דחחחחחחחוף

Dr_Compu

New member
דחחחחחחחוף

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אם לא, אנא הפנו אותי לפורום..... לאמא שלי מאוד כואב באזור החזה, היא מרגישה דקירות כאלה, ככבר כמה ימים. והיא הייתה אצל הרופא, והיא אמרה לי שהרוא אמר שזה כלום ואמור לעבוד... והיום היא חרה מודקם מהעבודה בגלל אותם כאבים, ורוצה ללכת לבית חולים בגללל הכאבים באזור החזה..... רציתי לשאול אתכם, אם זה משהו נורא, שהיא פשוט לא רוצה לס]ר לי, או זה באמת כלום, כמו שהיא אומרת.... אני חשבתי על סרטן השד.......:(

תגובה... ../images/Emo41.gif

לא ממש הבנתי את כוונת השאלה אבל אני אנסה לענות בכל זאת.
כאבים באיזור החזה יכולים להיגרם מהמון סיבות. כדי להרגיע אותך, אציין שסרטן השד לא מלווה בכאבים כלל (כמו שאר הסרטנים, בדרך כלל), אלא אם כן הוא שולח גרורות לעצמות באיזור החזה. הסיכוי גבוה מאוד שלא יהיו כאבים בגללו. כאבים יכולים להיגרם גם מכיווץ או מתיחה של רקמות, או מאמץ יתר, או מסיבות פסיכולוגיות. אני לא בטוח, אבל אני חושב שלהרבה אנשים יש כאבים באיזור החזה לפעמים. נסה לדבר איתה על זה. אם היא מתעקשת שזה באמת כלום - כנראה שזה באמת כלום. נסה לשאול את השאלה באחד הפורומים תחת אשכול "בריאות", או דרך האינטרנט בצ´אט של אחת מקופות החולים (כללית, מאוחדת, מכבי, לאומית). אני לא מומחה ברפואה, ולכן אין לקחת את הדברים כמו שהיית לוקח אותם ממומחה.
אני מקווה שהכל יסתדר, השואל הממורמר (סימן רשום).

Dr_Compu

New member
בהחלט הרגעת אותי....

למרות שאתה לא מומחה....... את אימי קצת יהיה לי קשה לשאול, כי היא כרגע בבית חולים...... אבל, נזכרתי, שהיא אמרה לי שהרופא אמר לה שזה בגלל שהיא השתעלה הרבה מאוד....

Dr_Compu

New member
אני יכול להרגיע....

היא התקשרה מבית החולים - והכל בסדר.... תודה רבה לממורמר, שעזר לי הרבה.....באמת תודה....... יאלללללללה, עכשיו כולם עם הפועל.... :) רק היום!!!!! :)

dundybar

New member
יש לקחת בחשבון את מזג האויר הקר

שבהחלט יכול לגרום לכאבים באיזור החזה, כסימן מוקדם להתקררות או לדלקת ריאות. המלצה: לא לרוץ כל הזמן לבית החולים. קופות החולים היום עושים חיים קשים למי שממהר לרוץ לחדר המיון ומחייבים אותו בסכומים שנעים בין 400 ל-500 שקל לכל ביקור. אם הרופא אמר שזה כלום - תצטרך להאמין לו.

Dr_Compu

New member
האזהרה באה קצת באיחור....

אבל תודה.... ולא ידעתי אם זה באמת מה שהרופא אמר, או שאמא שלי פשוט לא רוצה להגיד לי את האמת המרה...ומזה כל כך פחדתי....

גלי®

New member
תקשיב , חמוד, ועכשיו אני מדברת בתור

"אמא" , ולא בתור חברת פורום .... לפעמים , אנחנו מודעות לזה שיש לכם מספיק בעיות משלכם , ולא רוצות להעמיס עליכם פרטים קטנים ולא נחוצים .... אני משערת , לפי הדאגה שלך לאימך , שהקשרים ביניכם הדוקים מאד , ולכן , אני גם משערת שלו היה משהו רציני , לא היתה מהססת לשתף אותך .... אני מאחלת לאימך החלמה מהירה , ואתה , אל תדאג כל כך ...

למעלה