דחוף !

ChainLightning

New member
דחוף !

אני צריך הרפתקאה למו"ד מהדורה 3 בעברית,ולא ארוך במיוחד.בתודה מראש.

La Gamba

New member
2 שחקנים או פחות?

קח את ההרפתקה הקלאסית של המבוך של זאנדר מהמדורה הראשונה, הרפתקה מצויינת למספר משתתפים קטן, מדרגה נמוכה. אני בטוח שיש כאן מישהו עם זיכרון יותר טוב משלי שמוכן לפרט על המבוך של הקוסם זאנדור שמתכוון להעסיקך בתור עבד במכרות המלח.

backdoorslam

New member
"זנזר" עם שני ז'

אם אתה לא דורש הרבה, אתה יכול להכנס לאתר של וויזרדס, להיכנס לעמוד המפות ולהלביש סיפור רקע וטבלת התקלות על אחת המפות שתמצא שם.

backdoorslam

New member
בנוסף

באתר של וויזרדס יש הרבה מאוד הרפתקאות מוכנות באנגלית.

DDN

New member
דחוף!

אם אני לא אמצא מהר הרפתקאה למו"ד 3 במהדורה העברית, אחד השחקנים שלי מאיים להתאבד, והאחרים יחתכו לי את האצבעות אחת אחת. נו באמת, מה כל כך דחוף? על הילד שצעק "זאב! זאב!" שמעת? ולא, זה לא רעיון להרפתקאה.

ננסק

New member
נו, בחייך

ברור שהוא צריך את זה לקראת פגישה קרבה שלא תיכנן עבורה שום הרפתקאה בינתיים. הוא אפילו ביקש באופן רגוע מאוד, ביחס לכמה דרישות "תבאו לי הרפתקה עכשו!!!!!1" שרואים בפורומים לפעמים. אז למה להיות ציניים סתם?

DDN

New member
למה לכתוב "דחוף" סתם?

זו בעיה ואני נתקל בה לא רק בפורום הזה, אלא גם בעבודה והכל. אנשים משתמשים בקלות יתרה במילה "דחוף". מילא: "דחוף! אני צריך הרפתקאה בעברית כדי להריץ לחבורה שלי בעוד יומיים. הייתי עסוק בהכנות לגיוס ואין לי כלום" או: "דחוף! אני צריך לדעת כמה קב"פ יש לטאראסק, אם אני עונה על זה אני זוכה בטריוויה בDEMONS" אבל לרשום סתם דחוף, ועוד עם סימן קריאה, בלי נימוק, בלי שום דבר, בלי הסבר לסיבת הדחיפות, ואנשים כן נכנסים בעניין להודעות "דחוף" זה גורם לא להתייחס ברצינות ל"דחוף!". בתכלס, שום דבר בחיים לא דחוף אם זה לא עניין של חיים ומוות.

ננסק

New member
הכל טוב ויפה,

אבל לא צריך להגיב כמו שהגבת. אתה היית אקסטרים לצד השני, ציני בכוח - זה פתרון זה?

ננסק

New member
ההצעה שלי?

קח איזה סיפור או סרט שחברים שלך לא מכירים, עדיף פנטזיה, תוסיף לזה משהו נוסף (שבט אורקים שרוצה לעשות X; מכשף/לוחם שמתערב באמצע העניינים וכו'), והנה לך הרפתקאה בסיסית. עזוב את הסטטיסטיקות, זה פחות חשוב.

DDN

New member
בזמנו

פרנהייט כתב כמה הרפתקאות גם בכוכבי כסף וכזכור לי גם בגובליניה (משהו על גור דוב-ינשוף)

Ferenheit

New member
תקנה הרפתקה מוכנה

ותקרא אותה לפני הפגישה. סיפור הינשודוב, "להציל את גרר'ריק", הוא סדרת היתקלויות לשילוב בהרפתקה. הוא לא מספיק מעניין כדי לשמש הרפתקה בפני עצמה.

רמץ

New member
../images/Emo6.gif LOL

תקשיב. זה לא עסק. פתח את הספר לשה"מ ועבור על חפצי הקסם (במיוחד על חפצי קסם תבוניים ומקוללים), פתח את אסופת המפלצות, וחפש משהו שמושך את תשומת לבך (במיוחד רקעים חברתיים של דמויי אנוש), פתח את הספר לשחקן ועבור על האלים ועל הקסמים (במיוחד אלו עם התיאור הממש ארוך והטבלאות). הכי טוב: עבור על דפי הדמות של השחקנים שלך: נטייה, רקע, מיומנויות עיקריות, יכולות, לחשים - הכל! ברגע שמשהו תופס את תשומת לבך, תקוף עם כל רעיון שעולה בהקשרו - בסוף זה יזרום החוצה - בתקווה לא יום לפני מועד ב' בכמיה אנליטית. בהצלחה.

למעלה