דחוף.........

orsher

New member
דחוף.........

מי שקורא את זה. אנא לשלוח מייל לגברת מטמפו. מסתבר ששלי מגיע אליה בגיבריש (עברית או אנגלית). בקשו ממנה 15 - 10 שמשיות של גולדסטאר/מכבי לטובת הקהל ותרומה חד פעמית של 250 ש"ח לטובת המגרש (אם היא צריכה פירוט אז תגידו שזה לגיר סימון. אם לא עדיף לא להגיד). אנא תבהירו לה מי אתם, מי אנחנו, כמה פוטבול חזק באמריקה וכמה הקשר שלו לבירה חזק. ואפשר לקנח במעיין הבטחה שכשנגדל נזכור להם את זה להתקשרויות עתידיות. עכשיו, לכתוב רהוט, תמציתי ולא מתפלצן (יורם!), ולא מתחנף. או כן או לא. זו גישה טובה יותר מהתחנפות. יאלה לעבודה זה המייל: [email protected]

gadotmi

New member
אשתדל לנסח משהו בדקות הקרובות

אשלח לכם עדכון בעניין...

gadotmi

New member
שלחתי

יצא לי שלושת רבעי עמוד. אנ מקווה שהיא לא תזרוק את זה לפח האפשה ישירות לאחר שתקבל את זה.... אם היא תשלח לי תשובה עאדכן בפורום הזה באופן מיידי.

gadotmi

New member
יש תשובה

ולא תאמינו, היא אפילו חיובית !! טמפו תורמים לנו שמשיות של "גולדסטאר". כל הכבוד לאור שיזם את הקשר. עכשיו יש שמשיות, השאלה היא האם יש כסאות/ספסלים כדי להושיב את הקהל (הרב) מתחת לאותן שמשיות? האם למישהו יש עוד רעיונות לשותפויות עם גורמים מסחריים שיכולים לתרום לנו כל מיני אביזרים שיסייעו לנו?

gadotmi

New member
זה לא

הוא התנצל ומסר שהדבר היחיד שהוא יכול לתת זה שמשיות (ככל הנראה זה פשוט מאוד עבורו להוציא פריטים ולא ממש כסף מזומן). לא נורא.

lambdeus

New member
פששש.. יש ספונסר?!?

אפילו אם זה רק לשימשיות. אבל יש לנו לוגו מסחרי ראשון על מגרש פוטבול. כל הכבוד אור !

zipfer

New member
בצופים יש די הרבה ספסלים שאפשר

להשאיל אבל אני לא רואה איך נעביר אותם משם לכפר הבפטיסטים

gadotmi

New member
יש אפשרות

יש לי רכב גדול שניתן להכניס לתוכו די הרבה ספסלים. ההובלה כנראה אינה בעיה מהותית. אפשר להגיע למקום שבו הספסלים נמצאים ביום חמישי בערב או ביום שישי לאחר סיום התוכנית עם גידי גוב ולהעמיס. האם יש מישהו שניתן לתאם מולו לקיחה של כל הציוד הזה? יש מי שיכול לסייע בהעמסה ופריקה של הספסלים?

zipfer

New member
בטח... אני מאמין שלכמה חברים שלי לא

תיהייה שום בעיה לעזור קצת... ואני אברר עם האחראים בקשר לספסלים

gadotmi

New member
מצויין. תעדכן אותי

אני מעדיף להעמיס ביום חמישי כדי שלא נהיה בלחץ ביום שישי בבוקר עם הטלויזיה וכל זה....

lambdeus

New member
אינ גם מגיע עם טנדר

אבל אני יכול רק בשישי בבוקר לאחר גידי גוב. צריך לתאם משהו.

orsher

New member
אוקי....../images/Emo13.gif כמה שימשיות נקבל ואיך

ניקח אותם ומאיפה. ולאורי בן רביב - אמרתי לכם, team work

gadotmi

New member
אני אמשוך אותן

סער שלח לי את מספר הטלפון של המזכירה שלו (אילנה). אני אתקשר אליה מחר ואתאם מתי אני מגיע (ביום חמישי) ואעמיס את הכבודה לרכב שלי. אתה צודק 100 אחוז - תמיד שווה להמשיך ולנסות

FootballH

New member
לאור וגדי

מגיעה לשניכם תודה עצומה על המאמץ הזה. הספונסר הראשון שלנו!! וגם יהיה לאנשים צל.

למעלה