דחוף!

lightoflove

New member
דחוף!

מזה כמה ימים יש לי סחרחורות ובחילות שמאוד מציקות לי. לחצץ הדם שלי מאז ומתמיד נמוך. היום 96/60, אני בת 51. מחזור תקין. אנא עזרו לי דחוף כדי שאוכל לחזור למצב תקין. תודה

0 אור 0

New member
דחוף

לדעתי, הרפואה הטבעית/משלימה עובדת על פתרון ארוך טווח ופחות לטיפול במשהו דחוף (למרות שיש לא מעט פתרונות להקלה מהירה) לפי מה שאת מתארת, נראה לי שאת צריכה קודם כל להגיע לרופא רגיל לבדיקות כדי לראות אם יש משהו שדורש טיפול דחוף. במידה שהכל מתגלה כתקין (או לאחר שמאובחנת בעיה) את יכולה להכנס לטיפול לטווח ארוך ברפואה המשלימה. גם טיפול רפלקסולוגי יכול לעזור, אך בשילוב של התאמות תזונתיות.

freearth10

New member
סחרחורת ובחילות../images/Emo4.gif

היי lightoflove , סחרחורת ובחילות יכולות להצביע על חוויה אותה עברת בתקופה האחרונה אותה קשה לך מאוד לקבל. כל כך קשה לך לקבל אותה שהכל מסתחרר לך, קשה לך להתמקד, את כמעט מאבדת את שיווי המשקל שלך ברמה הפיזית וגם בזו הרגשית. לחץ הדם הנמוך מראה על חוסר זרימה של הדם אל כל מערכות הגוף ועל חולשה שביטוי נוסף לה הוא הסחרחורת. lightoflove, אני ממליצה לך בחום להגיע לטיפול אלטרנטיבי כדי לשחרר את המוקד שגורם לכל הסממנים האלה. וזה בלי שום קשר אם תחליטי להתייעץ עם רופא או לא. את תוצאות הריפוי ההוליסטי לא רואים מייד, אבל שינויים בדרך אל היעד קורים כל הזמן. וחשוב להבין ולסלק את הסיבה שגרמה להתפרצות הזאת, כי אם לא תהיי מודעת לסיבה התפרצויות פיזיות יבואו שוב ושוב ובצורה שכל פעם תעלה את רף יכולת ההתמודדות שלך. מאיה

למעלה