דחוף

SHMENDOZA

New member
דחוף

אני לא יודע מה קרה ואיך זה קרה אבל אני עושה SPAM לכל שרת שאני נכנס אליו בלי שאני ירצה או ידע... אמרו לי שאני כותב משהו עם מטריקס 2... נווו אתם בטח מכיריםאת זה... איך עוצרים את החרא הזה? PLZZZ תעזרו לי תודה מראש

havlaz

New member
לא כל כך הבנתי על מה אתה מדבר

האם אתה מדבר על הודעות SPAM שנשלחות לאנשים בכניסה לערוצים ומבקשות מהם להקליד רצף פקודות? אני לא זוכר לאיזה קובץ רימוט הוא כותב, פתח את הרימוט שלך (alt + r) ובדוק מה השם של הרימוט האחרון ברשימה, ותעשה לו unload (file..)

SHMENDOZA

New member
remote

עשיתי אין שם כלום... וכן אני מתכוון להודעות SPAM שנשלחות לאנשים בכניסה לערוצים ומבקשות מהם להקליד רצף פקודות כדי להוריד ממני מטריקס 2 או משהו כזה....

havlaz

New member
תוכל להעתיק לי את ההודעה שנשלחת

לאנשים? מזמן לא יצא לי להסתובב בחדרי ווארז ששולחים הודעות כאלה
אבל קח איזה 2 מילים מההודעה הזאת, וחפש ברימוט על הטקסט הזה.. בטוח תמצא את הקובץ...

Sandro

New member
אני חייב להעיר..

נתקלתי לא פעם בדבר הזה.. כמישהו נכנס לחדר (זה פועל ע"י הדבקה) נשלח לו הודעה באנגלית כדי להוריד מטריקס 2 עלייך לעשות קוד מוזר שעובד ב $decode. ההודעה נראתה חשודה מאוד והחלטתי לבדוק את העניין, רק במקום להריץ את הקוד שמתי echo לפני, כדי לראות מזה - חבל שלא מצאתי את זה הייתי מראה לכם - זה קוד מאוד מאוד מתוחכם וקצר, שכותב לקובץ INI במירק את אותה הודעה שנשלחה לך בכניסה לחדר. (כדי להוריד מטריקס 2 תעשה את ה $decode) למי שחשב שזה עד כדי כך מתוחכם, זה כולה ON JOIN קטן.. ואז הוא טוען את הקובץ באמצעות load, וגורם לקורבן להפיץ את זה הלאה.. למי שחשב איך יש כ"כ הרבה פקודות בשורה, אז שיזכר בצ'ארסטר "|". עכשיו איך מוחקים? פשוט מאוד, כנסו למירק שלכם ותחפשו ON JOIN או Matrix ואז כשתמצאו את הקוד פשוט תמחקו אותו.

למעלה