דחיה מהטכניון

דחיה מהטכניון

ערב טוב ! אתמול פתחתי את תיבת הדואר וקיבלתי מכתב דחייה מהטכניון עקב אי תשלום המקדמה במועד.כמו כן ציון כי הודעה זו היא האחרונה בנושא ומציינת הפסק טיפול. נרשמתי לעדיפות ראשונה רפואה ולעדיפות שנייה להנדסת חשמל .את המקדמה קבלתי לשלם עם הודעת קבלתי להנדסת חשמל -עדיפות שנייה. האם הייתי צריך לשלם את המקדמה הזאת למרות שאין עדין תשובות של מבחן מור (אותו עשיתי ב-11/06 )? אם כן זה מאוד לא בסדר והגיוני מפני שלא הודיעו כי צריך לשלם מקדמה בכל מקרה כדי להבטיח מקום ברפואה עוד לפני שיודעים אם התקבלתי או לא. אודה לכם אם יש לכם תשובה מפני שזה די מלחיץ אותי שידחו אותי על אי תשלום מקדמה!!

rannosha

New member
עדיף תתקשרי

אליהם מחר כדי לברר למה באמת הם התקוונו, אולי את צריכה לשלם את המקדמה בכל מקרה( כלומר אם התקבלת אז היא מועברת לפקולטה לרפואה ואם לא אז את נכנסת ללמוד הנדסת חשמל, ואם בכלל את לא רוצה ללמוד שם תצטרכי לבטל את הקבלה כדי שיחזירו לך את המקדמה) לכן אני מעדיפה שתתקשרי אליהם כדי לברר את הנהלים שם!! ואל תדאגי, תסבירי להם מה קרה לך, ואני בטוחה שהכל יהיה בסדר:)) בהצלחה!!

garaj

New member
הם יעשו לך בלאגן

גם אני אותו דבר קרה איתי אבל אצלי העדיפות השנייה היא הנדסה ביורפאוית, בהתחלה אמרו לי שגמרת אצלנו ואי אפשר לעשות שם דבר אבל בסופו של דבר אמרו לי תשלח לנו פקס שאתה לא מוותר על רפואה ואנחנו "אולי" נטפל בזה מחדש.........

אני בשנה שעברה התקבלתי לביולוגיה

שם, לא שילמתי את המקדמה ונדחיתי אך ורק מביולוגיה. על רפואה קיבלתי מכתב דחיה נפרד לגמרי כמה חודשים אחר כך. ככה זה גם בירושלים ובתל אביב, נשמע לי מאוד מוזר שהם ידחו מישהו לגמרי בשלב הזה, כשהוא עוד לא יודע אם הוא התקבל בכלל לעדיפות הראשונה שלו.

ליהש

New member
טכניון

גם לי ביטלו את ההרשמה לרפואה בטכניון על אי תשלום מקדמה .אבל נכון להיום בבוקר 0900 הם רק ביקשו פקס שאני אאשר להם שימשיכו בטפול רק בעדיפות הראשונה הינו רפואה והכל יבוא על מקומו בשלום .נקוווה שאכן כך

Trollet

New member
איזה מזל שאמרת ..

התקשרתי לטכניון מזמן ואמרו שפשוט לשלוח את המכתב הזה בדואר וזהו..יהיה ברור שאני החלטתי להמשיך רק עם העדיפות הראשונה.. התקשרתי לפני כמה דקות ואומרים שכן צריכים לשלוח פקס!! איך הייתי צריכה לדעת.. אז חברה מי שלא שלח..שישלח

אני ממש לא מבין

אני ממש לא מבין את ההגיון באיזה חוצפה הם יכולים למנוע ממני את המשך הטיפול זאת ועוד ששילמתי 600 ש"ח למו"ר ועדין אין תשובות. ומה קורה אם מי שלא נרשם להנדסת חשמל-לו כן מגיעה הזכות לא לשלם. אני ממש מפחד שהם יעשו לי בעיות- רק עכשיו ראיתי את ההודעה כך שלא הספקתי לשלוח בכלל פקס או לדבר איתם. בכל אוניברסיטה אחרת תשלום מקדמה נועד כדי להבטיח מקום אם מתקבלים למקצוע ותו לא- זה נראה חסר הגיון לחלוטין לשלם על משהו לא ודאי ואז לבטל.

למעלה