דחוף

michal4b

New member
דחוף

אני אם לתינוקת מדהימה בת כמעט 8 חודשים. רב הריוני הייתי באשפוז בעיקר בשל מצב ריאותי שהלך והחמיר. מאז הלידה ועד היום לא הצלחתי להתאושש. אני מקבלת טיפול קשה ביותר, אולם ללא הטבה. פעמים רבות הומלץ על אשפוז. והיום יותר מתמיד. ברור לי כי אם אמשיך כך, לא אחזיק מעמד עוד זמן רב והחמור מכל שבתי עלולה להישאר לבד בעולם. אין לי איש שיוכל להיות עימה ואפילו שעה אחת. הומלץ לאשפזני עם בתי במחלקת נשים או יולדות כדי לא לסכנה. אולם, שתי מחלקות אלה אינן נענות תוך טיעון ש"אין מקום". לא אלאה אתכם ביסורי, אני זקוקה נואשות לעזרה, אולי בהכוונה - למי לפנות? (אני מתקשה בדיבור, אם אפשר בכתב).

חבלי חיזוקים ../images/Emo24.gif

ראשית אני מאחלת לך החלמה מהירה ובריאות זה סיפור קשה מה שאת כותבת ואני רק מניחה שאת עוברת ימים וחודשים קשים מנשוא האם פנית ללשכת רווחה באיזור מגורייך? האם יש לך תמיכה של עובדת סוציאלית או פסיכולוגית שתסייע ותייעץ לך בהחלטות קשות שכאלה? אין לי ניסיון עם סיפור כמו מה שכתבת וזה נראה כמו סיטואציה שהמדינה צריכה לעזור לך בכל משאב אפשרי. אולי משפחה אומנת עד שתחלימי? זה בטח קשה מאוד בשבילך ואני מאחלת לך שתתחזקי ...

כמה עצוב

מה עם נעמ"ת או וויצו חייבים למצוא לזה פתרון מהיר . ? תיהי חזקה המון בריאות ואושר

m i c h a l i

New member
האם פנית

למחלקת הרווחה בעירך? שווה בדיקה. אני בטוחה שהם יוכלו להפנות אותך למי שיוכל לעזור. בריאות ורפואה שלמה לך

למעלה