דחוף!!!!

• פותח הנושא sd321
  • פורסם בתאריך

sd321

New member
דחוף!!!!

היום קיבלתי מכתב הקדימו לי את הגיוס לעוד חודש וחצי אפילו לגיבוש דובדבן אני לא יספיק ללכת למרות שבכלל תכננתי על מטכ''ל עכשיו אני בהתלבטות קשה אם כדאי ללכת לקרבי בכלל כי כל מי שאני מכיר אמר תלך או הכי קרבי או הכי ג'ובניק כל השאר חרא.... מה אתם אומרים?מה כדי לעשות?

dimgold

New member
כנראה שהתמיינת למשהו

או קיבלת חיל אחר. כלומר אין סיבה שללא בקשתך יעבירו לך את הגיוס מהתאריך המוגדר בכל"צ. בכל מקרה אתה צריך לברר את סיבת השינוי גם עם עצמך וגם איתם.

gilgula

New member
כמו שאומרים

"או סיירת או ניירת" תראה, לא הכל שחור ולבן, ואולי תגיד "את בת מה את מבינה" אבל באמת תנסה לחשוב על מה שאני הולכת לכתוב כאן. לא הכל בחיים שחור ולבן, יש הרבה גוונים של אפור באמצע. אם רצית להגיע לאחת הסיירות המובחרות בצ"הל, זה מראה שיש לך המון מוטיבציה לשרת בתפקיד משמעותי ותרום מעצמך. אבל, לא תמיד מה שרוצים מקבלים, אבל אתה עדיין יכול לחוות שירות מהנה כיפי ממצה ומספק שלא יהיה לאו דווקא באחת ה-יחידות. זה לא חשוב איפה תהיה,אם יש לך כזאת מוטיבציה אני חושבת שתוכל לתרום בכל מקום ולא משנה איך יקראו לזה. תחשוב על זה... לא חבל להיות פקיד או מוכר בשק"ם ולחכות שה 3 שנים האלה יגמרו? בהצלחה

לדעתי

זו חשיבה ממש מטומטמת "הכי קרבי או ג'ובניק" אם אתה רוצה "הכי קרבי" נראה לי הרבה יותר הגיוני שתעדיף קרבי מאשר ג'ובניק. ואם אתה רוצה להיות ג'ובניק, תעשה טובה ואל תלך ל"הכי קרבי"...

RedGrass1

New member
.....

אתה יכול ללכת לגיבוש יחטיות ולהתקבל לסיירות שחלקם מובחרות מספיק. בקשר למטכ"ל... אם קיבלתה את זה ביום סיירות כמו שאמרו שם אתה תצא לגיבוש עם תתאים כשאתה חייל כבר.

sd321

New member
לא הבנתי בדיוק

אחריי גיוס נגיד לצנחנים אני יכול תוך כדיי הטירונות נגיד במקרה ואני מרשים במיוחד לבקש לעבור למטכ''ל?

אתה יכול בחצי שנה הראשונה לבקש

לעשות יום סיירות. אם יש לך פרופיל ונתונים מתאימים כמובן. אבל עם גישה כמו שלך...

RedGrass1

New member
אם כבר עשיתה יום סיירות

וקיבלת מטכל.. אז אתה תצא לגיבוש כבר כשאתה חייל. נראה לי שאפשר גם לבקש יום סיירות כשאתה כבר חייל כי זה התנדבות. זה לא קשור אם אתה מרשים או בטירונות אם יש לך נתונים ואם אפשרות כזאת תקבל.

sd321

New member
נגיד אחריי כמה זמן...

בטירונות עשיתי גיבוש והתקבלתי מה שעשיתי עד אז נכנס לפזמ?

liorp1000

New member
רוב הסיכויים שכן

אך ייתכן שתידרש לחתום על הסכמה לתקופת שס"ן (שירות סדיר נוסף) מסויימת, והרי במילא ברוב יחידות ההתנדבות נדרשים לחתום על שס"ן/קבע. ליום שדה לא תוכל אמנם להגיע לאחר הגיוס, אך לעבור גיבוש לאחת מיחידות ההתנדבות דווקא כן, עקב מיקומן מעל יחידות השדה במדרג השיבוץ.

sd321

New member
אז אתה אומר

שיום שדה אני חייב לעשות לפניי הגיוס אם לא אין סיכוי

למעלה