רועי בן כמה אתה....? הוספתי אותך לאייסי.. תאשר בבקשה :)
כ כרמלוש לאב את אושרי New member 26/3/06 #41 חח לא קשור דתי כנסו אנחנו לא דתיי'ם אבל אבא שלי שם כיפה ביום שישי בערב באוכל.. שהוא מברך וכל זה לא קשור לדתי או לא... {ולפעמים הוא משאיר אותה לאחרי זה אז...}
חח לא קשור דתי כנסו אנחנו לא דתיי'ם אבל אבא שלי שם כיפה ביום שישי בערב באוכל.. שהוא מברך וכל זה לא קשור לדתי או לא... {ולפעמים הוא משאיר אותה לאחרי זה אז...}
C CaMiLa TqM New member 27/3/06 #42 חח כן יש בזה משהו כרמל אבל אם שומרים שבת אז לא מנקים כלים בשבת חחחח לא???
כ כרמלוש לאב את אושרי New member 27/3/06 #43 חח כנסי כפרה חח אם נלך לפי זה אז: אסור להתקלח אחרי 12 {השדים מתעוררים} אסור לטאטא את הבית אחרי 12 {השדים מתעוררים} אסור להראות לתינוק את עצמו במראה, אחרת הוא יצא מפגר {אמונות של הסבתאאאאאאא} גרנו אצלה איזה חודשיי'ם עד שקיבלנו ת'דירה {היהה' סיוט} אבל שרדנו...
חח כנסי כפרה חח אם נלך לפי זה אז: אסור להתקלח אחרי 12 {השדים מתעוררים} אסור לטאטא את הבית אחרי 12 {השדים מתעוררים} אסור להראות לתינוק את עצמו במראה, אחרת הוא יצא מפגר {אמונות של הסבתאאאאאאא} גרנו אצלה איזה חודשיי'ם עד שקיבלנו ת'דירה {היהה' סיוט} אבל שרדנו...
ק קורינושש New member 27/3/06 #44 חחחחחחחחחח וואיי איזה חרטאאאאא איזה שדים? =\ חחחח אבל באמת כיפה זה ממש ממש לא קשור לדתי!
O OoנויoO New member 27/3/06 #47 חחחחח כרמל מזה?!גם חברה שלי מבלבלת לי במוח עם זה...טוב שזה עבר לה...איזה שטויות זה חחחחח