דחוף!!!! למישהוא יש את המספר טלפון של אוריאל שלתיאל? בבקשה תתנו לי...זה דחווף... :(
ח חנווששש New member 7/4/04 #1 דחוף!!!! למישהוא יש את המספר טלפון של אוריאל שלתיאל? בבקשה תתנו לי...זה דחווף...
P perrinat New member 7/4/04 #2 קודם כל../images/Emo103.gif זה ממש לא דחוף... בבקשה להמנע מהודעות כאלה של דחוףףףףףףףףףףףףףף!!!!!1 שנית- לא מפרסמים מספרי טלפון בפורום לתשומת ליבך
קודם כל../images/Emo103.gif זה ממש לא דחוף... בבקשה להמנע מהודעות כאלה של דחוףףףףףףףףףףףףףף!!!!!1 שנית- לא מפרסמים מספרי טלפון בפורום לתשומת ליבך
ח חנווששש New member 7/4/04 #3 כבר פירסמתם... אין לי כוח לחפש...בבקשה בבקשהה פלייזזז..זה באמת דחוף... אני לא יכולה לספר את כל הסיפור...כי חברה שלי תהרוג אותי בבקשה... תנו לי בפרטי...פלייזז (((
כבר פירסמתם... אין לי כוח לחפש...בבקשה בבקשהה פלייזזז..זה באמת דחוף... אני לא יכולה לספר את כל הסיפור...כי חברה שלי תהרוג אותי בבקשה... תנו לי בפרטי...פלייזז (((
D Dream within a Dream New member 7/4/04 #4 ../images/Emo41.gifשתהרוג.. לחלק מספרי טלפונים זה לא לעניין.. וזו חדירה ענקית לפרטיות..
ט טיטול לא נקי New member 8/4/04 #7 "כבר פירסמתם"?...../images/Emo95.gif נו באמת.. גם אם למישהו היה זאת חדירה לפרטיות ולא מפרסמים פה מספרים.. וגם לא בפרטי.
"כבר פירסמתם"?...../images/Emo95.gif נו באמת.. גם אם למישהו היה זאת חדירה לפרטיות ולא מפרסמים פה מספרים.. וגם לא בפרטי.
• •• Queen nuli •• New member 8/4/04 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif חנצ'ו אכלת אותה