דחוף!

RainBird

New member
טוב בהזדמנות חגיגית זו עלי להציג כמה חנויות רשת הראשונה והקלאסית אביקסיון יש שם פרקטית הכול והמטות שלהם פשוט מדהימים וגם גלימות השני זו חנות שיש בה את כל החומרים פשוט, צמחים, קטורת הכול יש שם חנות שלישית זו חנות עם פגיונות וכלים שווים לבדיקה כי יש שם אפילו את הפיגיון מהסרט "הכישוף" שאגב הפיגיון מדהים פשוט עוד כמה חנויות: חנות שהיא ממש פנינה עם דברים קטנים ומקסימים http://www.oldeenchantments.com/ חנות עם עבודות עץ מקסימות שהזמנתי מהם המוןןןן http://www.paganvillages.com/Goddess/wanderingspirit/

אוי באמת..

מילא היית מבקש חומרים .משהו.. אבל גלימה?! כמה זה קשה כבר לתפור גלימה?! <ואז בפורים אחותי הקטנה אמרה לי..> רוצה מרשם? מטר וחצי בד שחור ,שרוך וקצת יציריות +יכולת תפירה ,גם עלובה ביותר תספיק/ניתן להחליפה בסבתא

ממש,אבל ממש לא.

זה ריבוע מזורגג וישר לעזאזל!! פשוט עושים חור בכל צד ומצמידים קצה שרוך לכול אחד מהצדדים אתה יכול להתמיד אם סיכות בטחון...מממאפילו מפחיד יותר.הינה, חסחתי לך את עבודת התפירה...<שוביניסט>

לא צריך להיות "נקבה" כדי לדעת לתפור

והיא צודקת שעדיף לתפור את הגלימות האלה מאשר לקנות אותן במחיר כל כך מופקע. חוץ מזה שהייתי באתר הזה כדי לראות איך הגלימות שלהם ניראות - והן ממש מכוערות
אם אתה לא רוצה לתפור לבד, אתה יכול לבקש מסבתא שלך, או אפילו להזמין אצל תופרת, וזה יצא הרבה הרבה יותר זול ובטוח הרבה יותר יפה.

Optimus

New member
הממממ

כן באמת אין שם גלימות כל כך... אבל במקום זה אני אקנה את הפמוט המשולש של הגרגואל שנתלה על הקיר! (זה אדירררר) ובקשר ללתפור...אני שוביניסט מידי, אבל אני אבקש מידידה זה רעיון טוב דווקא :)

תסלח לי,בזמן שאני מנפצת על ראשך

חפץ קשה וחד. ארגגג שוביניסטים... גלימה ?,לתפור גלימה! אוי באמת...<ממלמלת לעצמה דברים לא ברורים>

Blackice

New member
אני לפורים תפרתי גלימה ממש שווה

שמצאתי את ההוראות באיזה ספר כישוף מאמאזון... בעיקרון גלימה מבד מלבני די דפוקה... לכן צריך לקחת חצי עיגול ברדיוס של מטר וחצי.. איפה שאמור להיות מרכז המעגל, הזה שהגלימה היא חצי ממנו- (אוי, מסובך להסביר... אם היה לי עדיין סורק הייתי מצרף תמונה)- שם גוזרים החוצה שקע לראש, ותופרים לשם את הברדס. בכל אופן, זה יוצא ממש מגניב... :)

למעלה