דחוף

דחוף

אובחנתי כחולת סרטן שד - מחר אדע דרגה וכו, אני בהיסטריה נוראית!!! כמה שאלות- האם רפואה אלטרנטיבית יכולה לעזור בטיפולים הקונבנציונלים?? האם תוכלו להמליץ על מישהו?? האם יש מישהי בסרט הזה שאפשר להתייעץ איתה? תודה

yoelnd

New member
תראי

היי המלצתי היא קודם לקבל את כל המידע הקוונציונלי עם איבחון מלא ורק אז לגשת למשלימה. תשאלי מה הידע היום בשילוב עם המשלימה, תלוי בסוג הטיפול שיומלץ לך: הקרנות או כימותרפיה או שניהם, או כריתה וכד'. סוגי החומרים, תופעות הלוואי וכד'. רק אז ניתן להתיחס לענין ביתר רצינות כגון: טיפולים משלימים - הפחתת תופעות לוואי לסוג הטיפול, בדיקה רגשית שלך, תזונה ועוד. תוכלי לפנות לאגודה למלחמה בסרטן ולקבל מהם גם חומר ויש להם כנסים מענינים מאוד, ובקיצור יש הרבה מה לעשות, היות וחסרים פרטים עלייך כגון: גיל, עישון, ועוד... יהיה קשה לתת לך כאן ועכשיו תשובות. בבריאות שלמה ומחכה לתשובה!

בובי

New member
קודם כל תרגעי

רפואה אלטרנטיבית יכולה מאוד לעזור בניקוי הגוף מרעלים והרגעה של הנפש לניקוי הגוף מרעלים לשתות כל יום מיץ עשב החיטה סחוט טרי לניקוי המוח אני ממליץ את ספרו של ד"ר בארני סגל ריפוי אהבה וניסים המדבר בדיוק על אנשים במצבך. רק שתדעי סרטן הוא נקודת שינוי בחיים אנשים לעולם לא יחזרו להיות מה שהם היו לפני. ולך יש בחירה מה לעשות עם החיים שלך להתקדם מבחינה רוחנית או ללכת אחורה הרבה הצלחה ורפואה שלמה

tookmy

New member
אני מציעה לפנות

לארגון "אחת מתשע". מלבד תמיכה רגשית, אני בטוחה שתוכלי לקבל שם גם יעוץ והכוונה בנושא הזה. טיפול משלים יכול לעזור מאד בחיזוק וניקוי הגוף, ובכל מקרה, לגבי ארגון אחת מתשע, אני שולחת לך מסר עם הסבר למה אני חושבת שהן יעזרו לך מאד בעניין.

קודם כל קבלי חיבוק ../images/Emo24.gif

חברה טובה שלי מקבלת טיפולם ברייקי כשהיא בשלב הטיפולים אבל כמו שאמרו כאן לפני, עדיף לפנות לעמותות שהוזכרו שבטח יש להן ידע עצום מאחלת לך שתהי חזקה ותתמודדי עם זה בהצלחה גדולה

למעלה