דחוף!!!! אפשר להכין קריסטלים אם כן תגידו לי איך בבקשה
S sprkling diamond New member 26/8/05 #2 בוודאי שלא. אלא אם כן הם מלאכותיים. אני ממליצה לך לשאול בפורום קריסטלים ואבני חן, שם תוכל להבין מהו קריסטל ולמה אתה לא יכול להכין אותו.
בוודאי שלא. אלא אם כן הם מלאכותיים. אני ממליצה לך לשאול בפורום קריסטלים ואבני חן, שם תוכל להבין מהו קריסטל ולמה אתה לא יכול להכין אותו.
E EvilFlame New member 29/8/05 #3 רק תיקון קטנטן כל משהו שאנשים יוצרים בעצמם חומר פיזי הוא מלאכותי אלא עם כן הוא לא היה קיים קודם בטבע. וקריסטלים שבני אדם בנו בעצמם הם אמורים להיות מלאכותים?
רק תיקון קטנטן כל משהו שאנשים יוצרים בעצמם חומר פיזי הוא מלאכותי אלא עם כן הוא לא היה קיים קודם בטבע. וקריסטלים שבני אדם בנו בעצמם הם אמורים להיות מלאכותים?
T ToryMaster New member 29/8/05 #4 לא בטוחה שהבנתי אבל כן, אלא אם זה נוצר באופן טבעי - זה מלאכותי [לא מדברת על בע"חים וזה, וגם לא ניכנס לדיון הזה].
לא בטוחה שהבנתי אבל כן, אלא אם זה נוצר באופן טבעי - זה מלאכותי [לא מדברת על בע"חים וזה, וגם לא ניכנס לדיון הזה].
E EvilFlame New member 30/8/05 #6 מה שאני מנסה להגיד... זה בעצם שמה שלא נוצר באופן טבעי בטבע עצמו... הוא מלאכותי. מה שאנשים יצרו אותו הוא מלאכותי...
מה שאני מנסה להגיד... זה בעצם שמה שלא נוצר באופן טבעי בטבע עצמו... הוא מלאכותי. מה שאנשים יצרו אותו הוא מלאכותי...
S sprkling diamond New member 29/8/05 #5 אני לא בטוחה בקשר לזה אבל אני חושבת שיש קריסטלים שנוצרים בתנאי מעבדה.