דחוף!!!!

fire witch

New member
אני לא יודעת למה אבל בכל פעם שאני

רואה את החוחוחו זה מצחיק אותי - ולא מצחיק משעשע אלא מצחיק גיחוכים מול המחשב שאמא שלי עוברת לידי וחושבת שהתחרפנה לה הילדה

lestatgirl

New member
אוי ואבוי הכוונה לדבר המזעזע

שהוא שילוב בין ביטר סוויט סימפוני של דה ורב ועוד איזה שיר נראה לי מוטלי קרו או משו? אפחד לא אמר לפרד דרסט שיש דברים שלא נוגעים בהם? אה כה השם של השיר זה : Bittersweet home נדמה לי לפחות..

dirty boots

New member
בערך.

אני לא מכיר את הלהקה לעומק, אבל שמעתי בערך 10 שירים מResults May Vary. זאת הייתה "חוויה" נוראית, אבל, Behind Blue Eyes הוא הטוב שבחבורה. אומנם מדובר בקאבר שטוח ופלסטי [גם עם קטע המעבר האלקטרוני ההוא באמצע השיר], אבל יחסית לשאר השירים, הוא עוד נחמד. אה, ופרד דרסט הוא אחד מהסולנים הגרועים בהיסטוריית המוזיקה.

kopy20

New member
יש להם 2 שירים לא רעים :

behined blue eyes ן my way. ודגש על הלא רעים - שזה עדיין רחוק מלהגיד שהם היו טובים...

dirty boots

New member
אכן.

כרגע שמעתי שוב את הדיסק מההתחלה עד הסוף, ו.. זה היה נוראי. היחידים שהיו עוד סבילים בדיסק היו Eat You Alive [שלמרות ההפקה המזעזעת שלו (שבכלל הדיסק סובל ממנה)], עם הבתים הסבילים, הקאבר, וRed Light-Green Light, שלמרות שהוא רק מוכיח את האי נחיצות בפרד דרסט, הוא נחמד ויחסית קליט. אבל כל שאר השירים סובלים מהפקה שמכאיבה לאוזן [גיטרות כבדות וחורקות עם כל מיני דברים שצצים מהצד, כמו איזו מקהלה אופראית פתאומית], שירה זוועתית [הנסיונות של דרסט להיות ראפר כל כך.. כושלים] ושירים נוראיים. השד יודע מה זה הדיסק הזה.

DOCTOR ROBERT

New member
הקאבר לבהיינד בלו אייז חרא.

כנראה שאף אחד לא שמע את הגרסה המקורית, של The Who

dirty boots

New member
אני שמעתי ../images/Emo13.gif

הוא הרבה יותר טוב. אבל קשה לי להתכחש, הגרסה של Limp Bizkit אומנם די שטוחה וחוזרת על עצמה, אבל היא אחד מהשירים הטובים שלהם [טוב, לא בדיוק שלהם], אז רציתי לציין את זה

zoe80

New member
דווקא יש לו קול טוב, חבל רק שהוא

עושה בו שימוש רע, בנוסף לכך שהוא נראה זוועה ומתנהג כמו קוף!

Vdrums

New member
לא צריך להגזים, יש להם שירים

מקפיצים, מי צריך יותר מזה? my way my generation rollin (למרות שהוא ממש טיפשי) breakstuff faith אחלה חידוש.

למעלה