" בגלל שספק כוח שבעבר ה-lead time שלו היה 4 שבועות מסופק היום רק אחרי 12 שבועות. בקיצור: העולם באקסטזה.

למעלה