דחוף

katann

New member
דחוף

האם יש תוכנה שעוקבת אחרי בעיות חומרה של המחשב ביזמן פעולתו ואחרי יומיים למשל אומרת איפה בדיוק הייתה הבעיה ? יש לי XP PRO אומנם יש בו דיווח שגיאות אבל אין שם שגיאות שנעשו לי בשעה 16:00 בצהריים ובעיה לפני חצי שעה, ובעיה אתמול ובבוקר . כל המשותף לבעיות אלה הוא שהמחשב מפסיק להגיב ונתקע כך שהמעבד נשאר על אותו אחוז והשעה קופאת כך ששעה 16:03 תישאר כך כל הזמן והמקלדת והעכבר לא מגיבים, אפילו שמכבים את המודם הוא לא אומר שהחיבור נותק ופשוט הכל קופא בלי שום שינוי. וזה קורה לי באמצע כתיבה ובכל זמן אחר כך שברור שברגעים אלה אני נמצא בפחד איום ונורא שזה יקרה כי כשזה קורה אז אי אפשר לעשות עם המחשב כלום עד שלא מכבים אותו דרך החשמל. זוהי בעיה שמופיעה מתי שמתחשק לה. אנטיוירוס ותוכנות נגד מרגלים לא מצאו דבר. אני מחפש בסך הכל שמות של תוכנות שמקליטות באופן עקבי ביזמן אמת תקלות של קיפאון ואחרי שנאלצים לכבות ולהדליק את המחשב שוב אז אפשר להציץ בהן ולראות מאיפה הבעיה ואם היא בעית חומרה אז איפה בחומרה ואם היא בעית תוכנה אז איפה היא . תנו לי בבקשה שמות של תוכנות כאלה. אני יודע שהודעות כאן עוברות מהר אבל אני מבקש יפה ובבקשה רק תנו לי שמות של תוכנות כאלה .

למרות שזה לא קשור לפורום

אישית אני לא מכיר תוכנות כאלה, קשה להכין תוכנה שתדבג את WIN כי היא לא קוד פתוח, לא יודע אם יש כזה דבר בכלל.. אם הבעיה לא נפתרה אחרי פורמט, יש לי הרגשה שהמחשב מתחמם יותר מדי או הגדרות הביוס דפוקות.. זה נשמע כמו בעיית חומרה. יחסית אופייני לOVER CLOCKING

katann

New member
איפה יכולה להיות הבעיה ?

התקנתי תוכנה לבדיקת טמפרטורה והבעיה הייתה היום בבוקר בשעה 8:03 . השעון הוקפא ומראה כל הזמן שהשעה 8:03. הפרמטרים של המעבד כולל הטמפרטורה של המעבד ושל לוח האם נשארו אותו דבר כשהטמפרטורה של המעבד היא כל 43 מעלות ושל לוח האם היא 37. ורמות המתח לא משתנות . וכל הנתונים האלה לא משתנים נשארים סטטיים. כשאני מכניס תקליטור לאחד הכוננים אפילו הוא לא מסתובב. המחשב קופא. בנתונים בכלי מערכת תחת אירועי מערכת, אירועי אפליקציה ואירועי אבטחה אין אירועים שמראים על בעיה בזמנים האלה . זה לא מדווח כאירוע חריג. איפה נראה לכם שנמצאת הבעיה ? בבקשה תענו .

אההה סתם בעיה ממוצעת של WIN

לפי מה שאתה אומר זה לא בעיית חומרה. אלה בעיית תוכנה. יש לי הרגשה שיש לך איזה וירוס איכותי, או משהוא כזה. כידוע יש פתרון אולטימטיבי לבעיות של WIN, בגלל שWIN לא קוד פתוח אף אחד לא יודע איך הוא עובד , מכך המסקנה שהפתרון הטוב ביותר לכל בעיה שתצוץ בWIN זה לפרמט. אז תפרמט.. זה עוזר בד"כ

codec

New member
יכול להיות בעיית זיכרון

כבר ראיתי דברים מאוד מעניינים קורים כשהזכרון דפוק... תנסה להוציא/להחליף חלק ממנו (אם הוא בכמה מודולים).

vinney

Well-known member
נסה להסיר דברים

שהתקנת לאחרונה נסה להריץ אנטיוירוס נסה לבדוק שהזכרונות שלך תואמים (שלא יהיה לך רכיב אחד 133 ורכיב אחד 333 למשל) וכו וכד'

למעלה