דחוף!

דחוף!

ראיתי אתמות מחשב נייד של HAIER עם נתונים מבטיחים ומחיר כדאי ביריד עודפים. ההתלבטות שלי היא האם כדאי לקנות מחשב שאני לא מכיר את החברה שלו בתור מרכיבת ניידים. האם מישהו מכיר הניידים של החברה? (ניופאן מספקת אחריות למחשב)

comet9

New member
האייר היא חברה לLCD וכאלה

אבל ראיתי את הנייד 12" שלהם והוא עושה רושם של מחשב חזק ומאסיבי ועל פי מה שהבנתי, דווקא החומרה שלהם אחלה. והם עמידים. אבל ימים יגידו... הם עדיין ירוקים בעינייני ניידים

comet9

New member
לדעתי לא.

התכוונת לשיקול ולא למשקל. תשמע, הרבה אנשים קונים מותגים בגלל היכרות קודמת ורבת שנים עם אותו מותג, אבל מצד שני, אני לא חושב שצריך לפסול על הסף מותגים חדשים.

Jan22

New member
דחוף ? מה דחוף ?

HAIER ? לא סתם החומרה גבוהה והמחיר נמוך. תעשה חיפוש מתקדם ותבין למה.(רמז: הציפוי והמארז).

eliel11

New member
תיפוי זול מארז מאפאפן

קיצר איכות בנייה על הפנים מה שאומר שיתפרק בקלות או יתקלקל בקלות. ותיקון של נייד זה עסק יקר. יקר מאד

Jan22

New member
בוא אני אשאל אותך שאלה ..

זה לא נראה לך מוזר, שמפרט שאצל חברות כמו DELL ,HP ,LENOVO ושות' עולה מחיר גבוה , בזמן שאצל חברה X הוא עולה הרבה פחות ? התשובה לכך ברוב המקרים היא באיכות של המארז ,שבעיקרון הוא הדבר החשוב ביותר במחשב נייד. יכולה להיות לך החומרה הטובה ביותר ,אבל מה התועלת בה אם המארז שלך שביר ולא עמיד !?

למעלה