דחוף!

רונה 2000

New member
דחוף!

שלום, מישהו יכול לתת לי קצת מידע על מרמריס? ועל המלון פינטה פארק? כמה שווה הלירה הטורקית בשקלים? כמה זמן טיסה? הפרשי שעות? מועדונים ובארים בלילה, מקומות מומלצים ועוד... תודה רבה רבה מראש!

matron

New member
אממ

אולי תחפשי באינטרנט. שמעתי שיש באינטרנט הרבה דברים.

L i R o N u S h

New member
מה הקטע שלכם?!

זה לא אמור להיות המטרה של הפורום..?! לעזור לאנשים?! לייעץ..?! חבל.. רונה 2000.. שלחתי לך מסר..!

ציקהלה

New member
בעיות בהבנת הניקרא?

זה פורום נוער בחו"ל לא פורום טיולים או פרום איך לחפס בגוגל או פורום שאלות דביליות

סליחה, הכינוי שלי זה

רוית-סוכנת-נסיעות-לשירותך? לא! המטרה של הפורום, יקירתי, היא לעזור ולייעץ לנוער שנמצא בחו"ל ויש לו קשיים, או סתם לפטפט בניחותא על החיים שלנו בחו"ל! אנחנו לא גרים בבית מלון בטורקיה, אנחנו לא מכירים פאבים ומועדונים קרובים למלון ולמעשה אין פה אף אחד מטורקיה. זהו לא פורום 'תכנון-טיולים' או 'עזרה למטייל'. זה פורום של נוער שגר וחי בחו"ל! כל מידע שיינתן לה על גבי הפורום, יהיה כתוצאה מחיפושים בגוגל על חשבון זמננו. מה שהיא יכולה לעשות בעצמה, על חשבון זמנה! שלום.

StasAshdod

New member
מה אין לנו..

מה אין לנו איזה משתמש בפורום שבמקרה עבד כסוכן נסיעות, ואז עבר לתורכיה בשביל שלגור בבית מלון ולבלות בכל הפאבים ?
אם לא? באסה!

matron

New member
מאוד נוגע ללב ומרגש..

die יואו שתחפש בגוגל! בטוח תמצא! ובגלל שהיא עצלנית הנה קישור מהיר www.google.co.il

רונה 2000

New member
חמודים קצת הגזמתם...

לקחתם ממש קשה. כנראה שבאמת לא הבנתי מהי המטרה של הפורום- חשבתי שהכוונה ב"נוער בחו"ל" היא שפה נוער יכול לדבר על חו"ל וגם על טיולים...לא הבנתי שמדובר על נוער שגר וחי בחו"ל...אז סליחה. בקשר לחיפוש באינטרנט- חיפשתי ולא מצאתי כל כך הרבה מידע וחשבתי שיהיה נחמד לשמוע המלצות מאנשים שהיו שם או שיודעים קצת יותר... אז באמת סליחה, אבל אין צורך לתקוף ולהעיר הערות עוקצניות, זה ממש ילדותי ודבילי. יכולתם פשוט להגיד- זה לא הפורום המתאים, את יכולה לפנות לפורום טיולים. שיהיה...

ציקהלה

New member
פעם בשבוע מישהו ניכנס עם הודעה

דחופה שכזאת... כשמשהו דחוף תרימי טלפון ותיתקשרי 911 או 100 לחלופין

רונה 2000

New member
זה היה לי דחוף כי

אני נוסעת לתורכיה ממש בקרוב... וזה ממש לא היה כזה חזק...

למעלה