דחוף !!!

tszmg

New member
דחוף !!!

רכשתי מחשב ללא מערכת הפעלה וללא תוכנות מבקש עזרה בהורדה והתקנה של מערכת ההפעלה והתוכנות

point2i

New member
מחר יום ו

כנס לחנות מחשבים קרובה לביתך ותוריד מהמדפים מה שאתה רוצה - רק אל תשכח לשלם על זה . אחר כך תחזור לכאן ותוכל לקבל עזרה בהתקנות . אתה בטח לא מצפה לקבל כאן עזרה בפעולות לא חוקיות .

tszmg

New member
לפוינט 21

יש ברשותי תוכנת הפעלה windows me עם רישיון יצרן לא דיברתי על תוכנה לא חוקית. עם זאת אני מכניס את הדיסק לכונן והמחשב לא מגיב אליו?

point2i

New member
הנה ציטוט שלך : ../images/Emo163.gif

" מבקש עזרה בהורדה והתקנה של מערכת ההפעלה " אז אל תנסה למכור פה עכשיו משהו אחר - אני , למזלך טוב מאד בהבנת הנקרא .

tszmg

New member
לפויינט 21

נכון מהמחשב שברשותי בבית לנייד שרכשתי !!!! ואם לא בא לך לעזור אז גם אל תפריע למי שכן מוכן להקשיב עד הסוף ואף לעזור.

point2i

New member
../images/Emo46.gif עכשיו ממש עלית לי על העצבים

אתה חוצפן גדול , מבקש כאן עזרה בצורה , שמגייסת גולשים לעבור על החוק , מתכחש לדברים שנכתבו על ידך , ומסובב אותם כפי שנוח לך תוך זלזול באינטלגנציה האנושית , ולסיום גם מנסה לגרש אותי . אני מאד מקווה שלא תמצא כאן אף אחד שיגיש לך עזרה . כי היא לא מגיעה לך

tszmg

New member
אתה החוצפן

בסך הכל נכנסתי לפורום לבקש עזרה ולא לריב עם אף אחד אין לי שום כוונה לעבור על החוק. חבל מאוד שאנשים כמוך משתתפים בפורומים שמתרטם לעזור לאנשים אם אין לך משהו חשוב לעשות בלילה ואתה סובל מנדודי שינה תיקח כדור שינה ותירגע ואל תוציא את האגרסיות שלך על אנשי הפורום. ולסיום אני בטוח שאסתדר גם ללא עזרתך ושיהיו בפורום אנשים קצת יותר סימפטיים שיהיו מוכנים לעזור. ליל מנוחה לך "אזרח שומר חוק"

point2i

New member
תגובה

תהיה בטוח שאין לי כל כוונה לריב או להתכסח מילולית עם הגולשים , בפורום הזה ובפורומים השכנים שמזה מס, שנים אני שותף פעיל בהם , ותמיד תמיד שמח להגיש עזרה ( ולפעמים אף נעזר באחרים ). אם רק היית מבין , וקורא קצת את התקנון של הפורום - אולי לא היית מתעקש להיקלע לעימות עם אנשים שאתה צריך את עזרתם ( וזה בהחלט לא בושה להזדקק לה ) ובטח לא חכם להתנהל כך . אבל אתה בחרת בדרך הזו , כנראה שאתה מעדיף ללמוד בדרך הקשה -וזו זכותך ! בגלל הגישה הזו שלך אשתדל להימנע מלהגיב לשאלותיך בעתיד , בפורום הזה ובפורומי התמיכה במחשבים למינהם . הייה שלום .

bar666xp

New member
איזה לחץ דחוף אפשר לחשוב שהמאוורר

הפסיק לעבוד ועוד שניה המעבד נישרף.... טוב בקיצור נימרץ איזה מחשב מפרט מלא. אתה חייב דיסק איתחול כדי להפעיל ולהתקין WINDOWS (למה ME?!) אפשר ליצור/לצרוב אחד כזה. דרייברים סביר שיש באתר היצרן. נ.ב. בכל מקרה יש לרכוש רישיון ממיקרוזיפט אם אתה רוצה WINDOWS חוקי כי סביר שלא קניתה את מערכת ההפעלה למחשב זה אלה שהיא כבר הותקנה על מחשב אחר פעם.

bar666xp

New member
טוב מעוד לא ברור למה ME אבל לבריאות

בכל מקרה... גש לאתר של DELL אם אני זוכר נכון US.DELL.COM תמצא את המחשב יהיה שם תמיכה ודרייברים בקיצור... תוריד מהאתר את הדריברים למחשב שלך אגב המערכת הפעלה שהיצרן משווק עם המחשב היא XP מעוד מוזר לי שבחרת במערכת הפעלה ME במקום?! אם הייתי בוחר 2000 הייתי מבין אבל ME מלאה בבגים.

למעלה